siteye üye oldum bi ilan veremedim
siteye üye oldum bi ilan veremedim
Nolan N84 güzel tercih gayet memnunum, çenesi açılmayan güneş vizörlü kask seçeneği malesef çok fazla değil. Ben Mototal'dan almıştım...
buraya gir ve içini doldurrebelist adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/newt...newthread&f=12
Laser kask tavsiye ederim , 100 euro arti siyah vizor 20 euro hemde gusel bir kask.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bencede en iyi seçim nolan n84 bende mototaldan aldım kızıltopraktan
www.mototal.com.tr
Laser kask iyi gibi Belçika yapımıymış
0 Rh (+)
06 - 09
lazaer iyi diyorlar. kbc harley'in kasklarını üretiyormuş. hjc amerika'nın en çok satan kaskı. arai, schuberth falan demiyorum.
May the Force be with McLaren Mercedes
baska bilen eden yok mu arkadaslar, bende kaski once almaya karar verdim ama pek bilg i edinemedim nolan n61 gibi bi kask buldum pek fena degil fakat su vizorun rengi nasil olmali ... butun bi yil degisik mevsimlerde kullanacagimiz
icin her mevsim icin vizor mu almak gerek yani kisin pek gunes yuzu goremedigimiz icin seffaf vizor mu lazim ?///
Ege Dis Hek Fak
bi sorun cikmaz al yanina ucaktada kucaginda getirirsin ,kisisel esya
Ege Dis Hek Fak
bilen bilen diyorsun da belli başlı markaları saydık zaten. yok sen şu kask nasıl diye soruyorsan markayı söyle ki bilenler cevap yazsın. vizöre gelince, yaz kış farketmez, ama gece gündüz farketmez. gece sürüşünde koyu renkli vizör önerilmez. gündüz istersen koyu kullanabilirsin, ama şart değil.
scooter ımı alırken ceza yemiyim diye bitane safebet kask aldım 20 ytl ye ; şaka yapmıyorum elim den düştü ve dağıldı lastikleri çıktı çene kısmın dan kırıldı .. Düşün bide allah korusun kafamda iken düşse !!!! şaka ya gelmez sağlam bi kask almak lazım..
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
ben airoh kullanıyorum
fullface stardom modeli....
bence tercıhını fullface den yana yapmalısın
50-100 arası bu konuda pek yeterlı degıl bıraz daha ılave edersen sorun yaşamazsız..!! bırde unutmadan................
bence ne tarz motor kullandıgın hıç onemli degıl sonusta saglıgın soz konusu...!!
ben 110 cc cup kullanıyorum ama
airoh kask
scorpıo dızlık
modeka mont
yanı elımden geldıgınce full koruma motora bınıyorum..yerınde olsam sadece kask olarak dusunmezdım genıs cercevede bakmalısın dıger korumaları unutma.!!
Allah kaza bela vermesın....
____it's my life_1982____
Ben en sonunda Max dıye bır marka aldım.70 YTL ye.Sımdılık gayet ıyı.memnunum.Sırkecı dekı Tumopardan aldım
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
BMW'nin çok güzel moto giyim aksesuarları var ama Türkiye'de fiyatları nedir, hiçbir bilgi yok.
bende ilk motorumu aldığımda tam kask aldım çeneden açılmalı vede camıda açılıyor soğuk havada vede hzlı giderken kapatıorum çook sıcak olunca açıorm motorda herşeyden önce güvenlik geldiği için görüntü benim için önemli diil bende korumalıklı mont bile var(omuz kol ve bel)
hatta arkamda oturan içinde kask aldım o koltuğun altında duruo çünkü motorda kaporta biz kullanıcıları oluyoruz bu laf aklımdan hiç çıkmaz benim....
kaskımı'da 280 € ya almıştım ismini hatılıamadım ama arkasında made in italia yazıo
airoh olmasın?
watercolours adlı üyeden alıntı
hayır diil sanırım prestige olması lazım motor'u aldığım yerden aldım.
1 ay önce yani dolar çıkışa geçmeden önce alınmış, 5-6 kez kullanılmış gri renkte shoe syncrotec II kask ve yine gri siyah renkte Rev'it enginereed full mont, çok kaliteli bellik, dizlik ve eldivenlerimi ihtiyaçtan satıyorum...kask o günkü dolar kuruyla 560 ytlydi.tamamı 1100 ytl'ye mal olmuştu.şuan ki euro ve dolar oranlarıyla yaklaşık 1500 ytl'ye mal olur...pazarlıksız 1000 ytl ye satıyorum...ilgilenenler arasın lütfen..0505 378 05 26 e-mail telastelass@msn.com
SHOEI syncrotec II Kask: 500 ytl
REV'IT enginereed full Mont:350 ytl
Bellik+Dizlik+Eldiven:150 ytl
honda today 50 aldım. izlenimlerimi daha sonra yazacağım. büyük ve çocuk için kask ne önerirsiniz ve uygun fiyata nereden alabilirim ?
teşekkürler
"Kalkın ey ehl-i vatan" dediler. Kalktık... Onlar oturdu. Biz ayakta kaldık.
Sirkeciden alabilirsin hem çeşit hemde fiyat olarak senin işine yarar oraya gitmen.
Tabi İstanbuldaysan eğer.....
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)