nedirbu vergi derdi dükana vergi eve vergi arabaya vergi motora vergi çöpe vergi ver allah ver bitermi vergi derdi acıyorum halimize
bu vergi nereye yatırılıyor ve borcumu hangi siteden öğrenebilirim yardımcı olabilecek biri varmı?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bazı bankalar ve internet bankacılığından öğrenip, yatırabilirsin.
alttaki adres, önceki borçlarını da (varsa) gösterir.
http://www.gib.gov.tr/index.php?id=40
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
benim motorun ilk taksidi 52,50 ykrş olmuş son artışla.kalabalıklara kalmadan ödemeli.
İçinde elektronik devre barındıran her türlü eşya tüm dünya her yıl ucuzlar. Bunun zam ile alakası yok. Eskiden her evde buzdolabı, tv, oto mu vardı. Bugün zam yapılmadığı için mi alınabilirlikleri arttı sanıyorsunuz? Eskiden de bir lira bir dolara eşitti bu günde buna yakın ama her evde tv vs. var. buda son beş yılda olmadı. Sağ duyulu olmak lazım.
Tabi lokanta işletmecisi olarak sizde üzerinizden kalkan bu vergi yükünü hemen fiyatlarınıza yansıtıp halka yardımcı olmuşsunuzdur. Ve haksız yere 10% zamlı hale gelmemiş durumdasınızdır. Bundan eminim.
2005 MODEL HONDA ST 1300 Motorum vardı çok güzeldi vergilerinden dolayı satmak zorunda kaldım şimdi hangi motora binsem aynı zevki alamıyorum.motorsiklet kulüpleri bu konuda bir girişim yapmaları gerekir köprü zammı için aslan kesilenler nedense bu konuda süt dökmüş kediye dönüyorlar motorumu sattım maliye bakanını aklıselim olmaya davet ediyorum
Yelkovana bak o sana hayatın Nasıl geçtiğini anlatacaktır
hasanım
senin neyine 1300 lük motor 100 cc lik motor al kemal abi daha çok seviyor onları hem daha şirin duruyorlar.
motoru alalımda vergiyi öderiz
HEMEN OLMUYCAK AMA BİGÜN MUTLAKA OLUCAK
Bende 1998 model Kanuni MZ ETZ 251 var.Fakat kaç cc olduğu hiç bir yerde yazmıyor.Teknik belgesinde kaç cc olduğu yazmadığından ruhsatta da silindir hacmi bölümü boş bırakılmış.Tip bölümünde yazan ETZ 251 den dolayı 251 cc olarak kaydedilmiş ve buna göre MTV ödüyorum.Benim aklımda ise 249 cc olarak kalmış.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?(Aslında para olarak pek fark etmiyor ama merak ettim).
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)