istanbuldayım, marka model tavsiyen olabilir mi ?
istanbuldayım, marka model tavsiyen olabilir mi ?
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
Arkadaslar selam,
Yarin kask alicam bi tane. Bende su anda nolan N61 kapali kask var. Gayet memnunum. 100-110 euro civari sizler hangi kaski onerirsiniz ? (Gene kapali kask olcak)
Tesekkurler
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
UVEX Boss 3000
türkiyede bilemem ama almanyada fiyati 129 - 159 € arasinda.
gayet memnum, yalniz 220lerden sonra cok ses yapmaya basliyo
Too much Too soon means you get hurt.
belirttiğin fiyat aralığındaki en mantıklı kask N61 gibi görünüyor.heLL adlı üyeden alıntı
eğer vaktin varsa sirkeci taraflarına uğrarsan farklı markaları birarada kıyaslama imkanın da olabilir.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
grex (g06 II) 70 €
nolan dır üretici
let it be
Be shiro diye hiç adı sanı duyulmamış bir marka aldım. Yanılmıyorsam €110 olmalı. Kaskın arkasında burada onlarca defa mutlaka bakın denilen işaret logo ve damgalar var. Eline alıncada zaten kaliteli bir kask olduğu anlaşılıyor. Ancak şu ana kadar ben bunu biliyorum diyen çıkmadı inşallah kazıklanmadım. Fullface kask. İçi çıkıp yıkanmıyor biraz ses geçiriyorama rahat kafaya tam oturuyor.
Aldığım yer şirinevler aydın motor (yamaha) ama sen başka yerlere de bir bak özellikle sirkeciye belki daha ucuza bulursun. Ben gözüm kapalı gidip almıştım.
Airoh Warrior 2..
110 Euro
Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
-----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )
arkadaslar SHOEI lerin methini duydum ama bir online sitede (USA) $500-600 falan a gordum. Yaf bu kadar para kaska verilir mi? Yada niye verilir, yani bu kadar artısı var mı $150 liklere göre??
Sagolun,
-turgut
Merhabalar, Nolan N61 aldim. Hepinize tesekkur ediyorum, yardimlariniz icin..
Ya bir arkadaş mevcut kaskları değerlendiren bir yazı yazsa ne güzel olur.
Bir kaskta bulunması gereken asgari standartlar neler olmalı sorusuna da cevap verecek bir yazı cuk olurdu.
Çünkü özellikle ilk kullanıcılar ya rasgele alıyor, ya da marka. Ama sonra ikincisini alıyor.
Kullanışlılık, uzun yol, şehir içi farkı, içinin sökülüp yıkanabilmesi ilk aklıma gelen özellikler.
Bilen bir arkadaş yazarsa çok güzel olur.
Saygılar
Pahalısıyla, ucuzuyla, race tipiyle, chopper modelleriyle onlarca kask markası ve modeli var...
Peki, hangisi daha güvenli ? İlla da pahalı olanlar mı kaliteli ?
Veya kalitesi nasıl ölçülüyor ?
Kask ne işe yarar ? Ne işe yaramaz ?
Bu konuya netlik getirmemiz gerektiğini düşünüyorum...
Bi arkadaş çin malı olan wiwi marka kaskınla kaza yapmış korumuş kask ama düşme şekline çarpma şekline filan bağlı, nolan alırsın öyle bi kaza yaparsın ki yetersiz kalır.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Nolan N60 im vardi, 2 tane buyuk kaza gecirdim hic bisey olmadi.. Buna istinaden gecen gun Nolan N61 aldim zaten
Türkiyede can bile pahalı ya, insan tamam doğuyor büyüyor ama kendini ucuza kollayamıyor
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
çeşitli kask incelemelerinin bulunduğu bu site umarım size yardımcı olur.
http://www.webbikeworld.com/motorcyc...le-helmets.htm
sağol dostum. çeşitlilik açısından iyi oldu görmediğmiz modelleri gördük...
Dorado V5
sorun değil dostum, paylaşmak güzel şey.
vega summit 2 marka flip up 129 dolar bu arada getirselerde bizimkiler alsak. çok güzel yorumlar almış sitedeki elemanlardan.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)