Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
arkadaşlar ingilizcesi iyiolan bir arkadaş bu linkte alıcağım kask var şu üzerinde bayan olan kask burada özellikleri falan yazıyor bana kısaca anlatabilirse sevinirim
http://www.kbc-helmet.com/kbcbbs/zbo...desc=asc&no=24
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bütçem elverdiği şkilde bir tane Nolan N62 model kask aldım.Kullanıp yorumlarımı yazıcam.Hepinize iyi sürüşler.
Arkadaşlar! Aşağıdaki link farklı kask markalarını test eden bir site ye ait ve top 10 listesi şu şekilde :
http://www.testberichte.de/r/test/10...gralhelme.html
almanca ama yine de faydalı bir link sanırım.
KNOW YOUR LIMITS...TO LIVE, ON THE LIMITS!!!!
hard enduro kaskları hakkında ne düsünüosunuz
arkadaşlar meraktan soruyorumda en iyi cross kask üreten firma hangisidir
almanya da yapilan testlerde schubert s1, amerikadakilerde arai ve shoei birinci gelip duruyor, web bike world makalesinde s1'i yerden yere vurmus, motorrad da ayni kask bas taci (motorrad testleri schubert tesislerinde yapiliyor bu arada )
o test ettikleri kasklarin tumunun cikar amaci ile test yapanlarin biyerlerine kacmasi dilegi ile....
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
çoğumuzun bilmediği takachi ve shiro gibi markalar var hem sağlam hem ucuz.
misal olarak takachi tk30; shiro sh996
Bu topikde belirgin bir hareketlenme görüyorum.
Motosiklet markaları üzerine yapılan fanatiklik, yakında buraya da sıçrayabilir...
Aman dikkat !!!
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Kask için max. 250 YTL'lik bir bütçem var. Sizce plastik tabanlı (termoplastik, lexan, teknopolimer vs.) bir kask almak mı daha iyi, yoksa temiz, ikinci el, düşmemiş çizilmemiş bir fiberglass kask almak mı daha iyi?
İlk tipteki seçeneklerim; Lazer Vertigo ve Nolan N61/62 serisi
İkinci tipteki seçeneğim; Vemar vssev (sıfır fiyatını bilmiyorum ama temiz bir ikinci elini uygun fiyata gördüm) fiberglass ve özellikleri iyi.
Bir de Lazer'in Vertigo serisi yerine LZ6 serisi almak çok fazla farkeder mi? Yani ikisi de plastik tabanlı olduğu için soruyorum, aralarında 50-70 ytl falan fark var.
Ben de nolan n62 aldım fuardan daha henüz deneme şansım olmadı olmasını da istemiyorum umarım hiç ihtiyacım olmaz..Ve süs olarak başımda durur...Ayrıca montumuda RİCHA marka aldım.modelini hatırlamıyorum şimdi...
AKIN FİDAN
Airoh S4 modelini nereden ve ne kadarlık bir fiyat aralığına alabilirim bilgisi olan var mı?
arkadaslar nolan n-com lu modelini almayi dusunuyorum n-com unitesinin fiyatini bilen varmi
Ncom Fiyatları Euro olarak geçmekte, bir ara sorduğumda 225-250 Ytl arası gibi bir bilgi verilmişti...
Arkadaslar bir Cruiser kullanıcısı olmama rağmen X-Lite 701 fullface kask aldım. Kask yapı olarak küçük ve çok hafif. hava kanallarıda yeterli. ADAC onayı olan bi kask ve işçilik harika diyebilirim. Bütçesi elveren herkese tavsiye ederim
selamlar , dün nolan n61 kask almak üzereydim fakat iç tarafının çıkmadığını öğrendim. bunun temizlenme gibi bi sıkıntısı oluyo sanırım başka dezavantajı olur mu. bi de lazer vertigo kask aklımı çeliyo , hangisini almalıyım şaşırdım...
Arkadaşlar yamahanın websitesi fotoğraf galerisinde yanılmıyorsam BYE marka kasklar gördüm ve çok beğendim! bunları nerde bulabileceğimi bilen war mı? internette dahi dişe dokunur bişe bulamadım! yardımlarınızı beklemekteym! Şimdiden teşekkürler!
Bye kaskları.. Hayata Bye deyin...
İlk defa duyuyorum.
Valla bende ortalığı talan ettim bulamadım
Hiç bir yerde çıkmıyor
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)