Arkadaşlar hyosung almayı düşünen insanlara yazık en büyük darbeyi konuya hakim olmadan yorum yapan arkadaşlar vurdu zaten hyosung markasına
1- s&t kanuni diye gelme sebebi sadece hyosung adının 2015 yılına kadar global motor tarafından kullanılma ve satılma hakkı olması zaten.
2- yasal olarak bu engeli bulunan kanunide bana şu isimde motor gönder satayım dedi isteyen gider ordan alır ama bir vidanın üzerinde bile hyosung yazamaz.
3- ne olursa olsun şu dakika global motor getirmeyi bıraksa bile yasal olarak 10 yılı tamamlayana kadar servis ve yedek parça hizmetini vermek durumunda
4- anlayacağınız çinlilerin aynı modeli başka adlarla getirmesi gibi bir olay bu yeter markayı iyice sıkıntıya soktuk
saygıyla.......
Aslnda o bir KARŞIYAKALI
[B][COLOR="Red"]BiR MotoSikletiM BiLe YoK... [/COLOR][/B]:pr: İkinci emre kadar yasaklandı. [B][COLOR="Black"]İkinci emirde hiç gelmeyecek[/COLOR][/B]:salut:[B][U][COLOR="Blue"]Ama benim cok motosikletim var[/COLOR][/U][/B] :queen::cat::rendeer::cherry:SaDeCe MotoSikleT KullanmaK yassahhhhh....:farao:ww.arkasmotor.com
evet bu ısı emreben ıyı bı sekılde acıklamıs
Kanuni mi? Bu bir kabus olmalı, bütün marka imajımız yerle bir olur, umarım gerçekleşmez, Hyosung bir markadır böyle bişeyi nasıl kabul etmişler! Kanuni'nin hali ülkemizde ne ki? Nasıl güven duyarlar, kendi kendilerini bitirecekler...
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
ben şimdi ikinci el gt250 almak istiyom ama neyapsam acaba fuarda fiyatlar düşer mi cıkar mı bukanuni işi iyimi kötümü çözemedim
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Bunlar 3-5 sene sonra st kanuni tamamen yerli malı diye reklam yaparlar
renault,toyota,hyundai,fiat,ford( kamyon-mınıbus),honda otomobıl, aklıma gelenler, bunlarda yerlıyız derler kabul gorur. burda bir haber vereyim size
KANUNI COK YAKINDA ( SURE SORMAYIN ) TICARI ARAC ÜRETİMİ PLANLIYOR,ÇALIŞMALARI DEVAM EDER. tamamen yerli bir firmanızda bu olmasın dersenız saygıyla karsılarım.
kanunı 3 yıl sonra yerlı uretımıdır demesını nıye kabullenmıyorsunuz. ki yerli üretimde planlıyor. geçiş süreci bitince.
tum sektorlere bır bakın.hyo baslıklarında yazılanları bır okuyun.
sen kanuni bayisiydin dimi
yapar ınsallah bu arada alırsan gule gule kullan
yaw şimdi benim anladığım hyosunga bişe olmicak, aynı modeli kanuni baska bi marka altında getircek ve rekabet olucak demi?? kia & hyundai gibi ve bu durumda hyosung & global motor işine normal olarak dewam edicek..
fiyat konusu ne olacak acaba fiyatlarda oynama olacakmıı ???
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
sımdıde ıcınden bırı solemıs olsun..
evet kanunı + ST KANUNI bayısıyım.
fıyatları bu formda hyo kullanıcılarına mujdelı habet baslıgın 1 hafta onceydı sanırım yayınladım. dusme yok. aynı model + enjeksıyonlu modeller gelecek.
bu kadar zamandır bayıyım dusus gormedım bayıler ozel ındırım yaparsa o baska. kuralkan yayınladıgı fıyatı yıl ıcınde yada mevsıme gore degısmıyor.
cihan'a
bayilik için başvur. şansını dene. ama st kanunı bayılıkte cok secıcı bılgın olsun. hayırlıysa olsun. bol şans ve başarılar dilerim.
deısmesın zatenfıyatlar ıı bu fıyatlar
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...i-haber-5.html
fiyatlar burda var.
en sonunda hyosung u bana aldırcaksınız. S&T_RoLa adı altında satışa çıkartıcam :D
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)