bende nolan n61 kullanıyorum bırakın siyah camı normal vizör bile bulmak zor umarım aradığınızı bulursunuz
bende nolan n61 kullanıyorum bırakın siyah camı normal vizör bile bulmak zor umarım aradığınızı bulursunuz
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Lazer lz6 için buldum ama çok pahalı geldi :( Daha ucuzunu bulabilen var mı
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44164
bende sanırsam acmıstım bır topic,malesef hocam ben bulamadım,ama bulan olursa yazsın lütfen
Ride your way
Kızın takatığı kask süper be:...
ilk resimdeki aradaş ses hızını zorluyor gibi
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
.................................................. .....................
helikopter pilotlarınında olabilir
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ıkıncı foto da bayan kendını baya bı zorla,mıs galıba mılletı kendısıne guldurmek ıcın
Bende nedir dedim:d ilginç valla heleki o kızın taktığı...
[ ELAZIĞ-MT ]
120km ile değil de 80km ile vizörü sıcağa dayanamayıp açayım dedim, elimi vizörden çekip gidona koyduğum anda gözümün 1cm altına tanımsız ama oldukça cüsseli bir arkadaş kendini attı, 120km ile olsa heralde izi kalırdı.
yarım kask ları hıc sevmıyorum kazada korumları yok.. sadece polıs atlatmak ıcın.. Bence..
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Sanal gençlik işte Gidip mağazadan seçip kafana takıp alsana kardeşim Hem zevkli de oluyor
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bence dogru kafana takıpda almalıydın,olsun sen geri gönder, onlar sana göndersin kafana uyana kadar devam nede olsa 140 km var istanbula gelip gitmen zor,
hayırlı olsun kaskın takımı tamamlamaya devam .
98 Beygir.....
S bedenden sonraki beden M değilmi arada başka boyu var mı ki .Mecburen M boyutunda kini deniceksin onu isticeksin .M kafana tam gelir herhalde
Bir mezura yardımı ile kafanın en geniş çevresini ölç.
58-59-60 cm. ise Large beden,
56-57-58 ise Medium,
54-55-56 ise de Small kask bedenindir.
Poturdak
bu lazer in hangi modeli Merak ettim
LZ6 QUASAR mışş ; Ben de Lazer LZ6 KaTaNa KaSK alcam
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)