Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sezon bitiyor,Havalar soguyacak ve garajım yok!

REKLAM ALANI
    sLaPdAsH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 2005
    Vee yeni başlıyorum , ilk motorum olacak.1,5 aydır araştırıyorum ve benim için en dogru motorun Honda CG olduguna karar verdm ( fiatı , motor gücü ve kalitesi optimum bnm için ) Ama şuan bakıyorum ki sezon bitiyor !! O kadar da para vericem ve 2 ay sonra evin önünde yepyeni motor yatıyor olacak,soguk yiyecek,yagmur görecek bir de hergece yaşanacak olan hırsızlık korkusu da cabası.8-9 ay beklesem mi,napsam ne etsem die düşünürken bir kez daha siz motor dostlarına danışmayı en dogru yol olarak seçtim.Ne dersiniz arkadaşlar sezon sonuna yaklaşırken ilk motor kullanıcısı olacak bi insan için bu alış-veriş dogru olur mu??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yok
    fuar ne zaman bilmiyorum ama onu bekle ( belki fuar yapılmıs olabilir yapılmadıysa fuarı bekle yeni modeller gelebilir ve sonra gözün arkada kalmasın zaten kısında motorun büyük ihtimalle yatıcak tabi nerden oturduğunu kısların ne denli zor geçtiğini bilmiyorum ) tabi bu benim fikrim
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

lucky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni deer 152
    bence 8-9 ay yatmaz o öle...8-9 ay kış mı var nerde yaşıoruz :Dben al derim...geceleri hırsıoz korkusundan çok hava yarın güzel olursa binerim heyecanı daha ağır basıyor.benim düşüncem bu yönde...ama tabi sezon sonu oluşu doğru.önümüzdeki baharda alırım diyosan sezon başı daha pahalı olur.bubuda hatırlatayım slapdash...şimdiden hayırlı olsun

Motosikleti
    ybr 2005
    saolun arkadaşlar , evim beşiktaş'ta.Bir de bu tarafta çok hırsızlık oluyormuş çok gözüm korktu , her apartmana girişimde ''Şu giriş merdivenlerine bi küçük rampa mı yaptırsam?'' diorm kendi kendime..
    -- bu arada cg'den vazgeçip ybr'ye dönücem sanrm.ikinci el cg alacagıma biraz kasıp ybr sahibi olurum ama işte yok mu şu diger dertler ..

yakında bi otoparkla sezonluk anlaşmaya çalış

motoru al ayani kış diye almamazlık etme çünkü ara ara binersin.motorculuğa yakışmaz birde!...
    okulyolu'nun otopark fikri güzel beşiktaştada çok var ve pahalıyada gelmiyor.

sen al al bir motorcu daha olsun lazımsınız bize.

motorculuğunda başarılar.
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

Motosikleti
    ybr 2005
    hmmm okul yolu doru sölüosun valla hiç fena fikir diill,teşekkür ederim ..
    Saol qeek sana da ehliyeti almama da 2 ay var.. Bu sırada ögrenmeye de çalışacagım ama motoru alırsam sirkeciden nasıl getiririm beşiktaşa onu bile bilmiorm.. scooter kullandık bayaa da ona benzemez kii neyse saolun arkadaşlar ...

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    aynı sorun bende de var. ben 150 tuğla alıp evin önune kapalı bir yer yapacağım.biraz alçak olacak ama hiç olmamasından iyidir..buna karar verene kadar yaz bitti zaten.ama benkar yağsada alıp binecem

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    motosiklete, her mevsim binilir bence zevki de ancak öyle çıkar. bir arkadaşımın R6'sı var ve geçen sene motosiklete sadece 10 gün binemedi o da okullara kar tatili olduğu zaman, ben de o zaman arabama 10 gün binememiştim.

garaj fikri bence de iyi, tabi ekonomik olursa. motosikleti apartmanın içerisine sokma fikrine ne diyorsunuz, yönetici veya oturanlar dır dır yapar mı böyle durumlar için?

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    sLaPdAsH sen bakma millete bekle seneyi, hem sen daha yeni başlıycaksın tehlikeli olur kışın binmen. bence kesinlikle beklemelisin. hem belki yeni modeller kampanyalar çıkacak
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    ybr 2005
    yaa aslında mantıklı olan beklemek danger ama bi kere niyetlendikten sonra çok zor..Tam parayı hazırlamışsın 2 aydır araştırıosun alıcagın motoru da bulmuşsun sonra diosun ''Yaa havalar sogudu ben almim..'' Çok zor çook!!

ilnapoli beşiktaşta aylık 4o milyon ödeyerek gönül rahatlıgıyla bi otoparka bırakabiliyrm motorsikleti dün konuştm ama biyandan da biz kez 100 milyon verip giriş merdivenlerine küçük bi rampa yaptrymayı ve sonra hiç para harcamadan ve güvenli bir şeklide motorumu muhafaza etmeyi de düşünmüyor diilim

Gerçi yagmurlar da başlıyor yavaş yavaş

serhat_fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 olacak
    bencede sen bekle.2006 nisanında alırsın.hem yeni motorlar çıkar eski motorlar ucuzlar.bi de senin kaskın yok,eldivenin yok,dizliğin yok,montun yok.ver paranı bankaya faize.faiziylede onları alırsın.motorunu direksyon kilidine al,alarımıda aç.ko binanın önüne hiç birşey olmaz.ama kış gelince.sanayide bi tanıdığın varsa oraya götür. arada bi bakarsın.tanıdığına baktırırsın.

Motosikleti
    ybr 2005
    serhat gözümü korkutma kışın o kadar mı iptal oluoo motor yahww..sanayiyee bırakmam demek haftada bir görmem,binmem demek ??

CANGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    motor sevdasının kışımı olur kardeşim? hangimiz bazen yağmurda ıslanmadık? hem arasıra değişiklik olsun, macera olsun, anlatacak hikayen olsun sLaPdAsh! dinleme kimseyi sen cango abini dinle. binmesen bile çalıştır göstergelerini seyret. o bile ayrı zevk. beni dinle bir motorunun olması seni mutlu edecek bunu buradan bile hissediyorum.

Motosikleti
    ybr 2005
    saol abi teşekkür ederm bgn sirkecideki bayiiye gtmm sanrm alıcam vallaa!!

ama daytona ile dee konuştmm gri ybr bii orda var bu aralar hayırlısı bakalm..
    cango abii bu arada ehlyt almama 1 buçuk ay mı ne var..Alırsam küçük denemelerimde yardımını beklerm açıkcası.Çok deneyimsizim daha bu işin rodajı var bakımı var.. Yardımlarınızlaa dogru bi şeekilde ögrenme amacındaym

Yürrü be koçum kim tutar seni..
    Cango komisyon almıyon satıcıdan dimi

CANGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    okulyolu, beni tanımıyosun. kim olduğumuda bilmiyosun. koçum moçum gibi kelimeler bana ters. üslubuna dikkat et lütfen..........!

Motosikleti
    Yok
    türkiye maçı kaç kaç bitti ben izlemedim de?
    [B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]

Motosikleti
    ybr 2005
    cango abii bigün beni çalıştırır mısın cidden önümüzdeki haftaiçi alıcam motoru sana uygun heryer her zaman olur , çok minnetar olurum gerçekten

bilen birisi ile al motoru 2.el alacaksan. yoksa yüksek bi ihtimalle kazığı yersin.
    ha bir de sana her sene mart ayında yapılan fuara gitmeden motorunu alma derim. her ne kadar bütün çeşitler olmasa da bi çoğuna kendi gözünle bakarak kültür edineceksin. Bana sorarsan, kışın motoru kullanmayacaksan (kışın motor kullanılmaz diye bişi yok, kışın gerektirdiklerini yaptıktan sonra) 1-2 ay için motor alma derim. Bu arada benim kapalı garajım var. ihtiyacı olan varsa benimle her zaman pm'den konuşabilir. yerim kandilli/üsküdar.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler