Güzel tasarımmış. Resmi sitesi yok mu bu firmanın?
Güzel tasarımmış. Resmi sitesi yok mu bu firmanın?
May the Force be with McLaren Mercedes
ben cox trip çift vizörlü kullanıyorum. çok ama çok memnunum. 310 - 250 ytl arasında fiyatları var. tavsiye ederim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Evet arkadaşlar x-lite 701 bu sezona damgasını vuracak fiyat performansa sahipbir kask.Shoei deki emsallerine (xr1000,450€) göre ucuz 475 ytl civarında.
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
merhaba arkadaslar m.a diye bir kask markasi duydunuzmu?
ben de daha önce dandik marka bir kask kullanıyordum. Nolan n102 n-com alınca kaskın ne olduğunu anladım. kaliteden şaşmayın derim. kaskıda fuarda 330 ytl ye aldım şimdi bakıyorum da aynı kask için 480 ytl den bahsediliyor..acaba diyorum birileri bu işlerden çok mu para kazanıyor
Arkadaşlar selam;
Motorum cuma günü geliyor.(Dragstar Classic 650)
2-3 gün içinde kaskımı ve korumalarımı almam lazım. Kask tarzı konusunda kararsız kaldım. Fullface yazın çok boğucu olur gibi geliyor. Chopperlarda flip-up kullanabilirmiyim? Marka olarak Nolan düşünüyorum. Siz ne dersiniz? İllaki fullface mi aliyim, yoksa flip-up da işimi görürmü?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. SAYGILAR...
Ewet birileri bizi oyle bir kazıklamaya çalışıyor ki
Bi kaç nacisane önerim var.
İnternet sitelerinden buldugunuz kasklara ucuz diye atlamayın derim.
Bi kaç yere soruşturun.Peşin paraya bi hayli indirim yapıyorlar dükkanlar ama bu şansınızinternet sitelerinde yok
Bir siteden 165'e alacagım kaskı 145'e bir dükkanda buldum
Arkadaslar başka forumlarda yanıt alamadım malesef, yardımcı olabilirseniz sevinirim ;
1) lazer vertigo dragon için siyah vizör var mıdır ?
2) marushin marka kaskları ankarada bulabilecegim bir yer var mı ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
@kirke aynısı değil ama benziyo biraz
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44393
sagolasın benzıyoda valla guzelmıs ama fıyatıda guzel aslında nolan kask aldım 500 mılyon bayıldım bunada tav oldum ama bakalım artık aynısı bulsak o nekardır onuda bılmıorum..
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Evet arkadaşlar bugün yeni bi kask aldım "shoumy".. Çiçekli yaldızlı maldızlı güzel bişey. 340 Euro imiş kaskın fiyatı ama bana 250 ytl ye bıraktılar. Nasıl bu kadar indirim yapabiliyorlar???
hayırlı olsun canım oncelıkle belkıde asıl fıyatı odur sanamı kaskı verenlermı soledı yoksa yazıyomudu bıyerde..
ZAFERE KADAR DAİMA!!
hmm ozaman devamlı gıttıgın bır yerse torpıl yapmıslardır bılmıyorum ama karlı cıktıgın kesın
ZAFERE KADAR DAİMA!!
eeee iyi güle güle kullan
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
bu baslık cok bomba oldu.
54 sayfa boyunca dolu dolu kask tercihleri nedenleri, kullananların yorumları falan. Sabitlense hicde fena olmaz
Comfirmation Bias
MARUSHIN Diye bi marka çattı gözüme sahibinden.com da Nası biişi anlamadım Çok ucuz Çin mi acaba
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)