hayırlı olsun iyi günlerde kullan ınsallah yusuf
1 aya kadar yeni bir kask almam lazım,fakat hala kesin bir karar verebilmiş değilim,o nedenle yardımınıza çok ihtiyacım var.Sizce hangi kaskı almalıyım?
Alacağım kask ÇENE AÇILIR ve içerisinden GÜNEŞ VİZÖRLÜ olmalı.Bu 2 özelliğe sahip,fiyat/performans oranı güzel kasklar için tavsiyelerinizi bekliyorum
kuulandığım kask - caberg rhyno
http://www.nosolomoto.es/components/...204a3469ce.jpg
260ytl civarında olmalı
güzel ve konforlu bir kask, buna benzer cox markasınında kaskları varmış ama bilgim dahilinde değil.
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
gdr marka kasklara göz atabilirsin. 150-200 ytl civarında ve oldukça kaliteliler.
evet,aslında gönlümden geçen kask bu caberg rhyno(veya aynısı olan cox trip) .Ama çok ses aldığını söylüyorlardı,siz kullanıcısı olduğunuz çin daha iyi bilirsiniz.Düşük süratlerde 90km ye kadar çok fazla ses alıyor mu? (şehir içi, sürat yapmayacağım için önemli olan düşük süratlerdeki performansı)
Paşam kullandığın makinayı biraz anlatırsan;(marka*,model*)
daha faydalı olmaya çalışırız kanımca..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
şu an honda innova var satılık,yakın zamanda dorado corvus a geçeceğim,ayrıca siyah-beyaz deri mont kullanıyorum, yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım
90da ses sorunu yok bundan emin olabilirsin ama genel kanı çene açılır tüm kasklar yüksek süratte ses yapıyor oldugundan zaten çene açılır bir kask istedigin için bu ses olayını düşünmemelisin ve dediğin süratte sorun olmayacağına eminim. Yanlız bu kask default unda buğu vizörü olmadan geliyor satın alırken bu opsiyonu özellikle istemeni tavsiye ederim. yazın buğu sorunu olmaz ancak kışın önünü göremeyecek hale gelirsin. özellikle dediğin gibi şehir içi kullanımda buğu olması kaçınılmaz olabiliyor. ben çok memnunum ve bundan edinmeni tavsiye ederim. güneş vizörü ve kaskın duruşu oldukça güzel, dediğim gibi Buğu vizörlü alırsan tatmin edecek bir kask.
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
motoru daha çok yazın havalar ısındıktan sonra kullanıyorum, o nedenle buğu olayının çok fazla sorun olacağını sanmam,bilgilendirme için teşekkürler, bu model aklımda 1 numarada şimdilik, fakat tek sorun fiyatı,çünkü 300-320ytl den ucuza bulamadım şimdilik. 250ye veren bir yer bulsam hemen alıcam
piayasa canlanıyor euro arttı dolayısıyla bunlarda arttı, önce git bedenini deneyerek öğren sonra o bedeni netten sipariş edebilirsin.
http://www.sahibinden.com/caberg_139...XQQdisplayitem
yaklasık 280ytlye gelio bu. tabi baskası vardır bu sadece bi önizleme oldu
fiyat olarak 322 ytl diyorlar,
aynı kaskı fuardan 250 ytl ye aldım ve kullanıyorum,80 90 km hızlarda ses problemi fazla değil,
fakat soğuk havalarda vizörü kapatamıyorum çok buğu yapıyor,fuarda caberg in bir alt modeli vardı oda güneş vizörlü idi ve buğu yapmayan camı vardı fiyat olarakta etiketi 225 ytl idi,yalnız beden bulamadığım için rhyno'yu almıştım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu anda LS-2 FF369 kask kullanıyorum. Feyizoğlu'dan 195'e aldım. Çeneden açılır ve güneş vizörlü, ancak buğu önleyici vizörü ayrı almak gerekli. 80'den yüksek hızlarda biraz ses yapıyor, ancak kısa mesafelerde rahatsız edici değil.
Kaliteli bir kask istiyorsan eğer, biraz daha parayı gözden çıkarıp iyi markalara göz at bence. Orta halli olsun dersen, GDR, COX, Lazer gibi markalardan başka seçeneğin yok maalesef. Ama bunlar da tatmin edecek mi seni, rüzgar gürültüsü vs.. motorunla ne gibi süratlere çıkıyorsun?
airoh pr2000 alsan desem gunes vızoru yok ılla vızorlumu olcak
GDR
Airoh
LS2
Bahsettiğin kriterlere göre, güneş vizörlü ve en ekonomik olarak bunlardan birini seçmek durumundasın o zaman.
Sana tavsiyem, İstanbul'da ikamet ediyorsan eğer, git Sirkeci' ye bu kaskların hepsini tek tek incele, hangisini gözün tutarsa onu al. Zaten çok fazla da fark yok aralarında.
Bu arada, GDR' de karar kılarsan eğer, benim arkadaşım satıyor Sirkeci' de bu kaskları (Tümoparsan dükkanın ismi, içerideki arkadaş da adaşım Emre), Gri 600F' i olan Emre' nin arkadaşıyım dersen, fiyatta da yardımcı olur sana.
bu tür kaskın babası nolan n102 ve 103 tür
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
LS2 tavsiye ederim Sirkecide Özen motorda bulabilirsin GDR den çok çok kaliteli, yaklaşık 210-230 ytl arası ben kullanıyorum çok memnunum.
Buda sitesi incelemek istersen...
http://www.ls2helmets.com/newEbiz1/E...tml/index.html
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
benim tavsiyem full face olacaktır hem daha ekonomik hem daha güvenli.
kullandığın motor ile bağdaştırmayacağım kafana ne kadar değer biçiyorsan ona göre bütçe oluşturabilirsin ....
bende senin istediğin kaskın cox marka olanı var bir süre kullandım. ikinci el ile ilgilenirsen pm den bulunduğun yeri mesaj at kaskı gösteririm .....
mat siyah .....
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)