buradaki kaskı bide gör
Göçmen motora lanet olsun. Kaskı ordan aldım zaten 260 euroya. Parçası kaybolunca hiç ilgilenmediler. Gelecek dediler beklettiler sonra yokmuş Türkiyeye gelmiyomuş vs yalanda yalan. Gittiğim diğer motorcularda aynı şekilde. İzmir köy arkadaşlar. Burdaki isim yapmış 3-4 tane motorcuda kendini motorcu sanıyor. Müşteri hizmetinden esnaflık bilgisinden yoksun insanlar.
İstanbulda distribütörü (mototal) aradım 2 gün sonra ÜCRETSİZ olarak tüm yedek parça setini kargoyla gönderdiler.
bende alper_tim in kaska ufak darbe yaptım önce camı değiştirip vericem ayıp olur valla nerden buluruz ( half face ( wiwi) )
Ya wiwi kaskları çankayada şifa hastanesinin karşısında satıyolar. Kaskın kendisi zaten 20ytl gibi komik bi rakam. Camıyla falan uğraşma yeni bi tane al geç
viper_1 neyi arasın bee adam schubert bulmuş sen nolan diyosun lazer diyosun schubert o markaları sulu götürür susuz getirir....ha arkadaşın ddiği linke bak almadıysan..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Ben Airoh kapalı bir kask almaya karar verdim. Bursa'dan Racing (Yalova Yolu) den 1 adet Mat siyah kask aldim.
Arastirmalarimda anladigima göre kalite ve fiyatlar soyle siralaniyor:
Shoei
Nolan-Airoh-Lazer
Held-Cox
Chopper/Cruiser'ların Karşılaştırılması (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11014) --- anket>>>>>>http://www.motosiklet.net/forum/show...557#post210557
-----ANKET Regal Raptor (250cc)'unuz Kaç km'de (http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17733 )
olay bu motor kullanan herkes büyükk yada küçük motor farketmez kask takın bütceniz neye elveriyosa kasksız çıkmayın hayatınız ve sevdikleriniz için tetbir tetbirdir ucuz veya pahallı
www.mototal.com.tr Mutlaka Göz atın..
YANLIŞRglad adlı üyeden alıntı
DOĞRURglad adlı üyeden alıntı
ben nolan almaya karar verdim n61.öğrendiğim kadarıyla iyi bir marka çokta aşırı pahalılıkta değil arkadaşlar.motorlara milyarlar veriyoruz,kaskımızıda iyisinden seçelim.siz demiyomusunuz sürücü motorun %50sidir diye?önem verelim es geçmeyelim..
hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..
sürekli değişen artçılar için hangi beden bir kask almalı? malum kaskın kafaya uyumlu olması gerekiyor güvenlik için fakat her ayrı artçı için bir kask alamayacağımıza göre hangi beden almalı? örneğin ben daha çok kız arkadaşlarımı alıyorum, yani kızların ortalama bir kafa ölçüsü varmıdır? yada erkeklerin ortalaması nedir? veya her kafaya güvenli bir şekilde oturacak kask varmıdır? saygılar, sevgiler...
Bazı zevklerin faturası ağır olur.Senin gibi bir arkadaşın xxs den başlayıp xxl a kadar olan tüm seri kasklardan alıp bir köşede bulundurması gerekiyor....
Puhahahahaaaaa
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
benim ölçüm 55-small ama joker'in ölçüsü medium..yani kızların da kafaları bir değil 1 tane alabileceksen medium olsun.bol kask takması hiç takamamasından iyidir bence.hem erkeklere de uyar medium..
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
peki darbe sonucu üzerinde oluşan micro ölçekteki çatlakların, kaskını zayıflattığını ve olası bir dabede ortadan ikiye çatlayabileceğini söylersem, hala kıyamazmısın..
baya bi olmuş bu konu konuşulalı ancak ileride bu konuyu aratacaklar için yazdım..kaskınızı ciddi yükseklikten düşürdüyseniz, yad akazza yaptıysanız, kaskınızın koruma özelliği bitmiş olabilir
Yeni bir konu açmaktansa buradan devam edeyim.
Aklımda güneş vizörlü ve flip-up olan Airoh Sv-55 modeli var. Fakat şu an için hiçbir yerde bulamadım. Sanırım bir süre daha Türkiye 'ye gelmeyecekmiş. Aynı özelliklerde olan Cox Trip modelini (155 Eur) almak istiyorum. Fakat marka bana pek güven vermedi. http://www.cox-helm.com/cox_prod.html adresinde hala 2004 modellerden bahsediyor. Yeni modellere ilişkin bir web sitesi bulamadım. Sanırım Cox, Caberg 'in fiyatı düşük versiyonu. Aranızda istediğim modeli kullanan var mı ?
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43898 adresinde satılıyor.
arkadaşlar ii geceler...
Yarın Sapanca gezisine gelmek istiyorum kız arkadaşımla şimdi karar verdik... ancak ufak bi problemimiz var kaskı yok.. yarın sabahtan buluşma saatinden önce kask alabileceğimiz bildiğiniz bi yer varmı acaba? biz bostancı'da oturuyoruz.. stad civarındaki motorculara bakınıcam ama bilinen bi yer varsa direkt gidip alırım diye sordum....
[FONT="Trebuchet MS"][B][SIZE="2"][COLOR="Red"]hocusfocus[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
Bendeki kaskin aynısı, rengi bile aynı, ama camı şefaf benımkinin.kraljames adlı üyeden alıntı
Ben bunu yolcu için yapmak istiyorum kendime şöle en babasından bir kask düşünüyorum. yine aynı model komple kafayı koruyan ve çenesi falan açılmayan olabiliyorsa mavi renk fosforlu. 350YTL ye kadar bişi önerirmisiniz banada.
Ortaköyde bi chopper ci var orda güsel kasklar satılıyormuş gidip bir bakmak lasım tabi. ama pek annamam sağlam mı, karbon mu
baba kaskı almışın zati beraberdik te
resimler güzel olmuş
mailinide özelden atta görüşelim
Arkadaşlar forumda biraz araştırma yaptım ama istediğim cevabı bulamadım 100 ytl ye iyi bir kask almak istiyorum..Tavsiyeleriniz neler olabilir????
Bugün bi yere baktım 90 Eurodan başlıyomuş O da belçika malı olan lazer?? Sizin bildiğiniz var mı??
0 Rh (+)
06 - 09
GÜZEL KASKLAR, ama ıkısının arasında en guzelı sagdaki tartışmasız.
bana sorarsan; ıkısının arasında asla kalmam başka bakarım
tam anlamıyla güvenli kalıteli ve istedıgım gıbı bı kask düşünürüm.
(fıyatlar tartışılır tabi)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)