Caberg klasiko kask camım çizildi. Yenisini nereden bulabilirim. Teşekkürler....
Caberg klasiko kask camım çizildi. Yenisini nereden bulabilirim. Teşekkürler....
arkadaşlar caberg marka kaskım var fakat 2 saatlik yolculuklarda kulaklarımı ağrıtıyor.bu sizdede oluyormu yoksa benim kask kafama darmı geliyor? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
benimkide şakaklarıma baskı yapıyordu ilk zamanlar bir kaç ay sonra
rahat olmaya başladı
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
aslında 3 sene oldu kaskı alalı.bende düzelir dedim ama çaresi yok değiştiricez artık...
3 yıldır sıkan bir kask...hımm enteresan...bir 3 yıl daha beklemezsin umarım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
3 yılda insanın kafası alışır aslında alışamadın mı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aslında alışmaktan ziyade uzun yola pek çıkmadım, kısa mesafelerde de çok problem yaşamadım.dün antalyaya gidip gelince sorun dahada belirginleşti.
öncelikler herkese selamlar kask kullananlar adına konuşuyorum bende kask almak istiyorumda en ucuz nerede satılır en iyi marka nedir vs vs vs yardımcı olursanız sevinirim
slm arkadaşlar kask ım çizildide sanırım zımparalanıp vernik atılması lazım.nerde yaptırabiliriz.yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekürler
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
valla arkadaşlar ben shark marka bi kask kullanıyorum fuardan almıştım 100 ytl civarı bi paraya çok memnunum bayada sağlam motorla giderken arkadan sisibarın üzerinden düştü çatlak bile yok ama baya çizildi :( boyatim diyorum ama nasıl nerde yaptırılır bu iş acaba kaportacıya götürsem boyarmı acaba
.................::hakem1::.....
sisibar ne demek şaka maka
vayy fevkulade bişey peki bu orjinalmi oluyor motoru aldığımızda yoksa sonradanmı takılıyor?
Kask konusunda çok ucuza kaçmamanı öneririm. Motorun ne kadar küçük yada güçsüz olursa olsun, kafan asfalttan sağlam değilse biraz paraya kıy ve taksitlede olsa kaliteli bir şey al. Peşin fiyatına taksit taksit yapıyorlar. Hatta dizlik ve diğer korumalarını da ihmal etme. Yaralar kolay iyileşmiyor. Doktora harcadığın paralarda Kask ve korumalara harcadıklarından fazla tutuyor. Tecrübe..........
ya abi öylede zaten bende honda today var 50 cc yani 55 vuruyor nerede var işte böle ucuz kaskların piyasası nerede
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)