fiyatı hakkında bilgi verseydin bunu yapardım ama sen kaskı aldıktan sonra sormasaydın bence bu soruyu.. güvenli en az nolan kadar.. arai ye kask yapan bir firma rahat ol.
fiyatı hakkında bilgi verseydin bunu yapardım ama sen kaskı aldıktan sonra sormasaydın bence bu soruyu.. güvenli en az nolan kadar.. arai ye kask yapan bir firma rahat ol.
güncel evt nasıldır arc
Arkadaşlar çok düşündüm. Herşeyin kışlığı varda kaskın neden yok....Kendime miflonlu kask yaptıracağım. İçini miflonla kaplatacağım....Düşüncesi bile sıcak...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Miflonlusu varmı?
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaş kendi sorusunu yanıtlayacak duruma gelmiştir zaten artık.
7 ay olmuş kask ne durumda hacı?
düşüncelerine saygılıyım kardeşşş...güzel olur herhalde...bi dene de bizde görelim
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
sıradan bir kask en fazla 100 ytl eder...
--- SATILIK MAGELLAN EXPLORIST 300 GPS ---
igilenenler için email: mdinc3000 yahoo.com
nolan veya diğer kalite markaların taksitli satışının yapıldığı bir link rica etsem çok mu şey istemiş olurum?
arc, uzakdoğuda birçok avrupalı kask markasına fason üretim yapan bir fabrikanın markasıdır, yanılmıyorsam türkiyeye honda sever getirdi hatta açık kasklarında marka SVR olarak geçer bence kötü bir ürün değil.
almışsın bence sormak için geç kalmışsın ...şimdi iyi değildir desek ne değişecek
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR'ye katılıyorum.
May the Force be with McLaren Mercedes
arkadaşlar caberg markası hakkında neler biliyorsunuz?kullananlar ne dersiniz bu aykı motor on dergisinde caberg rhyno modeli var ve 139 euro diyor kask vizorlu ve çene açılır modeli
http://www.caberg-helm.com/home.aspx?xL=e dergide samuramotordan almışlar galiba fiyatı izmirde caberg i nerden bulabilirm
Ride your way
bugun kasklara bakarken cox marka kaskın caberg tarafından uretıldığı soylendı ??hatta etıketınde bıle cabergın bu modelının ısmı ve resmı vardı ayrıca caberg de bulamadım http://www.ozenmotor.com/cox_kasklar.php bu sıtede cox un trıp modelı ıle aynısı.COX marka kullananlar memnunlarmı acaba
Ride your way
Cox trip modeli, Caberg Rhyno modelinin birebir aynısı. Arkadaşında dediği gibi zaten içinden Rhyno'ya ait kullanım kitapçığı çıkıyor. Yaklaşık 6 aydır bu kaskı kullanıyorum. yüksek hızlardaki ses dışında bir şikayetim yok. Onu da tıkaç kullanarak hallediyorum. Hatta Özen motora yeni vizörleri gelmiş. Ben 150 eur ya almıştım.
bende bu kaskın grisi var 120 ytl ye aldım.çokta memnunum,diğer markalarla kıyaslamak tabiki doğru olmaz ama bütçesi kısıtlı olan için bence ideal,bornovada gözdem motor yada gözde motor adını yanlış hatırlıyor olabilirim oradan almıştım.
348 14 44 telefonu
Caberg diablo diye bir kask aldım.Full face 140 ytl.Tavsiye ederim.Avcılarda yeri.İtalyan malı.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
ben kullanıyorum 60 ytl ye almıştım ankara yiba çarşısından. tek renkli çeneliksiz kask. çok rahat ve hafif. kask içindeki destekler gayet başarılı. bence o paraya gayet uygun bir ürün. çeşitli modelleri ve renkleri var idi.
yaw arkadaslar baya ucuzmus bu kasklar ben pahalı zannedıodum ya neyse ben kasaka 200 lıra verebılırım ızmırde oturuom hangı kaskı onerırsınız?
''Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu bir dünya istiyorum."
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)