Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Kanuni ve Hyosung belli oldu.

REKLAM ALANI

Alıntı cbf 150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bune ya böyle habermi olur biri aldık diyo biri vermedik diyo iki arda bi derede gitti hyosung valla düşünüyodum ama vazgeçtim
    ,
    s&t bayısı olarak olarak size soylıyım s&t kanunı olarak alındı kesın.hyo mujdelı haber baslıgında detaylı yazılarım var. ayrıca bu gun s&t bayısı olarak sıparıslerımızı gectık.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    Arkadaşlar hyosung almayı düşünen insanlara yazık en büyük darbeyi konuya hakim olmadan yorum yapan arkadaşlar vurdu zaten hyosung markasına

1- s&t kanuni diye gelme sebebi sadece hyosung adının 2015 yılına kadar global motor tarafından kullanılma ve satılma hakkı olması zaten.
    2- yasal olarak bu engeli bulunan kanunide bana şu isimde motor gönder satayım dedi isteyen gider ordan alır ama bir vidanın üzerinde bile hyosung yazamaz.
    3- ne olursa olsun şu dakika global motor getirmeyi bıraksa bile yasal olarak 10 yılı tamamlayana kadar servis ve yedek parça hizmetini vermek durumunda
    4- anlayacağınız çinlilerin aynı modeli başka adlarla getirmesi gibi bir olay bu yeter markayı iyice sıkıntıya soktuk

saygıyla.......
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

Motosikleti
    hangisini yazayım ki :-)
    Alıntı emreben adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hyosung almayı düşünen insanlara yazık en büyük darbeyi konuya hakim olmadan yorum yapan arkadaşlar vurdu zaten hyosung markasına

1- s&t kanuni diye gelme sebebi sadece hyosung adının 2015 yılına kadar global motor tarafından kullanılma ve satılma hakkı olması zaten.
    2- yasal olarak bu engeli bulunan kanunide bana şu isimde motor gönder satayım dedi isteyen gider ordan alır ama bir vidanın üzerinde bile hyosung yazamaz.
    3- ne olursa olsun şu dakika global motor getirmeyi bıraksa bile yasal olarak 10 yılı tamamlayana kadar servis ve yedek parça hizmetini vermek durumunda
    4- anlayacağınız çinlilerin aynı modeli başka adlarla getirmesi gibi bir olay bu yeter markayı iyice sıkıntıya soktuk

saygıyla.......
    mantıklı ve akla yatakın yorum. kısa ve ozet. tebrıkler
    [B][COLOR="Red"]BiR MotoSikletiM BiLe YoK... [/COLOR][/B]:pr: İkinci emre kadar yasaklandı. [B][COLOR="Black"]İkinci emirde hiç gelmeyecek[/COLOR][/B]:salut:[B][U][COLOR="Blue"]Ama benim cok motosikletim var[/COLOR][/U][/B] :queen::cat::rendeer::cherry:SaDeCe MotoSikleT KullanmaK yassahhhhh....:farao:ww.arkasmotor.com

evet bu ısı emreben ıyı bı sekılde acıklamıs

Carlitoturco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250 (sattı)
    Kanuni mi? Bu bir kabus olmalı, bütün marka imajımız yerle bir olur, umarım gerçekleşmez, Hyosung bir markadır böyle bişeyi nasıl kabul etmişler! Kanuni'nin hali ülkemizde ne ki? Nasıl güven duyarlar, kendi kendilerini bitirecekler...
    [FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]

edoxk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xl 1000 varadero bmw 650 gs vtsrm 650 xt660
    ben şimdi ikinci el gt250 almak istiyom ama neyapsam acaba fuarda fiyatlar düşer mi cıkar mı bukanuni işi iyimi kötümü çözemedim
    DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin

Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    Bunlar 3-5 sene sonra st kanuni tamamen yerli malı diye reklam yaparlar

renault,toyota,hyundai,fiat,ford( kamyon-mınıbus),honda otomobıl, aklıma gelenler, bunlarda yerlıyız derler kabul gorur. burda bir haber vereyim size
    KANUNI COK YAKINDA ( SURE SORMAYIN ) TICARI ARAC ÜRETİMİ PLANLIYOR,ÇALIŞMALARI DEVAM EDER.
    tamamen yerli bir firmanızda bu olmasın dersenız saygıyla karsılarım.

kanunı 3 yıl sonra yerlı uretımıdır demesını nıye kabullenmıyorsunuz. ki yerli üretimde planlıyor. geçiş süreci bitince.

tum sektorlere bır bakın.hyo baslıklarında yazılanları bır okuyun.

Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    sen kanuni bayisiydin dimi

Alıntı yakut36 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    renault,toyota,hyundai,fiat,ford( kamyon-mınıbus),honda otomobıl, aklıma gelenler, bunlarda yerlıyız derler kabul gorur. burda bir haber vereyim size
    KANUNI COK YAKINDA ( SURE SORMAYIN ) TICARI ARAC ÜRETİMİ PLANLIYOR,ÇALIŞMALARI DEVAM EDER.
    tamamen yerli bir firmanızda bu olmasın dersenız saygıyla karsılarım.

kanunı 3 yıl sonra yerlı uretımıdır demesını nıye kabullenmıyorsunuz. ki yerli üretimde planlıyor. geçiş süreci bitince.

tum sektorlere bır bakın.hyo baslıklarında yazılanları bır okuyun.
    evet bende bu olayı duymustum

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam işte bu benim açımdan iyi oldu sayılır,kanununin bayilgini alırsam şayet iki servsi bierden almış olurum eskisine göre.
    şu işi bi başarabilsem varya mt deki tüm motorcuların yollarını kendime çeviricem servis ve satış açısından gelen olurmu acaba burdan.
    bende hyosung gt 250 r alıcam..sen bayilik al senden alalım..sende bişeyler yapcan artık
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

yapar ınsallah bu arada alırsan gule gule kullan

Motosikleti
    -
    yaw şimdi benim anladığım hyosunga bişe olmicak, aynı modeli kanuni baska bi marka altında getircek ve rekabet olucak demi?? kia & hyundai gibi ve bu durumda hyosung & global motor işine normal olarak dewam edicek..

Alıntı s3ns4t10n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw şimdi benim anladığım hyosunga bişe olmicak, aynı modeli kanuni baska bi marka altında getircek ve rekabet olucak demi?? kia & hyundai gibi ve bu durumda hyosung & global motor işine normal olarak dewam edicek..
    hr sey olabılır.ama degısmeyen tek sey hyo-st kanunı kullanıcıları daha ıyı hızmet alacak.

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    fiyat konusu ne olacak acaba fiyatlarda oynama olacakmıı ???
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

Alıntı ByPaTr10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bende bu olayı duymustum
    sımdıde ıcınden bırı solemıs olsun..

Alıntı BaD BoY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen kanuni bayisiydin dimi
    evet kanunı + ST KANUNI bayısıyım.

Alıntı erdincpolat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyat konusu ne olacak acaba fiyatlarda oynama olacakmıı ???
    fıyatları bu formda hyo kullanıcılarına mujdelı habet baslıgın 1 hafta onceydı sanırım yayınladım. dusme yok. aynı model + enjeksıyonlu modeller gelecek.

bu kadar zamandır bayıyım dusus gormedım bayıler ozel ındırım yaparsa o baska. kuralkan yayınladıgı fıyatı yıl ıcınde yada mevsıme gore degısmıyor.

cihan'a

bayilik için başvur. şansını dene. ama st kanunı bayılıkte cok secıcı bılgın olsun. hayırlıysa olsun. bol şans ve başarılar dilerim.

deısmesın zatenfıyatlar ıı bu fıyatlar

Alıntı ByPaTr10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deısmesın zatenfıyatlar ıı bu fıyatlar
    http://www.motosiklet.net/forum/gunc...i-haber-5.html

fiyatlar burda var.

RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    en sonunda hyosung u bana aldırcaksınız. S&T_RoLa adı altında satışa çıkartıcam :D
    Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!

Drift Religion

Alıntı RoLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en sonunda hyosung u bana aldırcaksınız. S&T_RoLa adı altında satışa çıkartıcam :D
    zevk sızın tercıh sızın.. bıraz bekleyın verılecek onlıne hızmetlerde acılsın farkı goreceksınız. kanunı bayısı olarak almanız tercıhınız ısıme gelır ama renkler ve zevkler tartısılmaz. alım konusuna fıkır yurtmem

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler