Selam, arkadaşlar tamam işiniz olabilir ama en azından haftada bir girin bişeyler yazın. bi fotoğraf koyun. Biz de burada durmuş gsx 750 f topic' i açılmış diyoruz ama kimse bişey yazmıyo. Şaka bir yana haberlerinizi, eğer geziyorsanız seyir defterinizden önemli satırları ve resimlerinizi bekliyoruz, ne bileyim işte bunun gibi şeyler. Kendinize iyi bakın.
sultanahmet kusura bakma site çok yavaş açılıyor, bu yüzden fazla girmiyorum.
Başka bir sitede daha aktifim.
GSXF(KATANA) ile ilgili her konuda seve seve destek olmaya çalışırım.
Ataşehir
mrb yalçın bende uzun zamandır giremiyorum ıkı hafta once ist gitmiştim nasip baska zaman gorusuruz masallah kazasız belasız sürersin inş motorlarımız cok guzel ve benım cok hosuma gidiyor senin motor bu serinin en sonu kıymetini bil
Mrb Ahmet haklısın arada bir giriyorum mesaj yazan olmayınca bende yazmıyordum daha yeni motorla gezdım geldım bu motorla daha 230 bastım en fazla yakıt durumunu soracak olursa basmassan yani 4000-5000 de degiştirirsen 20-21 kurus yakıyor ama basarsan bu 28-29 kurusa kadar cıkıyor motor gercekten cok guclu 100 beygıre yakın bir guce sahip ben birde leovince eksoz taktırdım gaza bastıgında deliriyor 100 km hızlı ve üstü hızlarda bile patenej cekıyor arıza durumu nerdeyse sıfır agırlıgının avantajlarıda var dezavantajlarıda yere ıyı basıyor park durumlarında biraz tecrube istiyor gozede cok hitap ediyor ve ilgi cekıyor ben motorumu sevdıgım ıcın bana boyle gelıyorda olabilir varsa aklınıza takılan baska bir sey bu motoru kullananlar olarak yalçın ile birlikte tecrubelerimizle cevaplayalım
saygılar
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
arkadaşlar bu gsx 750 F hava soğutmalı mı ? bu şehir içi kullnımda sorun çıkartır mı ?
İki kişinin bindiği motor değildir.
öncelikle selam konuyu yeni gördüm ve biraz önce bi gsx 750 f için bi makina sahibi ile görüştüm
bu arada onun 750cc olmasi bi racing makina kadar atik ve seri olacagini göstermez eski makinam 929 rr di ama tarz değişikliği nedeni ile gsx 750 f bana ideal bi makina olarak geldi
uzun bi zaman 600 rr ve 929rr kullandım cbr 125 hiç kullanmadım naptını ne hız yaptini bilmem bu saatten sonrada racing makinalarin naptiği ile ilgilenmiyorum
gsx 750 f benim makinam grenajı ile durusu ile sekli ile tam bana göre bir makina ata kardes makınan cok güzel allah kaza bela vermesin sormak istediğim şu bu ana kadar max kaç km hıza ulastin ve uzun yolda artçı ile rahat edebiliyormusun misal bi depo benzinle su şartlara göre kaç km yol yapiyorsun teşekkür ederim simdiden
bu motorun 2006 gsx600 f ini kullanıyorum.
motorum 85 beygir ve yag sogutmalı.agır olmasının en baslı sebebi de bu.yag sogutma kanalları nedeniyle motor blogu normal 600 luklere göre daha büyük ve ağır.
bu motorlar 98 ve 98 öncesi olarak 2 ye ayrılıyor.sene sene ufak tefek farklar olsa da en belirgin kasa değişikliği 98 de yapılmış.2007 de üretimi durdurulup yerini gsx650 f e bıraktı.
motorun en önemli özelliği hararet konusunda sıkıntısız olması bu nedenle yag hararet göstergesi bile konulmamış.cok dengeli,düşük hızlarda muhtesem bir manevra kabiliyeti var.ve 600 lüklerin içinde bulabileceğin en büyük makine devasa grenajları var.bu arada 600 lükle 750 arasında cc dısında hiçbir fark yok.motor sehiriçi kullanıma cok yatkın.dusuk devirlerde kullandıgınızda dahil sıkıntı cıkarmıyor.hararet dediğim gibi hiç sıkıntı değil.en sevdiğim yanı cusseli oluşu.fazer almak istiyordum ama bu motordan sonra fazera oturdugumda cok ufak gelior.iki kişi kullanımı cok rahat.arkadaki cok rahat ediyor.bu motoru kullanıp service manual linkini isteyen ya da herhani bir sekilde soru sormak isteyen biri varsa msn bırakırlarsa eklerim konusuruz.gsxf ler kuzey amerika ve kanadada ''katana' olarak biliniyor.aralarında hiçbir fark yok.
işte benim gsx600f
www.katriders.com
bu siteden service manualini ve daha bir sürü bilgiyi edinmen mümkün.ücretsiz üyelik istiyor.
hayırlı olsun cok güzel bir motor almışsın.
Herkese selamlar, 2005'ten bugüne kadar Burgman400 kullandıktan sonra karar verip 2006 Gsxf600 aldım plakası bugün çıktı. Şimdilik 800km civarında. Burgman paylaşım başlığında çok yazım var ancak çok yabancısı olduğum bu motor ile alakalı sizlere zaman içinde çok sorum olacak.
Deniz İnan / İstanbul
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
Selamlar ben geldim. ;) Kimse yok muuu ??
Motosiklet kullanmak ayrıcalıktır...
@ araltı ;
Bu motor nasıl 85 Beygir oluyor anlayamadım ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ha 85 HP ha 91,32 HP 6,32 HP için birbirinizi kırmayın...
http://www.bikez.com/motorcycles/suz...750_f_2006.php
Model: Suzuki GSX 750 F
Year: 2006
Category: Sport touring
Rating: 74.4 out of 100. Show full rating and compare with other bikes
Engine and transmission
Displacement: 750.00 ccm (45.77 cubic inches)
Engine type: In-line four, four-stroke
Power: 91.32 HP (66.7 kW)) @ 10500 RPM Torque: 67.00 Nm (6.8 kgf-m or 49.4 ft.lbs) @ 9500 RPM
Compression: 10.7:1
Bore x stroke: 70.0 x 48.7 mm (2.8 x 1.9 inches)
Valves per cylinder: 4
Fuel system: Carburettor. Mikuni BSR36 x 4
Fuel control: DOHC
Ignition: Electronic
Lubrication system: Wet sump
Cooling system: Air
Gearbox: 6-speed
Transmission type,
final drive: Chain
Clutch: Wet multi plate
Chassis, suspension, brakes and wheels
Rake (fork angle): 25.3°
Front suspension: Telescopic, 4-way adjustable rebound damping
Rear suspension: Link type, preload and rebound damping adjustable
Front brakes: Double disc
Front brakes diameter: 290 mm (11.4 inches)
Rear brakes: Single disc
Rear brakes diameter: 240 mm (9.4 inches)
Physical measures and capacities
Dry weight: 187.0 kg (412.3 pounds)
Power/weight ratio: 0.4883 HP/kg
Seat height: 790 mm (31.1 inches) If adjustable, lowest setting.
Alternate seat height: 805 mm (31.7 inches) If adjustable, highest setting.
Overall height: 1,190 mm (46.9 inches)
Overall length: 2,140 mm (84.3 inches)
Overall width: 760 mm (29.9 inches)
Ground clearance: 120 mm (4.7 inches)
Wheelbase: 1,465 mm (57.7 inches)
Fuel capacity: 20.00 litres (5.28 gallons)
Other specifications
Starter: Electric
Further information
Parts and accessories Check out parts and accessories from our partners.
Ask questions Join the 06 Suzuki GSX 750 F discussion group.
Insurance, loans, tests Check out insurance here. Search the web for dealers, loan costs, tests, customizing, etc.
Related bikes List related bikes for comparison of specs
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
arkadaşlar hepinize slm lar . ben gsxf 600 ile 750 arasında takıldım kaldım bu motorun gerçeğini görmedim ama ilanlar yada fotolara bakınca çok beğendim. ilk başta bir race motor düşünüyordum ama eskiden geçirdiğim bir kaza yüzünden omurga ağrısı sorunum var,bu sebeple f tarzı tercih ediyorum. okuduklarıma göre oturaklı ve hoş görünümlü bir motor umarım yakında bende 600 yada 750 sahibi olarak aranıza katılırım
@ Takendy;
Arkadaş GSX600F için demiş 85 beygir diye de ona şaşırdım
GSX600F ler ;
Maksimum güç 77,5 hp / 10500 dd
Maksimum tork 54,1 Nm / 9500 dd Dir
750F de zaten 92 beygir civarı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar bende şu ilandaki motorsikleti beğendim bir bilgisi önerisi olan varmı = http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6821775/detay/
Merhaba arkadaslar,
XX - GSX650F - Derken, GSX750 almak üzereyim
Pazartesi Salı belli olacak Bakalım hadi hayırlısı...
Bu arada Konuyu komple okudum. Yakıt 6.5 deniliyor, CBR600F için de 7-8 deniliyordu, tabuları yıktım, 100kmde 5.4 litreyi gördüm
Burda da tabuları yıkmaya adayım hedef 100kmde, 5 LT
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Değerini bilene çok güzel motor.Arkadaşımın var efsane gibi bir alet bence.Fiyatıda çok uygun piyasada.Yakıtta 5 litre görürsen haber ver lütfen Almayı düşünen var ise arkadaşımın ilanı yardımcı olurum forumdan arkadaşlara.Özellikle sesi bir harika:D
http://www.youtube.com/user/funtay34?feature=mhee
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
Arkadaslar, Parça sıkıntısı ceker miyim acaba?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)