hayırlı olsun..
moralini bozmam umarım ama..
içindeki süngerler cabuk eriyor ve kafaya büyük gelmeye başlıyor..
ben 6 hafta önce almıştım kafama zor oluyordu şimdi kafam içinde dönüyor..
bilgin olsun..
hayırlı olsun..
moralini bozmam umarım ama..
içindeki süngerler cabuk eriyor ve kafaya büyük gelmeye başlıyor..
ben 6 hafta önce almıştım kafama zor oluyordu şimdi kafam içinde dönüyor..
bilgin olsun..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
hayırlı olsun 1 ay kadar önce bende aynı modelin değişik şekillisini aldım kaskın herşeyi çok güzelde camı çok çabuk buğulanıyor
İyi bir kask ,,lazer kullanmıştım memnun kaldım...Sıhhatle,, can sağlığyla kazasız kullan.......................
hayırlı olsun dostum güzel kask... umarım sağlamlığını kontrol etmek zorunda kalmazsın
Dorado V5
saolun arkadaşlar
@koyulacivert umarım sağlamdır kontrol etmeyiz allah kimseye göztermesin.. kontrol etmek
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
@vedat kaya
Hocam kafan kaskın içinde dönüyorsa o kaskı biran önce değiştirmeni tavsiye ederim.Mazallah boyun kırılmasına falan neden olabilir.
@bathu
Güle güle kullan dostum , umarım sağlamlığı test etmek zorunda kalmazsın.Geçenlerde ben test ettim lazer fiyatına göre gayet kaliteli bir kask.
Bunu da genele yazayım.Lazer marka kaskları AGV üretiyor galiba.Ben kaskın içinde bir yerlerde Agv yazısı görmüştüm acaba agv nin fason üretimi falan mı? bilgisi olan var mı?
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
@tronic ben kaska baktım ama AGV yazısını göremedim hocam
ama fason değildir heralde sağlamlık testlerinde kaliteli kasklara
kafatutduğuna göre fason değildir
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Bathu ordaki E6 Yazısı Vizörün Kalitesini Belirtiyo bİLDİGİM kADARIYLA... Bende Cox mono - k var ondaki E3 Kalite. Bunların Kalitesi E12 Den Başlayım E1 e Kadar Sağlamlık , cizilmezlik vb özellekileri Taşıyor.. E1 En Kalitelisi Oluyor. Kask Alırken Aklınızda Bulunması Açısından Faydalı Bir Bilgi
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
benim kaskın aynısı ama benimkinde kırmızı renk ağırlıklı yani üç kuruş fazla olsun kırmızısından olsun
@bathu
Hocam fason olması kalitesiz olması anlamına gelmiyor , Agv gibi ünlü bir kask üreticisinin üretmiş olabileceğini söyledim ben .Eğer lazer kaskları agv üretiyorsa zaten agv nin belli kalite standartları vardır kendilerine ait.Bu yüzden de fiyatına göre çok kalite bir kask olduğunu düşünüyorum.Lazer bende de var ve kaliteli bizzat test ettim onayladım.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
valla hocam Cox Trip bugun elime ulasdi daha deniyemedim.. ama su guneslik olayini mukemmel yapmislar gozluk takmaya gerek yok ve ureticiside CABERG bana neden aldin dersen Myheart ın Cox-MonoK kaski ile pis bi dusus yasadim sadece boyun agrici sektim oda kask biraz buyuk geliyordu. Kalitesine birazda o dususten sonra onem verdim...
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
bu kasktan BBRR(barış abi) almıştı zannedersem kendisi marmaris-istanbul arası gidip geldi kask konusunda bir şikayeti olduğunu sanmıyorum.mutlaka buraya birşeyler yazıcaktır.
ben airoh sv-55 kullanıyorum onunda içinde güneş gözlüğü var onu da araştırabilirsin
bende diablo sunu kullanıyorum çok ii kask.bulamayanlar özelden msj atsın tel vereyimavcılarda satılıyor ve acaip uygun fiyatlar.bende denk gele buldum bi alakam yok satanlarla.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
yardımcı olmak isterdim fakat bi insanın kasklarla ilqili hiç mi bilgisi olmaz.. çalışmadığım yerden geldi soru
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Arkadaşlar bi sitede revitin motorsiklet aksesuarlarını gördüm ve begendim
fakat bu paraya degermi veya hangisini almam daha iyi olur yada hangi markayı diye size sormak istedim
karar weremediklerimden biride kask
yardımcı olursanız sewinirim...
389 Ytl yukardaki resim
487 Ytl yukardaki resim
116 ytl yukardaki resim
243 ytl yukardaki resim
263 Ytl yukardaki resim
175 Ytl yukardaki
263 ytl yukardaki
214 ytl yukardaki
526 ytl yukardaki ama bu kadarınada gerek yoq sanırım
146 Ytl yukardaki
sizin bildiğiniz ve hosunuza giden markalar warsa lütfen yazmaktan cekinmeyin
simdiden yorumlarınız için teşekkürler
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
ben revit devil mont kullaniyorum, öneririm güzel bir mont. çok çok kaliteli oduğunu düşünmüyorum ama dizayn ve ufak detaylara Revit!'in vermiş olduğu önem çok bariz, ben bu yüzden tercih ettim.
eldiven olarak ben bu gösterdiginle(ilk eldiven) Clover in benzer bir eldiveni arasinda kararsiz kalmişim, Clover i seçtim sen de bir göz atabilirsin istersen clover a sanki daha kaliteli gözüktü bana ve elime daha iyi uydu.
zaten bende o eldiveni düsünüodum
yorumların için saol mithrelios
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
eldeiven senın gosterdigin bi ara cok polemik yaratmıstı 1 kullanmada yırtılma fabrıkasyon bi hataymıs sanırım.. Bi ara tartısılmıstı.. Sen clover falan al istersen
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Ben montu da eldiveni de revit marka kullanıyorum. İkisinden de bi şikayetim olmadı henüz. Hatta eldiven senin resmini koyduğun eldivenin aynısı 116 ytl olan. Bana sorarsan kaskını daha kaliteli seç, shoei veya arai alabilirsin. Şİmdi diceksin ki çok pahalı, eldiven veya montta kalite aman aman fark ettirmez, ama kask öyle değil. Ben paraya kıyıp shoei kask aldım, güvenilirliği ve kalitesi tartışılmaz zaten.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)