arkadaşlar kask almadan önce çok araştırmıştım ve bir çok yerde kaskınız masadan düşse bile kuşkuyla yaklaşın diye , motordan düşmüşse atın gidin bence. kafanızdan değerli değil ya...
arkadaşlar kask almadan önce çok araştırmıştım ve bir çok yerde kaskınız masadan düşse bile kuşkuyla yaklaşın diye , motordan düşmüşse atın gidin bence. kafanızdan değerli değil ya...
arkadaşlar kask olarak lazer vertigo yu oneriyomusunuz gerçekten???
Bir çok arkadasım lazer vertigo serisini kullanıyor...Kaza ile test etmediler şu zamana kadar etmesinler de zaten...Ben de nolann62 var havalandırması çok hoşuma gidiyor ayrıca ses bakımından hafif bi de rüzgarlı havadaysanız 120km hızla giderken az biraz uğuldama oluyor onu da havalandırmaları kapatarak bitirebiliyorsunuz...
AKIN FİDAN
cevabım biraz geç oldu sanırım, umarım yardımcı olur...
caberg'in türkiye mümessili buradan arasanız yardımcı olacaklardır.
tıklayınız...
Bende Marushin 777 var ama ben de 120 den sonra uğuldamalardan muzdaribim.
Uzun yolda tıkaç takıyorum o yüzden :(
Bu rüzgar seslerini ortadan kaldıran bir kask var mı dünyada??
-turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
merhaba arkadaşlar...ben daha motoru almadım ama kask olayını düşünüorum...cruiser tipi motorlar için olan kasklar ayrıca var mı yoksa ne önerirsiniz???
sağolasın abi benim gibi acemiler için çok iyi
Slm Arkadaşlar
Zeus marka çeneden açılır kaskım var buna siyah vizör almak istiyorum nerden temin edebilirim bilgisi olan varmı acaba?
İÇTen film çekersen siyah oLur zaten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
uğuldamayı yok eden tek kask schuberth'dir,onun dışındakilerin hemen hepsine kulak tıkacı şart,hemde uzun yolda kesinlikle...
ryangt: Çok teşekkür ederim!
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
sayın moderatör arkadaşlara sesleniyorum acaba anketteki kasklara ekleme yapılabilirmi bütün kasklar bu kadarmı
mesela sadece marka olarakta kıyaslanabilir
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
grex in r1 (90euro) ve rd1 (85 euro) modelleri hoşuma gitti. rd1 de güneş siperliği var,ki bu da benim için şart. peki ben bu modelleri adana'da nerede bulabilirim?
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)