Beldeyama model,fiyat ve satış sonrası hizmet politikaları
Reklamlar
-
Forumlarda yaptığım aramalarda bu modellerle ilgili bilgiye rastlamadım..Resimleri ve mevcut bilgileri buradan sizlerle paylaşmak istedim..nasıl güzel görünüyorlar değilmi
Haberi bulduğum sitede detaylı bilgi yoktu.Buyüzden;R15 modeli ve Fz150 modelinin aynı motoru kullanan iki farklı dizayn olduğunu düşündüm.Tahminimce resimde gördüğünüz Fz150 ve bunun grenajlı halide R15 olabilir
Motosiklet 150cc hacminde,4valve,sıvı soğutmalı tek silindir,yakıt enjeksiyonlu ve 22hp gücünde.0_100 km hızlanma değeri olarak 9sn denilmiş..Daha detaylı bilgilerini bulursam sizlerle paylaşırım.
Reklamlar
-
Valla bişey oldu mu ben direk yamaha ya gidiyorum Daha kestirme.. Mail yoluyla onlar sadece benim doğum günümü kutluyolar. Bi de indirimlerden (!) bahsediyolar.. Haa bu arada siz kimsiniz..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Beldeyama istinyede siz sivas tasınız bağlantınızı açıklarmısınız.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
ennginn adlı üyeden alıntı
Beldeyama istinyede siz sivas tasınız bağlantınızı açıklarmısınız.
Sadece İstinye'de mi var beldeyama
-
beldeyama türkiye distbürütörü ÜMİT İKİ TEKERLEKLİ ARAÇLAR oda GAZİANTEPTE bulunmaktadır.sanırım geri kalanı sadece yetkili bayii:D:D
bu yollarda USLU giden biri var....SAMPLE_TOUCH
eskiden motor mu vardı kardeşim yaptırmıyom işte binmicem uzunca bi süre.:salut::salut:
-
Türkiye distribitörlüğünü daha düne kadar motosiklet kullanmanın yasak olduğu yere mi vermişler... Hııım, enteresan..
-
Arkadaş dalga geçiyo sanırsam Motoru yok
-
tubis adlı üyeden alıntı
Türkiye distribitörlüğünü daha düne kadar motosiklet kullanmanın yasak olduğu yere mi vermişler... Hııım, enteresan..
çok doğru bi yaklaşım tebrik ederim
-
-
Beldeyamanın eski bir müşterisi olmak dışında bir ilgim yok.Başlığı açmaktaki maksadım burada oluşacak isteklerimiz sorunlarımız yorumlarımız için bi platform oluşmasıydı.Anlatamadım ama eksiklik benden oldu..Mesela gelmeyen modellere ilgisi olan çok sayıda üyeyi ne kadar süre görmezden gelebilirler..bu yalnızca benim açımdan bir örnekti şimdide buna takılmayalımda..yani ne isterseniz dile getirin.
-
ben yıldız ticarete üye oldum her türlü gelişmeden haberdar ediyorlar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Sellçuk adlı üyeden alıntı
Beldeyamanın eski bir müşterisi olmak dışında bir ilgim yok.Başlığı açmaktaki maksadım burada oluşacak isteklerimiz sorunlarımız yorumlarımız için bi platform oluşmasıydı.Anlatamadım ama eksiklik benden oldu..Mesela gelmeyen modellere ilgisi olan çok sayıda üyeyi ne kadar süre görmezden gelebilirler..bu yalnızca benim açımdan bir örnekti şimdide buna takılmayalımda..yani ne isterseniz dile getirin.
Arkadaşım konunun başlığıyla konu içeriği birbirine uymuyorki..
Şuan senin msj'ından ancak
''Yamaha'nın Dilek ve Şikayet E-Mail Adresi '' diye bir başlık yazılır.
Sitemizin yönetimi tarafından sürekli bu konuda duyuru ve uyarı yapılmakta..
Lütfen konu açarken Konu Açma Kuralları' nı okuyun..Fazla zamanınızı almaz..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Arkadaşım konunun başlığıyla konu içeriği birbirine uymuyorki..
Şuan senin msj'ından ancak
''Yamaha'nın Dilek ve Şikayet E-Mail Adresi '' diye bir başlık yazılır.
Sitemizin yönetimi tarafından sürekli bu konuda duyuru ve uyarı yapılmakta..
Lütfen konu açarken Konu Açma Kuralları' nı okuyun..Fazla zamanınızı almaz..
biliyorum birader öyle olmuş birascık
-
Yamahacıların belki seslerini duyurmasına yardımcı olur. En azından hangi olan/olmayan modellere ne kadar istek duyulduğu anlaşılır. Beldeyamada bu konuyu görür,okur veya takip ederse belki kafalarında birşeyler canlanır.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Murat paşam hadi kameralara el sallayak
-
-
Konu geyiğe döner. Arkadaş aslında daha öncede yazdığım gibi, bence yararlı ola bilecek bir fikir düşünmüş ve açmış. Gereksiz bir şey ise moderatörler zaten kilit vuracaktır.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler