ya hiç tenekeli değilsiniz...hayal gücünüzde sıfır...belkide MAGMA ya inen bir yoldur...neden araştırılmıyor...
ya hiç tenekeli değilsiniz...hayal gücünüzde sıfır...belkide MAGMA ya inen bir yoldur...neden araştırılmıyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sevgili metehan abicim malesef bu tür ismini ve kendisini tanımlayamadığımız şeylerle bir ankaralı olarak ben ve arkadaşlarım da çok fazla karşılaşıyoruz
benim bu tür şeler vermiş olduğum isim ([BELEDİYE KUMBARASI)
neticede bu işlerin sorumlusu belediyeler
adamlar irat elde etmek adına açıyolar kapıyolar ama bunu hep yapıyolar
Benim ön jant yine yamuldu. Hergün bir yensini açıyorlar takip edemiyorum.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
en uyuz olduğum şeyde bir caddeyi aynı yeri 50 kere kazan taşeron firmalar..yav kendinizi kandırmayın bari elden verinparay kankanız şirkete olsun bitsin...olayın adıda yağmur suyu alt şebeke bilmem nesi...
harbi YETENEKLİ yazmak istemişim bu çıkmış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hadi beeee misket oynarken acmıştık gecenlerde o deliği kapamayı unutmuşuz pardon biraderler
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
içine ettiniz yani
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
len fürek;
etrafını çevir bunun, üç duvar, bi kapı, bi de ayna, sonra yanına bi masa at, sonra da para kes milletten.
şöferlikten kurtulursun he...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
iyi ki arabayla fln göçmemiş sen gitsen kesin çökerdi mete abi malum motor+panda
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
abi mühendislerin eşşek oldugu zamandan kalma bi su gideri gibi duruyor.ama zeki ve pratik Türk insanı onu her amaçla kullanabilir.mesela; bayram direği çukuru gibi felan olabilir.Trafik tabelası için de müsait gibi.
Ülkemiz mühendisliğin ve teknikerliğin hele hele Planlamanın Beşiği sayılır
Sağanak yağdığında Sahil Yolunu Su Basıyor hemde yarım metre derinliğinde Yahu 30 metre yan taraf derya deniz. Bunu başarabilen işte yurdum teknolojisi
Poturdak
yakınlarında bi hapishane falan varsa hapisten kacan bir arkadas kazmıştır...
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
izmir de gaziemir yeşillik caddesin dede var, bu deliklerin benzerlerinden dün akşam girip çıktım , belim hala ağrıyor .
Allah tan motosiklet e iyi yapışırım motosiklet atmadı üzerinden verilmiş sadakam varmış.
..
İstanbul'da scooter'la dolaşmak iyice zorlaştı. Lastiklerin ufak olması ve her 10 metrede bir çukur ya da tümseğin olması insanı çileden çıkarıyor.
küçük 50 yrk
büyük 75 ykr cinsinden bişi olsa gerek
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)