Kanuni ve Hyosung belli oldu.
Reklamlar
-
gupilya adlı üyeden alıntı
kanuni firması hyosung marka motosikletleride üreten firmayla anlaşmış. Bu kuralkanlardan dev hamle topiğinde açıklanıyor. Yani hyosung'a bir şey olduğu yok. hyosung'un bazı parçalarını yapan firmayla kanuni antlaşma yapmış. konunun özü bu.
Benim anladığım da bu...Hyosung markası altında satılan modeller için birşey değişmeyecek...satış-servis aynen devam edecek..
Globalle yola devam edilmemesi gibi birşey sözkonusu olamaz..çünkü anlaşmalar ve büyük yatırımlar var..
Yeni oluşum bambaşka bişi..Kanuni, Hyo üreticisi ile farklı bir anlaşma yapıyor..
bu Kanuni nin kalitesini artıracak bir faktör kuşkusuz..
Reklamlar
-
Kavram kargaşası yaşıyor olabilirmiyiz? S&T ile Hyosung ayrılmış şirketler olabilirmi? Her iki şirkette güncel modelleri satma hakkına sahip olabilirmi? S&T Kanuni ile birleşerek Türk malı imajını kullanmaya vede avrupada üretim yapmaya yönelmiş olabilirmi? S&TKanuni ayrı Hyosung ayrı satış ve servis ağı oluşturup Türkiye'nin en büyük markalar topluluğu yaratmaya çalışıyor olabilirmi? Hem Çin mallarının aynı model ayrı markalarda bi dünya olması yedek parça ve servis ağında büyük avantaj sağladığını görüp bu modeli uygulamaya çalışmış olabilirlermi? Daha bi dünya soru var...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Değerli kullanıcılarımız,değerli motorseverler;
Son günlerde bir sektör dergisinde yayınlanan haber ve röportajlara konu olan Hyosung motosikletlerinin bundan böyle Global Motor yerine başka bir firma tarafından temsil edileceği yolundaki deklerasyonlarla ilgili olarak sizleri bilgilendirmek gereğini duyuyoruz.
Öncelikle şu noktaya dikkat çekmek isteriz; Global Motorun Hyosung distribütörlüğünü aldığı 2005 yılına kadar bu markanın gerek imaj,gerek satış potansiyeli ve satış sonrası hizmetleri olarak mevcut durumunun içler acısı hali hepinizin malumuydu. Hiçbir firma Türkiye temsilciliği için talepde bulunmamaktaydı.
Şirketimiz, üstelik sektörün en zor döneme girdiği süreçde maddi ve manevi olağanüstü fedakarlıkları göğüslemiş,ciddi ve profesyonel faaliyetlerin uygulanması, doğru iş ortaklarımızın seçilmesi ve bunun sonucundaki talepleriniz ile markayı hak ettiği konuma getirmiştir.
Markaya hep birlikte kattığımız değerin tüm sektör tarafından teyid edilmesini müteakip, pek çok kuruluşun gözü de markamıza çevrilmeye başlanmış ve bu yolda çeşitli senaryoların uygulandığı bir sürece girilmiştir. Bu konu ile ilgili şirketimizin kesinlikle bir mutabakatı,rızası ya da herhangi bir açık ya da gizli anlaşması bulunmamaktadır. Konu,tarafımızdan uluslararası hukuk dahil olmak üzere her platformda incelenmekte, ayrıca ana firma ile görüşmeler sürdürülmektedir.
Öncelikle, HYOSUNG markasının Türkiyedeki resmi tek temsilcisi Global Motor A.Ş. olup, 2015 yılına kadar da öyle kalacaktır. Zaten bu yüzden marka konusunda duyum ve açıklamalara konu olan zorunluluk hasıl olmuş, ürünlerin sadece Türkiye pazarı için ismi değiştirilmeye çalışılmıştır. Bununla ilgili haklarımıza istinaden birçok hukuki yaptırım ve taleplerimiz olabileceği son derece açıktır.
Aynı zaman da orijinal markanın by-pass edilerek yaratılan fason ürünlere yaklaşımların olumsuz sonuçlarını da gözardı etmemek gerektiğine inanıyoruz.
Değerli dostlarımız; elimizde olmayan sebeplerden ve rızamız,bilgimiz haricinde yaşanan bu gelişmelerden üzüntü duymakta,bununla birlikte gereğini yapmakta olduğumuzu bilmenizi isteriz. Biraz zaman alabilecek olsa da telafisini sağlayacağımız konusunda inancımız tamdır.
Sonuç olarak, Hyosung markalı ürünlerin firmamızın yetkilendirdiği noktalar tarafından temsil edilmeye devam edeceğini, satılmış olanlar ile birlikte satılmakta olan tüm stokların ve bundan sonra gelecek Hyosung markalı ürünlerin de her türlü sorumluluk ve satış sonrası yükümlülüklerine tarafımızdan en iyi şekilde sahip çıkılacağını belirtiriz.
Saygılarımızla
Global Motor A.Ş.
Gn.Md.
Ayhan Turhan
Buda Hyosung.Com.Tr den
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
yaw belli işte yaw sadece distrübütörlük firmanın satın alınması die bir konu yok
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
-
hyosung u global,S&T yide kanuni satacak işte bu kadar basit.hyosung u piyasadan silmek öyle kolay değil
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
arkadaslar sızı bılmem ama ben hyomu kanunıdekı kasaplara verıceme kendım yapmaya calısırım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
GLOBAL MOTORDAN RESMİ AÇIKLAMA
Değerli kullanıcılarımız,değerli motorseverler;
Son günlerde bir sektör dergisinde yayınlanan haber ve röportajlara konu olan Hyosung motosikletlerinin bundan böyle Global Motor yerine başka bir firma tarafından temsil edileceği yolundaki deklerasyonlarla ilgili olarak sizleri bilgilendirmek gereğini duyuyoruz.
Öncelikle şu noktaya dikkat çekmek isteriz; Global Motorun Hyosung distribütörlüğünü aldığı 2005 yılına kadar bu markanın gerek imaj,gerek satış potansiyeli ve satış sonrası hizmetleri olarak mevcut durumunun içler acısı hali hepinizin malumuydu. Hiçbir firma Türkiye temsilciliği için talepde bulunmamaktaydı.
Şirketimiz, üstelik sektörün en zor döneme girdiği süreçde maddi ve manevi olağanüstü fedakarlıkları göğüslemiş,ciddi ve profesyonel faaliyetlerin uygulanması, doğru iş ortaklarımızın seçilmesi ve bunun sonucundaki talepleriniz ile markayı hak ettiği konuma getirmiştir.
Markaya hep birlikte kattığımız değerin tüm sektör tarafından teyid edilmesini müteakip, pek çok kuruluşun gözü de markamıza çevrilmeye başlanmış ve bu yolda çeşitli senaryoların uygulandığı bir sürece girilmiştir. Bu konu ile ilgili şirketimizin kesinlikle bir mutabakatı,rızası ya da herhangi bir açık ya da gizli anlaşması bulunmamaktadır. Konu,tarafımızdan uluslararası hukuk dahil olmak üzere her platformda incelenmekte, ayrıca ana firma ile görüşmeler sürdürülmektedir.
Öncelikle, HYOSUNG markasının Türkiyedeki resmi tek temsilcisi Global Motor A.Ş. olup, 2015 yılına kadar da öyle kalacaktır. Zaten bu yüzden marka konusunda duyum ve açıklamalara konu olan zorunluluk hasıl olmuş, ürünlerin sadece Türkiye pazarı için ismi değiştirilmeye çalışılmıştır. Bununla ilgili haklarımıza istinaden birçok hukuki yaptırım ve taleplerimiz olabileceği son derece açıktır.
Aynı zaman da orijinal markanın by-pass edilerek yaratılan fason ürünlere yaklaşımların olumsuz sonuçlarını da gözardı etmemek gerektiğine inanıyoruz.
Değerli dostlarımız; elimizde olmayan sebeplerden ve rızamız,bilgimiz haricinde yaşanan bu gelişmelerden üzüntü duymakta,bununla birlikte gereğini yapmakta olduğumuzu bilmenizi isteriz. Biraz zaman alabilecek olsa da telafisini sağlayacağımız konusunda inancımız tamdır.
Sonuç olarak, Hyosung markalı ürünlerin firmamızın yetkilendirdiği noktalar tarafından temsil edilmeye devam edeceğini, satılmış olanlar ile birlikte satılmakta olan tüm stokların ve bundan sonra gelecek Hyosung markalı ürünlerin de her türlü sorumluluk ve satış sonrası yükümlülüklerine tarafımızdan en iyi şekilde sahip çıkılacağını belirtiriz.
Saygılarımızla
Global Motor A.Ş.
Gn.Md.
Ayhan Turhan
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Hyosung GV650 Aquila gibi sahane bir modeli olan bir firma, kimseye kaptirmaz urunlerini bence... Eger haberler uydurma degilse Kanuni kesinlikle yanlis ata oynuyor...
-
merhabalar,
Bu S&T Kanuni olayını kafama çok takmış ama okuduğum yorumlardan Global in 2015 e kadar anlaşması olduğunu görmüştüm.
Dün bir GV650 almak üzere bayiye gittim. Evet üzerinde HYOSUNG yazıyordu fakat bayi sahibi arkadaş bana kataloğu gösterdiğinde yeni gelecek motorların üzerinde S&T Kanuni yazdığını gördüm. Bunu gördüğüm anda yıkıldım. Tamam belki kalite değişmeyecek, servis&yedek parça daha rahatlayacak ama !! imaj açısından ben o kadar para verip Kanuni yazan bir motora binmek istemem. Bunun için de almaktan vazgeçtim.
Kimse yanlış anlamasın Kanuni yi kötülemiyorum, sadece benim düşüncem bu...
Bence olmadı bu iş. Ülkemizde Japonlara rakip olan bir markadan böyle bir şey ummazdım.
-
Arkadaşlar haklılar gerçekten.İnşallah biz motosiklet kullanıcıları için hayırlı olur.Ne diyelim artık...
-
Bir Hyosung bayisiyle yaptıgım konusmada üzerinde Hyosung yazan motorsikletlerin üretiminin ve Türkiye' de satışının sürecegini söyledi. İnternetten takip ettiğim haberlerle örtüşen bir söylem bu. Malum ortada anlaşmalar ve hukuki haklar var. Yani anladığım kadarıyla hem st&kanuni hem hyosung olacak Türkiyede. boylece parca cok olacak. Hyosung musterisi gene Hyosung alacak Kanuni müşterisi de Kanuni alacak. Ve gene eger yanlış bilgi degilse fiyatlar aynı seyredecek.
-
laa. benim hyosung kanuni mi oldu şimdi? tüh be.......
-
her zaman derim hyosung motor değil buda kanıtı oldu
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
-
hyo oldu kanuni ama bu işler kanunimi o bilinmez, yok ağbi ben caydım bu motordan hyomu kanunimi ne olduu belli değil, yeni motor listemden eledim hyoka' yı (hyohanuni yani ) 2. el honda,yamaha bulcam bişey artık, hyoka' da yakıştı isim olarak hehehe
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
-
asılsız haber herkez bişey diyo
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
http://www.motosiklet.net/forum/965788-post45.html
http://www.hisntmotors.com/service/e_center.asp . Turkiye kısmında Kuralkan yazıyor.
Bu konuyla ilgili yorum yapmayacagım, gelişmeleri izliyorum sadece
Bir ekleme:
http://www.hyosung.com.tr/?profil linkinde, altta 2007 yılı için Hyosungla ilgili olarak: "Korenin dünya çapında önde gelen gruplarından S&T Group’un bünyesinde faaliyet göstermeye başladı." diye bir bilgi yazılmış. S&T grubu, kendisinden önceki anlaşmaları feshetmiş olabilir. Neyse gelişmeleri takip ediyorum dedigim gibi..
-
CİHAN adlı üyeden alıntı
tamam işte bu benim açımdan iyi oldu sayılır,kanununin bayilgini alırsam şayet iki servsi bierden almış olurum eskisine göre.
şu işi bi başarabilsem varya mt deki tüm motorcuların yollarını kendime çeviricem servis ve satış açısından gelen olurmu acaba burdan.
Kanuni alırsam gelirim Cihan
-
Vay be ne topic açmışım ha.
Neyse bakın buda united motors isimli bir marka amerika kıtasında faaliyet göstermekte olup şu linkte görüldüğü üzere gt 250 r satmakta;
http://www.umamerica.com/site/usa/mo...ml#usa_motosp4
Yani bu hyosung ın motorları heryerde özenti mal olmuş.
-
haha benim cpı hussar nasıl kanuni hussar olduysa sizin hyolarda kanuni olcak bende sizi kızdırıcam hyo cu çinçonlar sizi..
-
bune ya böyle habermi olur biri aldık diyo biri vermedik diyo iki arda bi derede gitti hyosung valla düşünüyodum ama vazgeçtim
,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler