İlk Kez bir Scooter alacağım
Reklamlar
-
Selam Arkadaşlar;
Evimizdeki ikinci bir araç gereksinimini en uygun şekilde bir scooter ile giderebileceğimi düşünüyorum. Bir scooter almaya karar verdim.
Öncelikli kriterlerim: sorunsuz bir kullanım ve şık bir görünüm.
Bu düşünce ile forumlarınızda gezerek ve çeşitli araştırmalar yaparak SUZUKİ AN 125 HK ve YAMAHA CYGNUS RS 125 arasında tercih yapabileceğimi düşünmeye başladım.
Hangisini tavsiye edersiniz?
Bu iki scooter sınıflarının en pahalılalarından ama sorunsuz olabilecekleri beni etkiliyor. Daha ucuz ve aynı zamanda şık ve sorunsuz, tavsiye edebileceğiniz modeller var mı?
Özellikle kullanım tecrübelerini merak ediyorum.
Fikir veren bütün arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
SUZUKİ AN 125 HK ve YAMAHA CYGNUS RS 125
bunların arasına pıaggo yuda ekleyebilirsin hangisini alırsan sorunsuz binersin
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
-
SYM de kalitesiyle beni çok şaşırtmış bir marka. tık demiyor.
-
Her zaman ki gibi onlardan daha ucuz olan fakat onlar kadar sorunsuz ve onlardan daha performanslı olan Kymco Agility'yi öneriyorum.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
suziki an125 al derim rahatça binersin şimdiden hayırlı olsun
-
kardeşim salcano 150 t al bomba gibi maşaallah bugün giresuna gittim geldim tık yok evlad da
-
Tkabaca,
Bu modellerin fiyatları oldukça uygun, sorunsuz motosikletler. eğer bütçen uygun ise, bu motorlar ile karşılaştırılayamayacak Honda Dylan öneririm. Çok iyi bir motor, uzun yıllar üzerinden inmeyi istemeyeceğini garanti ederim
Poturdak
-
Teşekkürler arkadaşlar;
Büyük ihtimalle Suzuki alacağım. Servisi Yamaha'dan az görünüyor, ama olsun.
Zaten arabamın servisi de çok az. (Nissan) ama zaten çok az servise gitmek zorunda kalıyorum. Hemen hemen sadece bakıma gidiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)