bana kalsa kesinlikle full face kask ama hatta shoeı ama ikisinden birisi dersen cox derim
bana kalsa kesinlikle full face kask ama hatta shoeı ama ikisinden birisi dersen cox derim
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
orda ztn aradıgın iki modelde yok nolan x-lite grex var Taner abinin oraya baksaydın orada cox vardı
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
Gdr Var Sanırım Feyizoglu.com da Vardı Bi bak ıstersen Ben O kaska Kaza yaptım Benim Hayatımı Once allah sonra o kask Kurtardı Bayaa Sıyrıd darbe almasına Ragmen hem senin istediklerine Uyuyo Guneslik falan var...
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
tavsiye etmem çeneden açılır cox u
bende var
şu aralar marushin full face kasklara bakınıyorum
anti fog ve çizilmez cam ve diğer özellikleri ile göz dolduruyorar
arklar zaten gerekenlerı sölemışte sımdı bırseyı merak ettım neden 250 degılde 260 a kadar cıkabılırım demısım o ılgımı cektı
öncelikle airoh güneş vizörlü seç, sonra cox trip modelini. cox kask rüzgarı aldımı sallanmaya başlıyor. aralarında biraz fiyat farkı var ama önce bir mağazaya gidip dene sonra uyan bedeni internetten getirt. daha ucuza gelyo. bu arada ressam kardeşim, çok araştırdın mı kafan karışyo. ben 3 ay araştırdım ve sonunda kafama ve bütçeme uyanı aldım. ama biraz daha ekleyip tek marka al. NOLAN. VİZÖRÜ BİLE DAHA DAYANIKLI VE ZOR ÇİZİLYO. AMA GÜNEŞ VİZÖRÜ DIŞTA OLANLARDAN ALMA, RÜZGARDA SALLANMAYA VE SES YAPMAYA BAŞLIYOR. . tavsiyelerim bu kadar.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ressam 01 kardeşim şöyle düşün;bizler beğenip aldığımız kaskları kullanıyoruz,ve bundan memnunsak sorana hemen al çok iyi başka düşünme diyoruz.yani birkaç değişik kaskı uzun süre kullanıpta şu daha iyi bu daha iyi diyemiyoruz.bence sen şöyle sorsan arkadaşlara kullandıgınız kaskın markası,kullanışlı ve kullanışsız yanları neler,bu şekil bir araştırmayla daha doğruyu bulursun sanırım.mesela çeneden açılır demişsin,kullanan bi kaç arkadaşım yüksek hızda problem oldugunu söylemişti,eyer şehir içi yada yüksek hızlara çıkmadan arada arkandaki kişiylede sohbet ederek zevk gezileri yapacağım diyorsan çeneden açılır bak,ama yok hızı seviyorum,ve daha güvenli olsun diyorsan tam kapalıdan şaşma.
marka olarak ben kendi kullandıgımı tavsiye ederim,başkası dahamı iyidir bilemiyorum .
nolan
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Ben cox kullanıyorum ve memnunum. 150 euro yu 6 taksit yaptırdım
içeri ses geçiriyor ama oda motorun cilvesi
[COLOR="Blue"]Hayat her zaman güllükgülistanlık olacak değil ya, bazen de ağlamak lazım. [/COLOR][COLOR="Red"]Ağlatmayıp hep güldürelim.[/COLOR]:cherry:
airoh u ben de kullanıyorum.iç vizörü oldukça kaliteli ve kullanışlı.tavsiye ederim.
beyler öncelikle s.a ben kask alcam nolan kaskım var o bayağı çizildi artık benden bukadar dedi:D bu kaskı almaya karar verdim ama hangi rengi alıyım kara veremedim motor dylan 150 renk gri sizce hangisi ??
nasıldır sizce ?
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
cox kullanıyorum, aslında güzel kask ama sanırım biraz ağır.Uzun süreli kullanımlarda baş ağrısına sebep oluyor bende (koca kafalımıyım neyim).
ama kaliteli bir ürün diyebilirim.
tavsiyem dediğin markaların hangisi hafifse onu al.....
illaki alacağım diyorsan bence 1.resim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
alcamda resimlerin hepsi aynı ben hangi rengi alıyım dedim gri motora ?
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
En sonuncu tam benim motora göreymiş. En güzeli de o. Bence onu al.
Dostum bana sorarsan markadan önce hangi tip kask alacağına karar versen daha iyi olur.Flip-Up kasklar çene kısmından açılabilir.Yazın ve düşük hızlı şehir içi kullanımlarında çene kısmı açılarak daha fazla havalandırma sağlar.Başka hiç bir güzel tarafı yok.Mekanizma sistemi darbe sırasında açılabilir.Yapıları gereği daha ağırdırlar ve genelde gürültüyü çok fazla hissettirirler.Full Face kasklar ise en güvenli olanlarıdır.Ses yalıtımları en iyidir ve hafiftirler.Sehir içi ve sıcak hava kullanımlarında rahatsız edebilirler.Bana sorarsan canını severssen full face tipi bir kask al da ne alırsan al.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)