Kanuni ve Hyosung belli oldu.
Reklamlar
-
Kanuni S&T Motor'la anlaşmıştı biliyorsunuz.Bugün motoron dergisi aldım ve okudum röportajı.Sonuç;
Artık Hyosung diye bir marka olmayacak.Hyosung ın aynı modellerinin üstüne S&TKanuni yazacak.Hyosung marka motor sahiplerinin servisleri artık Kanuni bayileri olacak.E artık bu soruya da açıklık geldi.Başka sorularınız olursa sorabilirsiniz dergi elimde
Reklamlar
-
fakat motorlar hyosung kalitesinde üretilmeye devam edeecek inşallah
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
-
Mz 'den sonra hyo demek akıbeti mz gibi olmasında
-
Yazık oldu Hyosung efendiye...
-
Eyvah, yakında Suzuki'yi Ramzey, Yamaha'yı da Çelik alır...
Üç boyoz bir kola
-
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Herşey iyi hoş anlaşılır da global motorun hakları nealemde peki
Adamların elinde kapı gibi hyosung markası distribütorluğu var hak bizim diyorlar yatırımlarımızın karşılığı bu olamaz diyorlar uluslararası mahkemede hakkımızı arayacağız diyorlar v.s. ... bununla ilgili yeni bir açıklama varmı dergide
-
tamam işte bu benim açımdan iyi oldu sayılır,kanununin bayilgini alırsam şayet iki servsi bierden almış olurum eskisine göre.
şu işi bi başarabilsem varya mt deki tüm motorcuların yollarını kendime çeviricem servis ve satış açısından gelen olurmu acaba burdan.
-
Birkaç ayrıntıyı daha aktarmak istiyorum;
-Servisler ekstra eğitim alacaklarmış
-Pazara sürülecek ilk ürünler Kore'de üretilecek.Sonra etlik kazanacakmış.Almak isteyen hemen alsın Kore üretimlerini
-Ve 2008 Mart ayından itibaren satışa sunulacak tüm ürünler yakıt enjensiyonlu olacakmış.Bu da şu demek oluyor;
Motorlar gaz koluna daha hassas tepki verecek,
Yakıt tüketimi düşecek.
-
Scooter_Mania adlı üyeden alıntı
Kanuni S&T Motor'la anlaşmıştı biliyorsunuz.Bugün motoron dergisi aldım ve okudum röportajı.Sonuç;
Artık Hyosung diye bir marka olmayacak.Hyosung ın aynı modellerinin üstüne S&TKanuni yazacak.Hyosung marka motor sahiplerinin servisleri artık Kanuni bayileri olacak.E artık bu soruya da açıklık geldi.Başka sorularınız olursa sorabilirsiniz dergi elimde
ufak bir düzeltme ihtiyacı var her kanuni servisi veya bayii S&T Kanuni bayisi ve servisi olamayacak.alt yapı hizmeti verilemeyeği düşünülecek yerlerde satış yapılmayacak.
carzywindy adlı üyeden alıntı
fakat motorlar hyosung kalitesinde üretilmeye devam edeecek inşallah
Motorlar aynı,üretici aynı,montaj hattı aynı
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
tubis adlı üyeden alıntı
Ne biliim, Çelik diye bi motorlar dolaşıyor ortalarda arasıra görüyorum, attım işte...
Üç boyoz bir kola
-
harbiturk adlı üyeden alıntı
Herşey iyi hoş anlaşılır da global motorun hakları nealemde peki
Adamların elinde kapı gibi hyosung markası distribütorluğu var hak bizim diyorlar yatırımlarımızın karşılığı bu olamaz diyorlar uluslararası mahkemede hakkımızı arayacağız diyorlar v.s. ... bununla ilgili yeni bir açıklama varmı dergide
Abicim maalesef onunla ilgili bir bilgi vermemiş herhalde Global Motor güme gitti
-
ne diyeyim
ya markayı bitirecek ya da ciddi anlamda servis kalitesi artacak. umarız 2. seçenek olur.
benim tahminim 1. seçenek umarım yanılırım.
-
1) Geçmiş olsun.
2) Başımız sağolsun.
3) Hayırlı olsun.
CİHAN adlı üyeden alıntı
tamam işte bu benim açımdan iyi oldu sayılır,kanununin bayilgini alırsam şayet iki servsi bierden almış olurum eskisine göre.
şu işi bi başarabilsem varya mt deki tüm motorcuların yollarını kendime çeviricem servis ve satış açısından gelen olurmu acaba burdan.
Hayırdır cihan, seni yeni atılımlardamı göreceğiz
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
derginin uyesiyim ve dergi yaklasık 6-7 gundur elimde. fakat olay acıklık kazanmış değil, sizi guncel haberlerdeki topiğe alayım.
Öyle bi dergide yazı yazmakla olmuyor, zaten ilk cıkan haberde motorON kaynaklıydı. Kanuni kafasına gore ST motorsu nasıl alıyor global resmi olarak 15 sene hyosung distirbutoru iken.
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
Rigel adlı üyeden alıntı
Eyvah, yakında Suzuki'yi Ramzey, Yamaha'yı da Çelik alır...
tubis adlı üyeden alıntı
Çelik, benim yedek parça ve muhatap bulamama sorunları yüzünden 5 ay ayrı kaldığım motosikletimin markası...
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
1) Geçmiş olsun.
2) Başımız sağolsun.
3) Hayırlı olsun.
Dostlar sağolsun...
-
croner resimleride gördün ozaman aynı hyosung modelleri sanki farklı birşeymiş gibi tanıtmış dergi.Ama herşeyi mart ayındaki fuarda göreceğiz o zaman.
-
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
1) Geçmiş olsun.
2) Başımız sağolsun.
3) Hayırlı olsun.
Hayırdır cihan, seni yeni atılımlardamı göreceğiz
evet özer ilk adım olarak bilgi toplama aşamasındayım,
http://www.motosiklet.net/forum/konu...ama-nasil.html
-
of cok morelim bozuldu anlatamam yaaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler