silindi çok eski .
silindi çok eski .
Hocam seninde yazdığın gibi. Hızlı gitmemek lazım bırak hep rüzgar seni geçsin, Sağlam sinirler lazım, en önemliside alkollü arac + MOTOSIKLET! kullanmamak lazım. Büyük gecmis olsun![/b] [b]Umarım sıyrıklar dısında fazla bi rahatsızlıgın yoktur. Sürtünmeyle yanan cildin acısı cok olur. iyice temizlemelisin kumluysa düştüğün yüzey yaralı bölgede deri altına girmis taneler olabilir, vede mümkünse su değdirme fazla
Comfirmation Bias
arkadsım geçmiş olsun sinirle kalkan zararla oturur demişler neyse ALLAH daha büyük kazalardan korusun
alkolü az aldin galiba. sadece devrilmissin.
biraz daha alsaydin uçardin martilar gibi. eh özgürlük iste... olacak o kadar.
gecmis olsun diyelim. adettendir.
akillanman ümidiyle.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Geçmiş olsun kardeşim, acil şifalar diliyorum.
:queen:
Geçmiş olsun dostum...Artçında bişi yok sanırım onu yazmamışsın.
İki ucu b.klu değnek mi derlerdi yoksa hem kel hem bodur mu?
Hem sinirliymişsin hemde alkollu...
ÇOOOKKK sevdiğim bir abim bana demişti ki bu merete kafan dalgınken bile binmeyeceksin...Ne doğru söylemiş...Bazen kafam dalgınken araba ile işe giderim ve işe nezaman geldim ya derim kendi kendime...Yolun nasıl geçtiğini anlamam bile...Bırak sinirli ve sarhoş durumunu kafan karışıkken bile binme dostum ve kimseyi üzme...
Tekrar geçmiş olsun
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
geçmiş olsun dostum allah daha büyük kazalardan korusun gerçi sende biraz kaşınmışsın.. her zaman soğukkanlı olmayı olaylara ne kadar sinirli ve üzgünde olsak sağduyulu yaklasmayı öğrenmeliyiz sonucunda gene karlı cıkan bizler oluruz.
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
geçmiş olsunda
senin her yanın falsoymuş adamım
alkollü araç kullanılırmı
arkadaşlar bu yazıyı yazarken herr yerim sızlıyor az önce yani yarım saat once iş yerinde arkadasımla tartıştım ve o sinir le bizim barmen arkadaşla birlikte motra ewe gitmek için bindim ve sinir tabi deli gibi gazlıyosun tam iş yerinin kapalı garajından cıkarken yine 11 bin dewirde gaz vererek debrajı bıraktım ve motorun onu havaya kalktı sonra saga dewrildik dağ kolum ve bacagımın derisi soyuldu ve şu an kanıyoo çok accı çekiyorum kemiklerim sızlıyoo çoook kotü bi his arkadaslar 1 anlık sinirim neye maal oldu motorun 1 kaç parçası kırıldı ayak fireni filan o halde ewe geldim o an acımadı ama şimdi çooooooook acıyoo elimde soyulmuş şimdi gordum yaa çok acıyooo
allahtan kask vardı kafamı yere vurdum kask kurtardı yarın motoru inceleyecem haa bide alkolluydum
Kendi dusen aglamaz... alkol almissin, 11 bin devir yapmis da, tekteker yapmis da bilmemne. Marifetmi bunlar? Sen bunlari biraz hava atmak icin yazmissin gibime geliyor. Neyse ucuz atlatmissin iyi olmus, bir musibet bin nasihatten iyidir.
Senin gibilerin motosiklet camiasina actigi yara cok buyuk. Bir an once aklini basina toplamani, efendi bir insan olmaya calismani dilerim.
Yoksa biliyorsun, su testisi su yolunda kirilir gider, yazik... Arkandaki yolcuna her ne olduysa ona cok uzuldum.
ya dd abimiz senin meslek ne? merak ettimde sadece!
Kardeş Çok Geçmiş Olsun Allah Daha Büyüğünden Korusun Bizi. Ama Lütfen Alkollü Hiçbir Şekilde Motora Binmeyelim.
CANGO, saat geç oldu dimi?
profiline bak dd ' nin
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
biri demişki hava atmak için yapmışsındır onları etrafımızda kimse yoktu ağaçlarada hava atamam heralde neyse yinede sağ olsun kendisi hiç düşmemiştir umarım çok sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinizden dolayı bu arada seneye almayı düşündüğüm kawazaki z9 danda artık vazgeçicem mümkünse 1 araba alıcam oda olmassa otobusle gidicem ama bu sezon kasıma kadar motora binecem şimdi iyice inceledimde iyi soyulmuş etrafım yaa allahtan hızlı deyildim
Ne diyeyim geçmiş olsun
http://www.facebook.com/bariskaykusuzphotography
http://www.bariskaykusuz.wordpress.com/
http://twitter.com/bariskaykusuz
dj_emre geçmiş olsun bunla kurtulduğuna şükret bence
Birde sanırım düşmenin etkisinden olsa gerek "DD" sana hava atmak için yapmışsın değil "YAZMIŞSIN" diyor. Bence eleştirmek yerine bilgilerinden faydalan derim nasıl işe yaradığını dene ve gör tüm bilgiler sitede mevcut
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
geçmiş olsun ama alkolü duyunca pek geçmiş olsun diyesim gelmiyor
geçmiş olsun öncelikle
daha öncede demişler 'bir musubet bin nasihatdan iyidir' koruma konusunda sadece kaskın varmış hiç olmazsa motora binerken korumalı ceketin olmayabilir ama kot ceket giyebilirsin mesela kolların bu kadar kötü olmazdı + madem kendini düşünmüyorsun arkandaki artçının canıda mı ucuz senin için ya ölseydi çocuk
ve altındaki motor 125cc de olsa yeri gelince bir canavardır 'öfkeyle kalkan zararla oturur'
bu kadar sert neden çıkıyorsunuz deme biz burda seni ve diğerlerini düşünerek yazıyoruz
ERASER WİLL COME BACK
geçmiş olsun arkadasım
HİZMET İÇİN VARIZ
[email]yuksel_1974@hotmail.com[/email]
İyi olmuş. Kim dedi sana alköllü motosiklet kullan diye.
Aklın başına gelmiştir umarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)