Yav şimdi bunu banladıktan sonra baktımda toplam 378 kişiyi banlamışız bu güne kadar (kendi isteğiyle iptal olanlar hariç).
Naıl bu kadar yüksek bir sayıya ulaştığımızı merak etmiyorsunuz di mi bu başlıktan sonra
Yav şimdi bunu banladıktan sonra baktımda toplam 378 kişiyi banlamışız bu güne kadar (kendi isteğiyle iptal olanlar hariç).
Naıl bu kadar yüksek bir sayıya ulaştığımızı merak etmiyorsunuz di mi bu başlıktan sonra
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
biketyson musun ne zıkkımsın ağır ol biraz, kimi kime kötülüyosun biz burda hepimiz kardeşiz, birimizin anası hepimizin anası!
Hadi yallah çık dışarı şerefsiz!
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
ulan yuh bu kadarmı düştün yazık küfür edince bişeymi oluyo sanıyosun
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Arada bişey mi kaçırdım??
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
muahhah lafı agzmdan aldın (((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Prag, Çek Cumhuriyetinin başkenti, ve çok ama çok güzel bir şehir. Herkes ölmeden önce orayı gezmeli derim. Ayrıca motosiklet kaynıyor orada da.
Bizim kapıcımız, Rafet abi Bulgaristan göçmeni. Gençliğinde maden ocaklarında o kadar çok çalışmış ki, sonunda akciğer rahatsızlığından malılen emekli olmuş. Çalışırken kafasında tek bir hedef varmış: Bordo renkli, pırıl pırıl parlayan bir Jawa'ymış. (bu arada "Jawa" ' yı 'cava' diye telaffuz etmiyor, 'yaua' diyor, doğrusu da öyle sanırım). Jawa hiç gözünün önünden gitmiyormuş. Her kazma darbesinde Jawa'nın çamurluğunu, sinyalini filan hakettiğini düşünürmüş. Bir de o zamanlar Bulgaristan'da Rus yapımı ij'ler varmış. Evet şu hani adı kril alfabesi ile yazılan motor. 'ij' diye okunuyormuş (ben de bilmiyordum). Emekli olunca kendisine bir "ij" almış. Onu bir süre kullanmış ama aklının gerisinde hep o alamadığı, gıcır gıcır parlayan Jawa kalmış. Bu masal da burada bitmiş.
Hadi, şimdi herkes yataklarına...
Üç boyoz bir kola
Bu adamları parayla tutuoz biz, ara sıra siteye girin küfür edin reyting artsın deyu
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
victoriassecret de koptum ben zaten
Drift Religion
Iso, işler genel olarak piyasada kötü mü gerçekten bu aralar (bu beni özel olarak ilgilendiriyor) ?
Üç boyoz bir kola
Yatmadan önce bir soru sorabilirmiyim?
Pragda bahar diye bir opera mı vardı?
Dünyaca ünlü müzisyenlerin,sanatçıların yetiştiği bir sanat şehri.
Ayrıca modern bilimin kaynağıda bu şehir,felsefe akımlarının doğduğu....
Kısacası şehirin kültürü,akıllı,düşünen ve medeni insanlarının üzerine oturmuş.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Lem Victoria's Secret'ta çalıştığım da duyuldu ya yandım şimdi, dizilecek kızlar kapıya
Küfür konusuna ise karşılık vermeye bile ihtiyaç duymuyorum. Yerim yurdum belli gelen gelsin bakalım
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
bu başlıktan da gözünü ayırmaya gelmiyor
her an garip şeyler olabiliyor
yakın da mt nin gündemi burada olacak sanırım
flaş flaş flaş die başlayan haberler falan
sağlık ekonomi gır gır şamata hepsi bu başlıkta
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)