:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
drfirari dedigin nazi kaskları çok hoşuma gidiyor ama onlar korumaz galıba ya :D biraz daha artislik için yapılmış sankı
enginer6 dedigin kaska baktım 350 civarı o kadar cıkamam :/ ben bu 2 kasktan birini alıyım en iyiysi o ocak gibi görüşlere devam edelim :D
Tabii Nazi kasklarının yüzünü korumadığı, motor kazalarında başa alınan darbelerin yüzde 60'ının da bu kaskın korumadığı kısımlara geldiğini unutmaman lazım.
LS2 Delta'yı kullandım, fiyatına göre güzel bir kask. Ancak kapalı bir kask alman daha sağlıklı, şu an Lazer Vertigo kullanıyorum, Feyizoğlu'da 242 YTL. Lazer LZ6'lara da bakmanı tavsiye ederim, 170 lira civarında, test sonuçlarına göre gayet kaliteli bir kask.
whopper; desensizine bakıcaksın 240 liste fiyatı ancak 200'e kadar iniyo sirkecide. Reklam olmazsa yerin adını da söylerim olmadı özel mesaj atarım sana. illa o ik kasktan biri diyosan yine 190 a kadar çek fiyatı airoh un daha üst modelini al ; ama desensiz olsun desen olunca fiyat çok yükseliyo
feyizoğlu ne kadar pahalı ya
nazi kasklar burda herhangi bi motorcuda 25 ytl.. indirimle 20 olur o
47 ytlye nazi kask mı olur...
cevap veriyorum bu arada . ls2
fikrini yazak vardır elbet daha yazsın yarın ona göre 3 ünde birini alıyım
enginer gel abi gel bekleriz haber ver gelince
geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkürler faciadan döndük bu defa hafifti digerine göre
titanyum rengi güselmiş..
keşke markası SHOEI olsaydı...!
arkadaşlar lazer vertigo maxone kask kullanan varmı internette bir tane fotoğrafı var başkada yok bulabilen resimlerini gönderebilirmi
Arkadaşlar bende LS2 DELTA modelini almaya karar verdim fakat
özellikle bir rengini cok begendim...
internette biraz arastırdım ama bu KOYU GRI rengi satan bir yere denk gelmedim.
Acaba sizin satın aldıgınız yerlerde özellikle bu rengi göreniniz olduysa buradan nerde gördüğünüzü söylerseniz cok sevinirim.
KOYU MAT GRİ
(kendi sitesinde matt titanne olarak geçiyor)
BU RENk DEĞİL
20 milyonluk kask sadece sinekten koruyo
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
ben iki gün once feyizoglundan gdr marka kask aldım alırken aslında birazda mecburiyetten aldım sayılır 100 ytl civarındaki fiyatlarda bitek bu kalmıştı.korkarak almama ragmen çok memnunum.çok hafif yüksek hızlarda bile sıkıntı çıkarmıyo havalandırmasıda gayet iyi.bi deneyemediğim buğulanma ama onuda havalar biraz soguduğunda artık :D:D
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
Allah göstermesin bi kaza yasarsan o zaman bakacağız kaskının dayanıklılığına !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)