2008 yılı motosiklet vergileri
Reklamlar
-
''Motosiklete vereceğin parayla araba alırdın'' lafını çoğumuz duymuşuzdur.
Şimdi motosiklete verilen parayı bir kenara bırakın, bu vergilerden sonra (1200cc üstü) ''buna vereceğin vergiyle arabaya binilir'' denilse; bence hiç kızmamak lazım.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
''
Motosiklete vereceğin parayla araba alırdın'' lafını çoğumuz duymuşuzdur.
Şimdi motosiklete verilen parayı bir kenara bırakın, bu vergilerden sonra (1200cc üstü)
''buna vereceğin vergiyle arabaya binilir'' denilse; bence hiç kızmamak lazım.
Abartma abi, 1200cc üstü en fazla 350ytl'dir, benim arabanın vergisinin ilk taksiti 1650ytl mi ne, bunla resmen motosiklet alınır.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
aYe adlı üyeden alıntı
Abartma abi, 1200cc üstü en fazla 350ytl'dir, benim arabanın vergisinin ilk taksiti 1650ytl mi ne, bunla resmen motosiklet alınır.
one be kardeşim, duyanda altında dodge jip var sanacak
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
kaldera adlı üyeden alıntı
Motorlu taşıtlar vergisi tutarları, yeni yılda yüzde 7,2 artacak
denmiş...
Sonrasında da bir sürü yorum, şikayet vs.
Şimdi vergilerin yüksekliği konuşuluyor ise, bu konunun zaten verilen bilgi ile bir ilgisi yok. Çünkü bu başlık bu yılki artışı konu ediyor.
Yok % 7.2 lik vergi artışı çok yüksek, daha az olmalıydı diyen varsa, o zaman kendisine sormalı : Bu oranın altında bir maaş artışı aldığı zaman memnun olurmuydu ?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
210 düştü benim payıma :(((((
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
Süper Moderatör
Pınar sana o kadar düşmez, seninki 251-650 sınıfına girer.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
aYe adlı üyeden alıntı
Araban nedir? O vergiyi verecek arabayı, herkes alabilirmi sandın.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
ledo adlı üyeden alıntı
denmiş...
Sonrasında da bir sürü yorum, şikayet vs.
Şimdi vergilerin yüksekliği konuşuluyor ise, bu konunun zaten verilen bilgi ile bir ilgisi yok. Çünkü bu başlık bu yılki artışı konu ediyor.
Yok % 7.2 lik vergi artışı çok yüksek, daha az olmalıydı diyen varsa, o zaman kendisine sormalı : Bu oranın altında bir maaş artışı aldığı zaman memnun olurmuydu ?
memur %2 , biz de % 3 aldık. almaya gelince %7,2 vermeye gelince %2 ???
ikinci yarıyı da toplarsan %4 e tekamül eder yine terazinin kantarı biraz eğri gibi.
tek dileğimiz toplanan dolaylı dolaysız vergilerin bir şekilde üretime dönük yatırım için kullanılması. en azından bir kısmının .... yoksa biz ne tarafımızı yırtarsak yırtalım bunlar oldu yenileri de gelecek. sırf siyasi görüşümüz aynı zam savunulması sanırım bu ülkeye has bir olay. nejay uygurun oyunlarını geçti biraz....
bu arada bugün güzel kar yağdı yarın motorla asfalta inmek caiz midir ?
karda hiç kullanmadım daha asfalt sadece ıslak görünüyor , sabah buz olur biraz.
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Pınar sana o kadar düşmez, seninki 251-650 sınıfına girer.
Bak iyi dedin
Yanlılş görmeseydim bu kadar sevinmiycektim herhalde bu vergiye
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
babaçi adlı üyeden alıntı
one be kardeşim, duyanda altında dodge jip var sanacak
Araban nedir? O vergiyi verecek arabayı, herkes alabilirmi sandın.
Cevabı babaçi vermiş, hem çok uçlarda bir araçta sayılmaz, aynı açıdan bakarsak 1200cc üstü motoruda herkes alamaz da diyebiliriz
Yani kabul et 4 teker ve 2 teker arasında ciddi bir vergi farkı var.
-
aYe adlı üyeden alıntı
Cevabı babaçi vermiş, hem çok uçlarda bir araçta sayılmaz, aynı açıdan bakarsak 1200cc üstü motoruda herkes alamaz da diyebiliriz
Ben dün seni bi külüstürde gördüm, onun vergisi benim makineden az mı çok mu? Hani 4 tekerli ya o bakımdan
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
aYe adlı üyeden alıntı
Bırakalımda olsun. Birisi motosiklet, birisi otomobil.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bırakalımda olsun. Birisi motosiklet, birisi otomobil.
Ben buna istinaden demiştim
''
Motosiklete vereceğin parayla araba alırdın'' lafını çoğumuz duymuşuzdur.
Şimdi motosiklete verilen parayı bir kenara bırakın, bu vergilerden sonra (1200cc üstü)
''buna vereceğin vergiyle arabaya binilir'' denilse; bence hiç kızmamak lazım.
-
-
Seda adlı üyeden alıntı
Motorun vergisi+bakımı+azıcık gezsen yeni zamlı benzin parası üstüne bide gittik yeni mont aldık....
Anlaşıldı ben yine lastik alamicam yaaaa
siz halen o bitik lastiklerlemi geziyossunuzzz gezide görmüştüm yanlış hatırlamıyorsamm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
aYe adlı üyeden alıntı
Nitronun yanında promosyon olarak mı verdiler, vergiden muafsa bende alayım bi tane
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
memur %2 , biz de % 3 aldık. almaya gelince %7,2 vermeye gelince %2 ???
ikinci yarıyı da toplarsan %4 e tekamül eder yine terazinin kantarı biraz eğri gibi.
Bu kısma cevap verirdim ve bu konu üzerine seviyeli bir fikir alışverişi olabilirdi. Ancak aşağıda yazan kısımları da okuyunca aklıma güzel bir söz geldi :
"Her lafa verecek bir cevabım var. Lakin önce bir lafa bakarım laf mı diye, sonra da söyleyene bakarım adam mı diye..."
recruit adlı üyeden alıntı
tek dileğimiz toplanan dolaylı dolaysız vergilerin bir şekilde üretime dönük yatırım için kullanılması. en azından bir kısmının .... yoksa biz ne tarafımızı yırtarsak yırtalım bunlar oldu yenileri de gelecek. sırf siyasi görüşümüz aynı zam savunulması sanırım bu ülkeye has bir olay. nejay uygurun oyunlarını geçti biraz....
bu arada bugün güzel kar yağdı yarın motorla asfalta inmek caiz midir ?
karda hiç kullanmadım daha asfalt sadece ıslak görünüyor , sabah buz olur biraz.
Bu sitede her fırsatta siyaset yapıp, zehirini akıtanların bir an önce temizlenmesi dileklerim ile...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
aYe adlı üyeden alıntı
Yoh promosyon olarak daha değerli birşey verdiler, anahtarlık
Dünkü suzuki maruti 2000ytl felan, tabi temizleri
Taam işte anahtarlığı ver onunla bi suzuki maruti alalım temizinden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)