Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: "Kask Kafalı" Kelle avındaki amacınız neydi?

Katılımcı sayısı
8. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Hediye KASK kazanmak

1 12.50%
  • Toplumu KASKsız sürücülere karşı tepkilendirmek

3 37.50%
  • KASK takmayanları elegüne rezil etmek

3 37.50%
  • Eğlenmek

0 0%
  • Motosiklet camiasının hanım yazarına destek olmak

1 12.50%
  • Hiçbiri (lütfen amacınızı forumda belirtiniz)

0 0%

"KASK KAFALI" tanımı ve teşhiri hk.

REKLAM ALANI
    HURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 695 olcak bi gün..Şimdilik geçenlere bakıyorum
    "KASK KAFALI" kelle avını büyük ihtimalle çoğunuz takip ettiniz ve belki de hobiniz olmadığı halde sırf bir kaç kelle de biz yakalarız diye fotoğraf makinalarınızla bu kelle avına katıldınız.

Katılım sürecindeki amaçların yada sonuçların neler olabileceğini hiç düşündük mü? Yanıtı belki ankette bulabilirsiniz.

Kendimize soralım;
    -Biz motosikletle KASK'sız hiçbir yere (uzun yada kısa mesafe fark etmez) gitmedik mi?
    -Hep kaskımız mı vardı?

Şimdi birbirimize soralım;
    -Bir yerlerde yanlışlık var mı?
    -Usul böyle mi olmalıydı?
    -Farklı ne yapabilirdik?

Cesaretli görüşlere açığım ama önce, lütfen anketi dolduralım

Bu arada farklı bir yorum okumak isteyenler için ;
    http://gazeteciler.internethaber.com...ew.php?idx=135
    Gitmek varsa, durmak yoktur:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

kasksız motor kullandık.eyvallah hatalıyız!...ama artık yapmamak ve bunu morotcular içinde benimsetmeye gitmeliyiz.kaç arkadaşımız öldü gitti bunun yüzünden bunu anlatabilmemizin senin gibi kişilerin yaptığı bu güzel çalışmalarla başarabiliriz.
    kurallara uyalım uymayanları uyaralım!...
    teşşekkürler sana
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Yanlışlık yok bence, usul tartışılabilir o ayrı. Ama amaç kask önemini ve kaska önem verilmediğini dile getirmek ve gündemde tutmak. Zorla da olsa insanlara bunu aşılamalıyız. Evet ben hep kask taktım, dandikte olsa çirkinde olsa taktım. O kadar çok alışmışım ki, aynı sokak yada site içerisinde biraz ileri giderken kasksız bindiğimde salaklaşıyorum ve kullanım tarzım bile değişiyor. Takın alışın, inanın kısa bir süre sonra hissetmiyeceksiniz bile. Askerde kepe alışmak gibidir, ilk gittiğinde nasıl yabancılık çekersin kafan sıkışır daralırsın ama sonra kafanda olduğunu bile unutup keple kapalı yere girdiğinde komutandan fırça yersin. Ulan güzel benzetme oldu be
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    bende kullandım ama çok kısa.zamanında bayramoğlunda hep kasksız kullanıoduk.hemde küçüktük.çok daha tehlikeli işlere açıktık.büyüdükçe akıllandık.gördükçe kazaları yıkıldım belkide korktum.kurallara uymayı düşünmektense kendimi düşünmem gerektiğinin farkına vardım.şimdi emin olun 100 metreye kaskla gidiyorum.zate refleks gibi oldu artık takmadığım zaman bi yerlerde bi yanlış var diyebiliorum (en dalgın anımda bile)(konu için teşekkürler huray. )

Ulan güzel benzetme oldu be

bravo dost
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    he bir de kask...bence motorun yakışığıdır

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her motorcu 5 dakikalığına bile olsa zamanında kasksız motor kullanmıştır ama burada asıl amaç milleti bilinçlendirmektir.Ben kendi adıma söyleyim benim için kask kafalı diye tabir ettiğimiz insan otobanda veya trafikte arkasında özellikle birisi olduğu halde ve yüksek hızda motor kullandığı halde kask takmayanlardır yani tehlikede olduğunu bildiği halde kendini riske atanlardır.He şu da var ki nereye gidersek gidelim ne kadar hızla gidersek gidielim bi yerde insanız hata yapma olasılığımız var ve vucudumuzun üzerinde hepimiz kafa taşıyoruz içinde bişey olanıda da olmayanı da...Geçen bi arkadaş kendisinde de activa var bana bi soru sordu ve inanın bana ilginç demek ne kadar doğrudur bilinmez...Söylediği şey aynen şöyleydi '' Çıkar olum lan şunu manyakmısın ne takıyon onu ben yıllardır kullanırım hiç takmadım takmamda...'' ne denebilirki...Adamın kafası harbiden kalın ve düşünce (ki inşallah hiç düşmez) bişey olmayacağından emin kalın kafalı herif... Kask kafalı dediğimiz elemanlar biride o elemandı benim için asıl kask kafalı odur başka bişeye gerek var mı bilmiyorum...

HURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 695 olcak bi gün..Şimdilik geçenlere bakıyorum
    Arkadaşlar foruma yeni bir link ekledim, farklı bakış açılarını görmek adına faydalı olduğunu düşünüyorum.

İsterseniz bir göz atın.

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    bence kasksız ya da kasklı bu kadar abartıp da kask kafalı felan garip.herkes emniyet kemeri mi kullanıyo.işin aslı herkes kendinden sorumlu.fazla riski göze alan takmıyo demek ki.resimleyip de yayınlamak yerine konuşmak ve izahat daha faydalı. Eğitim şart.

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    şu kısa motor hayatımda kasksız adım atmadım atmam da
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

bu av sadece ağustos ayına özel bir avmıydı?
    fotolar benim elimde patladı 1 karede net olarak 3 tane kasksız yakaladım bana da artık bi teselli ödülü verirler

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    + Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

Geyik yapmak için Yol Üstü Lokantası'nı kullanabilirsin...

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    + Foruma verilen ilanlarda üyeler Alım - Satım ilanlarıyla ilgili dikkat edilmesi gereken noktalara uymak zorundadır.
    + Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ***********X**********************X*********
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler