Bu kadar Ucuz Yollu olmasın yaw artık Lazer lere bak pahalı yolludur ama iyidir seni idare Eder sanırım...
Bu kadar Ucuz Yollu olmasın yaw artık Lazer lere bak pahalı yolludur ama iyidir seni idare Eder sanırım...
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
fiyatı yüksek bence
3-5 kuruş daha verip daha ii bişi alabilirsin..
GKN MOTORS
piyasadaki fiyatları araştırdın mı bilmiyorum ama bir araştır ona göre karar ver bence biraz daha yüksek fiyata daha sağlam kasklar bulabilirsin agv lazer gibi sağlam
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
ben kullanıyorum taş gibi kask arkadaşımmm o yüzdennn o paraya değer emin oll şekil şemalda güzel al derimmm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
benim bir önceki kaskım gen di hemde resimdekinin aynıısı inanırmısınız 12 basamaklı merdivenden düştü tam 4 yerinden kırıldı.
ve bu fiyat çok fazla eskişehirde 30--40 ytl arası
ben tavsiye etmem bu kaskı
Sırf polis ceza yazmasın diye takıcam diyorsan alma, git şapka gibi olanlardan al. Yok ben korusun beni istiyorum, sağlam bişey olsun istiyorum diyorsan yine alma. Git Nolan ve ya Lazer al..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
arkadaşlar 100 ytl civarı kask öneriniz nedir malum maaddi sıkıntı yüzünden ancak bu kadar bütçe ayırabilidm
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Cox var! bide ona bakın. İyidir parasına göre. Bence kaska verebileceğin+borçlanabildiğin kadar pahalısını al.Sonuçta yumurta taşımıyoruz.Kırılacak olan bizim kafamız.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
vallaha ben iyi diyorumm çünkü kullanıyorummm ama herkesin yorumuna saygı duyarımm ister al ister almaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
arkadaşlar bir kask almayı düşünüyorum istedigim şekil olarak: çeneden açılır,içten güneş vizörlü.fiyat olarakta 260 milyona kadar çıkabilirim... su anda düşündügüm modellerde cox trip ve Airoh SV55 Sport. şimdiden herkese çok teşekkür ediyorm.
ben airoh Sv55 titan modelini kullanıyorum..g.vizörü 4noktadan havalandırması iç kaplaması tam iki senedir beni tatmin ediyor...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
cox trip modeli de güneş vizörü mevcut, içi çıkabiliyor, 1,5 senedir neredeyse kullanıyorum beni üzmedi
airoh sv55 i bende takip ediyorum 280 ytl bir fiyatı var sanırım.fuarda bütün standları dolaşacağım indirime giden olursa alırım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ben bu forumdan bi arkadaşın airoh sv 55 ini aldım (ikinci el) artcı için iyi bi kask ama nolan n102 geçen fuarda n-com modelini 330 ytl aldım normali de 310 ytl idi. fuara gidersen nolan n102 yi airoh sv 55 e tercih et derim.aradaki fark a değer.cox trip ile ilgili bi bilgim yok
bende cox trip kullanıyorum.yeni aldım bir ay oldu.çeneden açılır olması ve güneş vizörü çok kullanışlı.tavsiye ederim.airoh hakkında bir fikrim yok.sevgilerimle.
airoh ların iiliğini biliyorum ama sesi içeriye alıyolarmışş diye duydum cox hakkında yorum yapamicam
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
rüzgar sesi cox da var söyliyim baştan onun haricinde iyi
bendede airoh var.bi v,zörü sökür geri takayım dedim camı bi türlü oturmadı üste boşluk oluştu ve rüzgar geçiriyor.cox ada pek iyi demiyolar diye biliyorum ama...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.... fakat hala ben cevabımı alamadım sanırım kararsızlıgım devam ediyor
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)