hafif bir malzeme ama bana pek dayanıklı gibi gelmedi yalnız kullanan biri olarak söyleyeyim o parça takılı olduğunda ses aşırı derecede fark ediyor
hafif bir malzeme ama bana pek dayanıklı gibi gelmedi yalnız kullanan biri olarak söyleyeyim o parça takılı olduğunda ses aşırı derecede fark ediyor
benim hoşuma giden kask tipi Cross Cuların kullandığı önü açık olanlar . CAmsız .
ama işte onunda gözlüğü felan var Cross kaskının önü camlı olanlar olsa süper olur .
vardırda ben hiç görmedim cahalımda biraz :D
Arai'nin bu yeni kaskının agresif tasarımı sadece naked bike, enduro, supermoto ve streetfighter sürücülerini cezbetmekle kalmayacak, aynı zamanda trail, off road ve adventure sürücüleri de tasarım ve teknolojinin bir arada bulunduğu Arai Tour/X’i sevecek görünüyor. Tour/X hakkındaki tek gerçek ise; sürücülerin hiçbir fonksiyonellik kaybına ulaşmadan onunla isterlerse zirveye çıkacaklarını bilmelerinin cazibesi olsa gerek...
guzel kask ama enduroculara hitap ediyor birde daha fazla renk seceneği varmı
r6 kullanıyorum kask önerirseniz sevnirim
Ucuz kask oneremem ama R6 ya binip ucuz kask alacam israr edecek isen, bildigim iyi bir ceneza isleri yapan bir dukkan var orayi onerebilirim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
uvex 3000
2. kask gorevini yapar bende, buralarda 150 papel (euro) civarinda, TR yi bilemem, kalitesine gore gayet uygun fiyatli bence, 250km/h da kafani arkaya cevirmezsen (cünkü ozaman cami aciliyor!) hic bir kotu yanini goremezsin bence
Too much Too soon means you get hurt.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Bence r6 ya shoei yakışır ama ucuz diye tutturacaksan safebet al....20 ytl...Kafana takmana gerek yok..Kolunda da şık durur...Zaten ha takmışın ha takmamışın ne farkeder?....
Ama motorun ağlar be.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Kafanin içi boşmu?
Bu yeni bir kask.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...our-x-2-a.html
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
şöyle anlatayım ses durumunu acil bir işim çıkmıştı çenedeki parçayıda bulamadım öyle çıktım ben şaşırdım aşırı derecede ses alıyordu ufacık sey oyle bir fark ediyorki ayrıca ben izmirde kış sayılabilecek havalarda maskesiz kullanıyordum kaskı tek çenem üşüyordu ama rüzgarı hissetmiyordum bence cidden çok başarılı bir kask
Yeni Kaskım N62 Nolan Genesis Fullface, mat siyah. Ağırlığı 1.390kg. Fullface olması nedeniyle biraz gözlüklerimi takmakta zorluk çekiyorum. Aslında flip-up alabilirdim ama flip-up kaskların kazalarda açılma riski hakkında o kadar çok yazı okudum ki fullface aldım.
Şu anda kafama tam olarak oturuyor hatta dediğim gibi gözlüklerim kulagıma girmiyor ama %5-%10 arası süngerlerin gevşeme payı olduğu düşünülürse sanırım ileride rahat edeceğim. Fiyat olarak; yabancı internet sitelerinde 129 € . Aldığım yer (Motoart - Ankara) liste fiyatı 120€ idi.
Kaskların sağlamlıklarını test eden bir kuruluş veya internet sitesi bilen var mıdır acaba? (crash test)
Çunku aynı sınıf 2 kask arasında marka farklılığından dolayı çok buyuk para farkları oluyor. Sağlamlığının, rahatlığının aynı olduğunu bilirsek markaya para ödemekten kurtuluruz diye düşünüyorum.
Yardımlarınızı için teşekkürler!!
KNOW YOUR LIMITS...TO LIVE, ON THE LIMITS!!!!
bu konuda bilgisi olan yok galiba
Marka ya para ödemeye devam mecburen anlaşılan
KNOW YOUR LIMITS...TO LIVE, ON THE LIMITS!!!!
İyi yapmışın mat siyah almakla, kışın sıcak tutar.
Ama yazın pişmiş kelle gibi olursun
Mat siyah kask önermiyorum, yazın güneş ışınlarını daha fazla çekiyor. İlla siyah almak istiyorsanız parlak siyah alın, nispeten daha iyi
Marka olmayan bir kask söylesene bana?
Test edilen kasklar sence markasız kasklar mı? Yani bir kask testi sitesinde Çin malı Safebet, Weinghu cart curt vs testi mi bekliyorsun?
Kasklar sınıf sınıf ayrılmıştır ve üst sınıflara çıkıldıkça bir kaskın diğerinden üstünlüğü "dahili buğu vizörü", "sessizlik" vs. gibi detay konulara yönelmekte.
Alınabilecek en düşük fiyatlı ve özellikli kask Lazer Vertigo ya da Nolan N61 civarı bir şey olmalı bence
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
bu benım kaskım ve gercekten cok memnunum.Suomy dark metal modelı thermoplastık govdelı.hem cok cok asırı pahalı olmasın hemde kalıtelı olsun dersenız suomy onerebılırım.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)