Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

epey oldu kaza yapalı

REKLAM ALANI
    Demir73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 150 Red
    Geçmiş olsun sen bence motoruna binmeden önce dd nin yazılarını oku kendine ve başkalarına zarar verme

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer GT+ GT Plus
    geçmiş olsun, iiki garaj çıkışında devrilmişsin, yoksa yolda yanlışlık hiç affetmior,
    alkol olayı motorsuzken gayet ii oluor motorlu asla...

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Hem alkol hem sinirle beraber gelen düşüncesiz davranış...Geçmiş olsun ama olağan sonuç ...yapma kardeşim ya motor camiasının çoğalmasına ihtiyacımız var dikkatsizlik ve alkol ile eksilmek istemiyoruz... Bir müsibet bin nasihattan iyidir derler.. umarım ders olur yapmazsın bir daha aynısını...lazımsın bize
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

temponejat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEĞİŞKEN
    Arkadaşın alkol aldığını kim nereden çıkardı anlayamadım...Bu arada her işte hayır vardır. Normal güzergah ve saatte eve giderken daha büyük kaza yapacaktın belki de. Buna şükret dediğim gibi en önemlisi şans bu işte.Şansın bol olsun acil şifalar...
    Şanslı sürüşler.Yolunuz açık olsun...

sağ olun arkadaşlar dd abinin yazısını motoru almadan once okumuştum güzel yazmış sinir işte alkolden daha tehlıkeli ama iyi ders oldu gercekten şimdi daha dikkatliyim yaralarım kapanıyo yavaş yavaş şimdi daha iyi o kadar ciddi bi seyim yok 1kaç deri soyulması işte kremlerle tedavi ediyorum vucudumun buyuk agırlıgı sag cebimdeki sigara paketi ve anahtarlığın ustunde suruklendığı için pek bacagımın ustunde kaymadım tahminimce son 1-2 metreyi derimin ustunde tamamladım oda benim şansım heralde hepiniz yeniden sagolun arkadaşlar

Donald_Duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS Adventure
    DJ, hem olaydan ders cikartmis olman cok guzel; ve hemde bu olayi buraya getirerek baskalarina ornek/uyari teskil etmis olman aslinda cok daha guzel bir davranis.

Guvenli, saglikli, keyifli yollar dilerim sana... Bravo.

as_cell_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeş geçmiş olsun gerçekten üzeüldü allah acil şifalar vesin..
    neyse dua etki bu kadarl kurtuldun ya aynı kazayı trafikte yapsaydın mazallah allah korusun..tekrar tekrar geçmiş olsun..

yaw arkadaşlar şu topiği hortlatıp durmayın yada ismini değişin.. Adam kaza yapalı 4-5 gün olmuş hala az önce kaza yaptım okuyunca tüylerim bi hoş oluyo... Geçmiş olmuş arkadaşa ama geçmiş yani...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler