ya hiç yoktan iyidir deyip alcaz o zamn.
ama gerçektende hiç takmamaktan iyidir.
ya hiç yoktan iyidir deyip alcaz o zamn.
ama gerçektende hiç takmamaktan iyidir.
motoru satın aldığım bayi motoru garaja götürene kadar kullanmak üzere çin malı kask hediye etmişti 4 gün sonra ruhsatım çıktı motoruma binmeye başladım gittim airoh speed fire rise kask aldım hediye ettikleri kaskıda evde kitaplığa koymuştum kardeşim kitabını çıkarırken yere düşürmüş ve arka tarafından yarısına kadar çatlamış eve geldim elimle asıldım ortadan ikiye ayırdım bide benim kafam içersindeyken asfalta yapıştığında neler olurdu kim bilir....
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
fazla sürat yapmıyorsan şehirler arası gitmiyorsan bi de hız da 60 larda gidiyorsan sana 30-40 liralık kasklar yeter . bende onlardan aldım çünkü. hem yukarda babaçi'nin dediği gibi polisin gözüne batmazsın hemde (Allah korusun) 60la giderken bile herhangi bir düşmede seni kurtaracak sertliğe sahiptir o kask. ben şahsen öle havalı çenesi açılan ya da gözlüklü kaskları sevmiyorum.klasik camlı kasklar daha iyi.... karar senin. bi scooter kullanıcısının (yani ben ) tavsiyeleri...
Ehliyeti aldım kaskta şart tabi şimdi dedim kask almaya gittim.bi ton kask içinde bitane kafama olmadı:S Kilo aldım ondan heralde diye bi bahane sundum motorcuda ama gerçek şuki ne kafa varmış be:D neyse buldum bitane dandirik bişi ama yeterli olcak gibi.
o zaman kafanı kaska uydurmaya çalış...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
kardeş terziye diktirecen o zaman
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
aşure tenceresine 2 delik açtırıp işlevsel olarak kullanabilirsiniz o zaman
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
zaten kasklar biraz sıkı olması lazım.Bolmu olmasını istiyordun
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Ben XL kullanıyorum o bile dar geliyor
62 cm kafa ölçüm
oha diyeceğim baba xxl lar var ben xl kullanıyorum ne kafa varmış be:D
yav Safebet falan dandik kaskları Denemiş olmalısın Heralde veya kask çeşidi azdı Kesınlıkle kafana Gore kask Vardır Eminim..
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
senin kafa kaç inç
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Hay maşşallah... Mübarek kafa değil..... Kaska gerek yok.... Zaten bişey olmaz o kafaya....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben m kulanıyorum şimdi bu benim eziq olduğumumu gösterir
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
kafaya bak bea sana bi xxxxxxxxxxx.................L lazım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)