slm bugün meiyu ixs kask aldım 140 ytl diyorlar ancak internette bulamıyorum bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin yaw
slm bugün meiyu ixs kask aldım 140 ytl diyorlar ancak internette bulamıyorum bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin yaw
Madem kaskı aldın neden arıyorsun ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu konuya güncelleme yapmak istiyorum, çünkü ben de aynı sorunu yaşıyorum. hem de daha yeni aldığım kaskım sandalyeden düştü, yan tarafında küçük çizikler oluştu, tamamen mat siyah olduğu için dikkat çekiyor, bunun için kask boyanmaz ama çizikleri kapatmak için belki üzerine bir şey yapıştırabilirim, sizin de basit bir çözüm öneriniz var mı?
oderint dum metuant
Başka bir forumda kask güvenlik incelemelerini okudum ve snell i ağır şekilde suçluyorlardı , kask üreticilerini daha da sert kask üretmeye yönlendirdiği için verileri karşılaştırmışlar ve z1r gibi sadece dot sertifiklaı bir kask snell kasklardan daha iyi koruma sağladığına dair ve ben her kaskımda bırakın snell2000 i snell2005 logosu yoksa almayan biriyim, kafam iice karıştı...
ya şey diyecekdim abilerim benim kaskım yeğenim tarafından suya düşürüldü full face kaskım var nolan kask içi dışı su oldu:(:( tabi şimdi kurudu ama ben o pisli pisli takmak istemiyorum nasıl temizleyebilirim içini? filan
Bazı kaskların içi çıkartılmaz.. Bu nedenLe en mantıklısı Sprey..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bu iki kasktan hangisini önerirsiniz?
1- http://www.galerisayan.com/index.php...mart&Itemid=11
2- http://www.galerisayan.com/index.php...mart&Itemid=11
cd kalemi kullanabilirsin ??
arkadasim kaskin kendi kullanim kitapciginda bile kaskinizin dusmesi halinde disinda gozle gorulmeyecek bir hasar olmasa bile icerisinde yuksek bir hasar olmus olabilir ve o kask artik sizi korumayabilir der.. seninki aksi gibi disina bile hasar almis umarim ic tabakasi saglamdir.. unutma kask yumurta kabugu gibidir darbeyi sadece bir kere karsilar.
Wildgoose Rider - Transalp 650
nolanın yeni bir modeli var çok fonksiyonlu ona bakmaklazım
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
kral NOLAN
sadrazam Shoei )
walla ls2 de ııse yarııyo hemde cok
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
arkadaşlar bişey sorucam yeniyim birazda kask aldım hayatımda ilk defa kask alıyorum araştırdım soruşturdum baya kafamın ölçüşünü aldım tam 57 cm çıktı ve bende ls2 delta mı M beden aldım ama sorun şu kask modüler yani açıkken gayet rahat padler çok sıkmıyo kaskta çok oynamıyo ama tam kapatıp biraz yol alınca kulaklarıma ve çeneme çok baskı yapıyo bu normal midir yani bi süre sonra genişliyomuş kasklar acaba o süre ne kadar daha ne kadar sıkıntı çekicem?
shoi den sasma biraz pahalı ama değer
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
agv nin TI-TECH-ROSSI DOCTOR ve Rossi Dream diye 2 modeli var hangisi tercih edilmeli ? çok ürktüğümden dolayı alınca gerçekten koruyacak bişey istiyorum inşallah test etmem hiç bi zaman da genede güvende oldugumu hissetmeliyim shoei nin de x-eleven diye bir serisi vardı hangisi daha güvenli olur ? agv mi shoei mi ? agv ise hangi modeli yardımcı olur musunuz ?
Selamlar, bu kaskların imal tarihleri kaskın neresinde yazıyor? Schubert S1, R1, S1-Pro hepsine baktım hiçbiryerinde imal tarhine ilişkin tek bir bilgi bulamadım, sizlerin bilgisi var mı?
benimde kafa enden 57cm boydan 64cm. LS2 mat siyah düşünüyorum ama netten alıcam sorun yaşarmıyım?yada 30 lira yol parası verip deneyerekte alabilirim ne dersiniz?ve mat siyah arakdaşın dediği gibi çok çizik belli ediyor mu?parlak siyah daha mı iyi? 100 liraya LS2 den daha sağlam dediğiniz bi kask var mı?alışveriş için önereceğiniz bi site var mı?sanırım çok soru sordum :(
kask motorda üzerimize giydiyiğimiz en önemli şeydir . mont eldiven pantolon ve cizmeden bile önemli.Fakat kaskın sağlamlığı düştüğümüzde işe yarar bu çok önemli,birde motorun üzerindeyken karşılaşacağımız sorunları en aza indirmesi kalitesine bağlıdır. mesela en son bende schoei xr1000 diabolic modeli vardı şuan sıfır fiyatı 499 euro olmasına rağmen bazı şikayetlerim oldu.
1.) 270 km den sonra kask ağzıma yapışıyordu
2.) okadar pahalı olmasına rağmen buğu önleyici camı yok .ekstra cama buğu giderici takılıyo bu da görüş acısını daraltıyo
3.) cane altından biraz rüzgar alıyor
diğer yönleri süper oan bir kask .şimdi fuarda kask almayı düşünüyorum ve arai rx7 gp modelinin 800 euro olduğunu öğrendim .gerçekten cok ciddi bir rakam.
bende tercihimi ya suomy 1R extreme modeli için veya büyük kampanya yapan schuberth R1 den yana kullanacağım ,schuberth R1 modelini 1000 ytl den 449 ytl düşürdü bilginiz olsun
Supersport 600 cc ve 1000cc kullanacak arkadaşlar için gecerli tabi bu yazdığım kriterler .diğer düşük cc motorlarda bu tür sorunlarla karşılaşılmaz
kampanyaları takip ediyorum buara çok sıkı bir şekilde aklınızda olsun Kızıltoprak suzuki Korlasta büyük kampanya var suomy ürünlerinde .alacak arkadaşlara duyrulur .
serk 22 . bence kaskı deneyerek al markaya göre kalıp farklılıkları oluyor . mat siyahya kaskı temizlemek biraz problem oluyor bence parlak al.ama kesinlikle deneyerek almanı tavsiye ederim
Kaza
Anında
Seni
Korur
Güzel bir topik
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)