valla ben harbıturkun kaskını alıorum
valla ben harbıturkun kaskını alıorum
iyi o zaman hayırlı olsun,farkında olmadan bi ticarete aracı oldum galiba
Kaska gelince,açıkçası fuarda birçok modeli takma şansım oldu,ama gerçekten ne bir caberg,ne de başka bir marka NOLAN ların verdiği rahatlık ve sağlamlık hissi kadar olmadı.Nolan n102 nin içten güneş vizörü olsa,hemen yarın alacağım ama,ne yazık ki yok,n103 se çok pahalı şimdilik,almaya gücüm yetmiyor.
saol kardesım ama ne yapalım ogrencı adamız bız
benım dıer topıcden belkı faydalanabılırsın.
yok,ben kendime göre bişey bulamadım buralarda,artık tek umudum yurtdışından ucuza bişeyler bulabilmek
senin dediğin tipte cox un vizörlü kaskı olması lazım hatta eminim war bende 6 ay evvel kask alma faslında bir motorcu göstermişti hatta kendide kullanıyodu çeneyi aşıp içerde bi yeri çekiyosun yukardan sırf gözünün önüne cam iniyordu eminim böle bişey olduğuna bi kaç motorcuyu gez böle bir ürün olması lazım hatta çenek açıkken kullandığın cam bu aralar rayban gözlüklerin camı şeklinde
ya aslında aradığım kaskı buldum,kesinlikle NOLAN N103.Fakat ona da para yetmiyor.n103 ü gördükten sonra açıkçası diğer kaskları kafamam takmam istemem,çünkü son derece rahatsız ve güvensiz geliyorlar.n102 nin içerisinde güneş vizörü olsa,yurtdışında bikaç tane ucuza buldum,hemen alıcam,ama onda da o seçenek yok.
Sanırım n103 lerin fiyatı düşene kadar,ucuza bi n100 alıp,onunla idare edeceğim,umarım kısa zamanda uygun fiyata düşerler
feyizoğlu sitesine bakarsan ucuz kasklar mevcut..özellik olarak ta cok kotu gıbı gorunmuyorlar..bır bakın ıstersenız..
arkadaslar birde bir sıkıntım var..benım su an kullanmıs oldugum kask SOUMY Booster dark metal..fakat kulakcıklarından bırı otobanda fırladı gıttı..ya cok gevsek yada ruzgar dırencınden yerınden cıktı anlamıs degılım ama sonucta bırı yok..Ankara da temın edemıyorum.kıme gıttıysem getırtırız dıyor fakat sonuc yok.istanbul dan bana bunu temın edebılecek arkadaslarım olursa ozelden msj atmalarını rıca edıcem aynı gun ucretını hesabına yatıracagım..bana kargo ıle karsı odemelı gonderebılırlerse cok sevınırım..
piyasada 500 küsür ytl,fuarda peşin 400e veriyolardı,ama ne yazık ki henüz o kadar parayı verecek kadar zengin değilim :(
Ürün yeni çıktığından yurtdışı-yurtiçi farketmiyor heryerde çok pahalı.O yüzden şimdilik bi n100 alıp idare etmeyi düşünüyorum açıkçası,başka da seçenek gelmiyor aklıma
kardes nasıl kaskmıs o adamlar yapmıslar herhalde
çeneden açılırmı iyi olur fullface mi?
Arkadaşlar fuarda bir ara gözüme takılan fakat fuarın heyecanı ile hangi firmanın sattığını unuttuğum ( nexx ) marka kaskların hangi firma tarafından satıldığını bir türlü bulamıyorum bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden saolun.
not : Birde bu kaskı artçım için arıyorum, bu kaskları kullanmış olan veya bilen varsa yorumlarını bekliyorum
aradığım model : http://www.nexx-helmets.com/produtos...&subfamilia=25
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ski-bende.html
bak bakalım sitemizden atillanın yaptığı kask bu,belki sanada yapabilir bir tane
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
bak bakalım sitemizden atillanın yaptığı kask bu,belki sanada yapabilir bir tane[/QUOTE]
Saol dostum arkadaşın yaptığı kaska bakmıştım gerçekten orjinal ve değişik bir tasarım olmuş, ama bu kaskı bulmam lazım sanırım sirkeciye gidip orada araştırma yapıcam buradan pek ses seda çıkmadı.
merhaba arkadaşlar;
ya ben size bişi sorcam.. fuarda yamaha standının berisinde girişe yakın yerde bi kask standı vardı ama hangi firmanındı hatırlamıyorum..
orda resimdekine benzer bayanlar için pembe bi yarım kask vardı cici bici bişeydi.. ama internette gezdim bulamadım.. hangi firmanındı neydi kaçaydı nasıl bulurum bilen göreniniz var mı arakdaşlar??
Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır..! ;)
ben çene açılır aldım ls2 markalı
harika bişey
parlak siyah..
2008 HONDA CBF 150 < 2014 SUZUKİ INAZUMA < 2012 HONDA CBF 1000 FA
arkadaşlar bu kasklar nasıldır e9 ve ece2205 belgeleri var. kullananlar memnun mudur?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)