Çoğu aynı ama genelde çin malları büyük oluyor
Adamlar aynı kalıbı basıyorlar içine biraz fazla strafor koyup L bedeni M beden diye yutturuyorlar
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Bakabileceğim link verebilecek arkadaşlar varmı?
Buyrun hemen verelim linkinizi de
http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=148
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
kaskı netten feLan aLmaya kaLkma
git bir mağazaya dene kafana tak çıkar bir sürü kaskı ve modeLi,
coğu modELde bedenLErin birbirinden farkLı oLduğunu göreceksin zaten
kaskı taktıktan sonra işaret ve orta parmağını aLnındaki araLıktan sok rahat girmesin sonra boynundan çenene doğru ve yanLArdan da aynı hareketi tekrarLa, kask kafandaki herhangi bir noktaya baskı yapmasın yapıyorsa eğer, direk çıkar kafandan bi üst bedeni dene o da cok boL geLiyorsa demek ki bu marka model kask kafana uygun değiL başka bi modEL seç demektir...
herşey tamamLAndı ve kask kafana birebir oturdu diyelim;
düz bir şekiLde karşıya bakarken aniden sağa ve soLa çevir kafanı eğer kask senden sonra hareket ediyorsa haLA boşLuk var demektir..
eğer donerken sorunsuz kafanda kaLıyorsa kask bin motora gazLA )))
he soru eğer yarım mı açıLır mı yoksa fuLLface bi kask aLmaLıyım mı şekLinde ise kesinLikLe FULLFACe.....
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
O kadarını sen bilirsin arkadaşım zevkler ve renkler tartışılmaz
Ama sunu söyleyebilirim alacağın kask biraz kaliteli olsun dandik bişeyler alpta paranı boşa harcama
Bu arada savaş sen bu işi biliyosun
Ama nazi kaskı alcaksak onları nasıl ölçücez parmak sokmaya yer kalmıyo zaten
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
böyle alışveriş de görmedim hiç motorun rengine göre, internetten kask alış-verişi
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Abi baştanda dedim acemiyiz işte, neyse ben pişene kadar hadi geç dalganı Ama ben bu azimle ve sizlerin desteği ile çok fazla acemi kalmam sanırım
Birde unutma Karadeniz motor gezileri için süper bir yer, birde bakmışsın bir organizasyon düzenlemişiz ve o eski acemi de oradaymış olmazmı
Süper yaaa, wallaa içimden geçeni söylemek gerekirse siteye ilk girerken acaba zaman kaybından başka bişey olmaz diyodum ama şimdiden görüyorum ki çok çok da faydalı oluyormuş
Mutlu Beyle temasa geçemesemde teşekkür ederim Onur
Merhaba arkadaşlar, hala kask arıyorum ve Samsunda da bulamadım istediğimi. Motorla birlikte verilen MAXEM marka Large kaskı takıyorum şimdilik. Bu arada motor ramzeyin 125 lik scooterı. Daha önceki açtığım konuyu okuyan arkadaşlar bilir. Mevcut kaskım hakkında bilgisi veya yorumu olan varmı?
merhaba arkadaslar...size birsey soracagım...neredeyse 2 haftada bir kartal real e karting yapmaya gidiyorum.arabaya biniyorum ve kaskımı takıyorum...kaskı cıkardıktan sonra bakıyorum ki buyuk bir özenle ve bir kutu jöleyle yaptıgım saclarım dumduz olmuss bunun var mıdır bi cozum yolu ??
abi ne çözümü olucak nasıl sürüyorsun o 1 kutu jöleyi kaskın içinede zararlı senin saçınada en güzeli kısacık kestir
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ya 1 kutu dediysem o abartı tabiiki hani hemen aklına memoli gelmesinnn...!
azcık sürüyorum havaya kaldırıyorum kaskı takınca dümdüzz...bu aralar dikmiyorum zatenn...arkadasa sordum..sprey jöleler var...onlardan sür hiçbişey olmazz...amaaaannn dedim bosver...surmicem bundan sonra zaten...!! bir de bnim sac seklim dik dik böyle düz degil...kaskı takınca jölelemesem bilee yine dümdüz oluyo hani sabah kalkınca dimdik oluyoya oylede oluyo bazen ...hani bulusmalara falan katılacagım zaman beni tipsiz biri olarak tanımasınlar...kısacık derken sen söyle nasıl kestırmem gerektigini berbere gideyim aynısını soyleyeyim...
aynen böyle yaptır Gözlükleride tak devam
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)