Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

suzuki gsx 750 f motoru nasıl bilirsiniz?

REKLAM ALANI
    Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Gergerli'ye katılıyorum tamamen. Benim de naçizane abi (42 yaş) görüşüm ilk motor için (ben de 700 km'yi tecrübeden sayamıyorum, kusura bakma) fazla güçlü olmuş bu. Aldıysan eğer ilk 2-3 bin km 3000-4000/dak devri geçmeden sür. Lütfen genç arkadaşım, sağduyunu kaybetme
    Üç boyoz bir kola

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    vala cok iyi bılırız ben kullandım yakı arkım da var

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim hiç yakı arkım olmadı, o yüzden mi kullanmadım dersin
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    Alıntı erdo2002 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam umarım hayırlısı olur.700km çok az ana sorarsanda. 0-100e 3sn çıkmasına çok sevinmişsin anlaşılan.Sen bunun ile hızlı gideceksin anlaşılan
    inş hayırlısı olur 700 km az ama sabır yok hazır oldugumuda dusunmuyorum ama rampada gecılmek hıc hosuma gıtmıyor baslangıcta yavas sürecegim makıneye uyum sagladıkca gucu kullanırım

Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erdocuğum makinayı almış.İş bitmiş..
    Bize de sadece nasihat vermek kaldı..
    Hayırlı olur inşallah..
    Evli ve 1 bebişi var..
    125'ilkle deneyimi 700 km..Ve Ankara'da..

Maşallah bugün herşey cuk cuk oturuyo..
    murat abi nasihatlarını dinleyedegim ve bu yazdıgımda samimiyim ankarada soforler anlayıssız dıye dusunuyordum ki yok verıyorlar ve sıkıntı yasamadım trafık konusunda

Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim dert ettiğim trafik tecrübesi Pınar, bu tecrübeyle 220kg'lik aletle gaz açmasada kaza yapma riski çok fazla.

Tamam bende ilk motor olarak 1000RR aldım, hatta üstüne oturdum 10dk sonra ankaradan istanbula yola çıktım bunuda tamamen doğru kabul etmiyorum.

Ama geride 15 yıldır sürdüğüm arabadan vesile yüzbinlerce km'lik trafik tecrübesi vardı.

İlk 3500km boyunca 1-2 kere 130 gördüm bunun dışında 80'i geçmedim, yaşım 25 veya daha küçük olsa daha ilk gün 300 denerdim, yapmam diyen kendini kandırır.

Şimdi bu arkadaşın tüm motosiklet ve özellikle trafik tecrübesi 700km iken ben ona bu motoru al demem, diyemem çünkü başına bir iş gelmezse bu süpriz olur.

Bu süprize sevinirimde, süpriz gerçekleşmezse onun vebalini ben çekemem.

Bana göre bu motoru almamalı, yorum yapma itiraz etme fikrim sabittir, değiştirmiycem.
    mrb hayatta her zaman risk vardır bende arabayla 100.000 km den fazla yol yapmısımdır ve tecrubem vardır ben cbr aldıgım ıkıncı gun 130 bastım daha fazlada gıtmedi bundada basacagım ama en az risk ile ve uygun trafıkte motora binen tum ark risk altındadır bu bırt gercek ama bende dıyorumkı basıma bir iş gelırse bu surpriz olur kendıme ınancım var dırek 1100 rr gıbı makıne ile baslamıssınız cok buyuk cesaret benım 125 ve daha sonra 750 cc gecmem sana gore daha normal geldı bana senı tebrık edıyorum direk 1100 rr harıkasın bu bir gercek

Alıntı By_DosT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum on numara bi makina ama orjin egzozu tat vermiyor benden sölemesi 240 rahat bir şekilde görüyosun vede çok rahat bir makinadır bizzat kullandım vede rahatlığını garanti ederim hayırlı olur inş.. allah kaza bela vermesin dostum... ama akıllı kullan cin olmadan adam çarpma sakın.. biraz tecrübe et sona bakarsın kaç saniyede 100 görür kaç la teker yaparım felan filan olayını ama tekere pek gelmiyor.!

bence yanlış bir fikre sahipsin eğer sen 1000rr la başladıysan dostumuzun 750 alması normal motorda önemli olan güvendir tecrübe ikinci plan dengeyi kurabiliyosan vitesi yükseltip küçültebiliyosan gerisi zaten geliyo ayrıca ankaranın trafiği pek önemli değil bence çoğu yolu çrkezköy yolu gibi bomboş ve rahat bi şekilde gaz çekebiliyosun fikrine katılmam veya katılmamam seni ilgilendirmez biliyorum ama arkadaşı bunalıma sokmayalım...
    eyv oncelıkle olumlu dusuncenden dolayı tşk ederim aletın sesı cok tok cıkıyor remus eksoz takmıs biri cokda yakısmıs alınca arastıracagım amin allah sana ve tum motorcu arkadaslara kazasız belesız surusler nasip etsin alısana kadar yavas sonra sınırlarını test ederım tek teker işi beni aşar bu aletle de yapılacagını sanmıyorum 220 kıloluk alet ve 300 kılo tek tekere bınıyor korkarım o işten

Alıntı Rigel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gergerli'ye katılıyorum tamamen. Benim de naçizane abi (42 yaş) görüşüm ilk motor için (ben de 700 km'yi tecrübeden sayamıyorum, kusura bakma) fazla güçlü olmuş bu. Aldıysan eğer ilk 2-3 bin km 3000-4000/dak devri geçmeden sür. Lütfen genç arkadaşım, sağduyunu kaybetme
    tecruberinizi ve deneyımlerinizle verdiginiz bilgilere uyacagım ama arada bir istisnalar olabilir kaide bozulmamıs olur

Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi bilmenıze cook sevındım artıları eksıleri nelerdir ?

Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim hiç yakı arkım olmadı, o yüzden mi kullanmadım dersin
    ankaraya yolun duserse kullanabilirsin gsx 750 f makınemi

Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşa nekadar söylediysek anlatamadık..Bikere GSX F 750 moduna girmiş ve de almış zaten..Vebali bizim üstümüzden kalksın..
    Hem genç evli ve 1 bebişi var yaw..
    .
    Bu sözlerde topice cuk oturdu kanımca..
    abiiii bu moddan cıkamıcam sanırım aletı nufusuma gecırmeden abi evliyiz diye hayatımızın monoton mu gıtmesi lazım adrenalin lazım bana arabalar artık o tadı vermıyor onun ıcın rota 2 tekere kaydı

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    eeeee ne oldu ata suzuki nin akibeti
    topike sahip çık bekliyoruz fotolarını.................
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    ÇİFT SİLİNDİR 46 GLARDİON MOBİLET
    Merhabalar..bu gün Tuba ÖZAY izmirlere gidip arkadaşının büyük canavar gibi motorunu alıp yolda öttürüyorsa sizde çok kolay hakim olurusunuz..Motosiklet siz neyi emrederseniz onu yapar...Bir şeyi 100 kere 1000 kere yaparsan başarılı oluyorsunuz..Korkmanıza gerek yok...

eger alırsan şimdiden hayırlı olsun 2 sene kullandım sorunsuz keyifli çok fazla yorucu olmayan bir makina.

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    Alıntı jeansatar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eeeee ne oldu ata suzuki nin akibeti
    topike sahip çık bekliyoruz fotolarını.................
    aldım gecen hafta persembe günü atladım üstüne 10 km yaptım yollar kaygandı basamadım eskısehır yoluna cıktım 1 cı vıteste 90 vuruyor 2 de 140 devamına bakamadım alet cok hosuma gitti iş yerındekı arkadasların da cok hosuna gıttı cok buyuk bır makıne oldugu ıcın depoda yer bulmak zor oldu yollardakı buzlanma ve karın cekılmesını beklıyorum için gıdıyor binemedigim için acemılık cekmedım gayet rahattım uzerınde orj susturucusu vardı devir 7000 üstü oldugunda harıka ses cıkarıyor onumdekı araclar yanlarına bakıyorlardı gecerken bı yarıs motoru gelıyo ama nereden fotograflarını en kısa zamanda koyacagım

Alıntı sokaklardanbircocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar..bu gün Tuba ÖZAY izmirlere gidip arkadaşının büyük canavar gibi motorunu alıp yolda öttürüyorsa sizde çok kolay hakim olurusunuz..Motosiklet siz neyi emrederseniz onu yapar...Bir şeyi 100 kere 1000 kere yaparsan başarılı oluyorsunuz..Korkmanıza gerek yok...
    aynen katılıyorum 125 yada 750 o kadar fark yok hatta 750 lık daha titreşimsiz ve güvenli fren mesafenı nerde duracagını hesaplayıp basarsan hıc bır problem yok korkum yok binme istegim var ama bınemıyorum dısarda kar var buzlanma var yollara bakıyorum melur melur yollar kurusada binsem diye

Alıntı BLACK34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eger alırsan şimdiden hayırlı olsun 2 sene kullandım sorunsuz keyifli çok fazla yorucu olmayan bir makina.
    tşk ederim aldım bir hafta oldu tavsıleriniz varsa beklerim bakımlarında neler yapmam gereklı yan yatısları vb bana donuslerde guven vermedı yavas yavas bır kopruden donmustum denge promlemi yasadım biraz bunun sebebi ne olabilir yerler kaygandı onunla alakalı olabilir mi?

Motosikleti
    GSXF 750
    Ata merhaba,

Forumda fazla aktif değilim,

Bilmeden de olsa iyi bir motosiklet almana sevindim. Aklına takılan her soruya cevap vermeye çalışırım.

Kısaca GSX-F 750 (Katana)

Bakımı ve kullanımı oldukça kolaydır. Ancak bu tecrübesizler için tehlikeli olabilir. Kısaca yazdıklarını okudum.. Bu motosiklet başlangıç motosikleti değil.

Bu motosikleti GSX-R gibi kullanamazsın. Ama uzunyolda özellikle otobanda çok daha stabil ve tabiri caizse oturaklı gider. 9000 devirde 240km ye çıktım. Spor turing olarak sınıflandırılıyor. Modifiye ile 300 km ye çıkabilir. Orjinal lastikleri biraz sert olduğu için ısınmadan kullanımlarda yol tutuşunda sorunlar yaşıyabilirsin. Ama bu limitlere yaklaşınca sözkonusu olur. ilk 1000 km de 6000 deviri geçme1500-1800 km ye kadarda 9000 deviri geçme. Hızlanmalarda sağ bileğine hakim ol. Özellikle 1. ve 2. viteslerde ani ve hızli birşekilde gaz verme. Unutma GSX-F 94 beygir gücünde. Şu anda birçok araba bukadar güçlü değil. Daha önce kullandığın motora benzemez. 11500 devir üzerine çıkmamaya çalış, hatta çıkma:-;)

Lastikler çok kayıyorsa kodlarına bakarak üretim tarihini kontrol et 2 yılı geçmiş ise ömrünü doldurmuş olabilir, değiştirmen daha iyi. Aksesuar yerine kaliteli lastik kullan, Herşeyden daha önemli. Kendi sınıfındaki en iyi makinelerden biridir. Sana zor gelmesi normal. Malesef çok acemisin..

1000km bakım sonra her 5000 de bakım yapılıyor. Likit soğutmalı olduğu için soğuktan etkilenmez. Çok sağlam bir makine kolay kolay bozamazsın...

Ve son birşey Düşmeyi aklından çıkar. Düşersen sonucu ağır olur.. Unutma tam yüklü ağırlığı nerdeyse 250kg...Sürücü ve yolcu artı ağırlık...:-)

İstediğin her konuda sorun olursa beklerim....

Hayırlı olsun İstanbul'a gelirsen ara beraber yol yaparız...

Görüşürüz...

inş hayırlısı olur 700 km az ama sabır yok hazır oldugumuda dusunmuyorum ama rampada gecılmek hıc hosuma gıtmıyor baslangıcta yavas sürecegim makıneye uyum sagladıkca gucu kullanırım
    Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun ama yazılanları görünce çok şaşırdım 5 sayfayı hiç atlamadan okudum.
    Yukarıdaki aldığım alıntının bir benzeride ilk sayfa da vardı 4 tekerli rakiplerim demişsin, sanırım hayatı hep bir yarış olarak görüyorsun.
    Bırak güzel kardeşim kim ne yaparsa yapsın geçerse geçsin, unutma en iyininde iyisi vardır.
    Ben 4 senedir değişik tarz ve cc li motorlar kullandım bu sene ilk defa 650cc bir naked motor aldım inan çok yabancı kaldım motora, alışmam için de epey bir zaman lazım, sadece hafta sonları kullanıyorum o yüzden bana epey bir zaman lazım.
    Bir arkadaş yazmış, giderken değil dururken ve manevra yaparken asıl sorun ortaya çıkıyor, çok doğru. Motorun ağırlığını o zaman hissediyorsun ve en ufak bir hatada yer çekimine karşı koyamıyorsun.
    Hafta içi 100cc cup tarzı yarı otomatik bir motorum daha var onu kullanıyorum onun hafifliği ve atikliği inan çok çok işime yarıyor, işe gidip gelirken bazen düşünüyorum da iyi ki bu var diyorum.

Motosikleti
    HONDA CBR 125
    hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
    2 gözüm 2 tekerim var , 4 aç gözünü 4 tekerin var !!! :bounce:

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    Alıntı Yalcinnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ata merhaba,

Forumda fazla aktif değilim,

Bilmeden de olsa iyi bir motosiklet almana sevindim. Aklına takılan her soruya cevap vermeye çalışırım.

Kısaca GSX-F 750 (Katana)

Bakımı ve kullanımı oldukça kolaydır. Ancak bu tecrübesizler için tehlikeli olabilir. Kısaca yazdıklarını okudum.. Bu motosiklet başlangıç motosikleti değil.

Bu motosikleti GSX-R gibi kullanamazsın. Ama uzunyolda özellikle otobanda çok daha stabil ve tabiri caizse oturaklı gider. 9000 devirde 240km ye çıktım. Spor turing olarak sınıflandırılıyor. Modifiye ile 300 km ye çıkabilir. Orjinal lastikleri biraz sert olduğu için ısınmadan kullanımlarda yol tutuşunda sorunlar yaşıyabilirsin. Ama bu limitlere yaklaşınca sözkonusu olur. ilk 1000 km de 6000 deviri geçme1500-1800 km ye kadarda 9000 deviri geçme. Hızlanmalarda sağ bileğine hakim ol. Özellikle 1. ve 2. viteslerde ani ve hızli birşekilde gaz verme. Unutma GSX-F 94 beygir gücünde. Şu anda birçok araba bukadar güçlü değil. Daha önce kullandığın motora benzemez. 11500 devir üzerine çıkmamaya çalış, hatta çıkma:-;)

Lastikler çok kayıyorsa kodlarına bakarak üretim tarihini kontrol et 2 yılı geçmiş ise ömrünü doldurmuş olabilir, değiştirmen daha iyi. Aksesuar yerine kaliteli lastik kullan, Herşeyden daha önemli. Kendi sınıfındaki en iyi makinelerden biridir. Sana zor gelmesi normal. Malesef çok acemisin..

1000km bakım sonra her 5000 de bakım yapılıyor. Likit soğutmalı olduğu için soğuktan etkilenmez. Çok sağlam bir makine kolay kolay bozamazsın...

Ve son birşey Düşmeyi aklından çıkar. Düşersen sonucu ağır olur.. Unutma tam yüklü ağırlığı nerdeyse 250kg...Sürücü ve yolcu artı ağırlık...:-)

İstediğin her konuda sorun olursa beklerim....

Hayırlı olsun İstanbul'a gelirsen ara beraber yol yaparız...

Görüşürüz...
    mesajını yeni gördüm kusura bakma uzun zaman olmus yazalı dedigin tavsıyelere uymaya çalısacagım makıne cok hosuma gidiyor benden ocekı arkadas bakımı yaptırdım dedı sanırım yaptırmamıs calısmıyor su an yni buji aldım bugun çalıstıracagım inş istanbula gelirsem haberleşiriz iletişim bilgilerini verirsen sevinirim ankaraya yolun duserse bende beklerim verdigin bilgiler ıcın cok tsk ederim cok aydınlatıcı

Alıntı geçici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun ama yazılanları görünce çok şaşırdım 5 sayfayı hiç atlamadan okudum.
    Yukarıdaki aldığım alıntının bir benzeride ilk sayfa da vardı 4 tekerli rakiplerim demişsin, sanırım hayatı hep bir yarış olarak görüyorsun.
    Bırak güzel kardeşim kim ne yaparsa yapsın geçerse geçsin, unutma en iyininde iyisi vardır.
    Ben 4 senedir değişik tarz ve cc li motorlar kullandım bu sene ilk defa 650cc bir naked motor aldım inan çok yabancı kaldım motora, alışmam için de epey bir zaman lazım, sadece hafta sonları kullanıyorum o yüzden bana epey bir zaman lazım.
    Bir arkadaş yazmış, giderken değil dururken ve manevra yaparken asıl sorun ortaya çıkıyor, çok doğru. Motorun ağırlığını o zaman hissediyorsun ve en ufak bir hatada yer çekimine karşı koyamıyorsun.
    Hafta içi 100cc cup tarzı yarı otomatik bir motorum daha var onu kullanıyorum onun hafifliği ve atikliği inan çok çok işime yarıyor, işe gidip gelirken bazen düşünüyorum da iyi ki bu var diyorum.
    öncelikle okudugun için tşk ederim orda 4 tekerlı rakıplerim diye yazdım adamlar kırmızıda yarısalım diye gaz verıyor vb şeyler cbr 125 de ıcımde kaldı soyle bı nal toplanttırmayı ıstıyorum onun için yazdım haklısın akıllı kullanananın annesı aglamazmıs deymez aynen donuslerde acemılık ortaya cıkıyor duz yolda sıkıntı yok alısana kadar bıraz zaman gececek

Alıntı rock_cym adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
    eyv. daha ıyısı ve yenisi seninde olur inş kazasız sürüşler
    gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    bu motor arıza yaparsa Allah kolaylık versin istanbuldaki ustaların insafına kaldın yapanı bulsan kazık ucuzu bulsan motoru mahveder eyvahlar olsun bide kalbüratörlü oy oy 1 depo ile kaç lt gidiyo acaba
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motor arıza yaparsa Allah kolaylık versin istanbuldaki ustaların insafına kaldın yapanı bulsan kazık ucuzu bulsan motoru mahveder eyvahlar olsun bide kalbüratörlü oy oy 1 depo ile kaç lt gidiyo acaba
    bu motorun grenajını açmak tam bir çile hadi actık geri kapatmak yetenek işi actım kapatamadım bir depo 50 ytl ye doluyor 300 km civarı gidiyor sanırım km de 15-20 kurus yakıyor tabi basmana baglı 1000-5000 kullanırsan az yakar 5000-11000 yaparsan 25 kurus bile yakarsın

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı ata_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motorun grenajını açmak tam bir çile hadi actık geri kapatmak yetenek işi actım kapatamadım bir depo 50 ytl ye doluyor 300 km civarı gidiyor sanırım km de 15-20 kurus yakıyor tabi basmana baglı 1000-5000 kullanırsan az yakar 5000-11000 yaparsan 25 kurus bile yakarsın
    eğer 0.20ykr den aşşa yakıyosa ve motoru iyi durumdaysa gerçek bi motorcudan almışsan çok iyi bence ama bi serseriden almışsan bişey diyemem
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    benden onceki adam 35 yasında ve 2000 km yapmıs az tanıyorum hız yapacak bir adam degil ondan oncekini bilmiyorum ama motor super gidiyor ben daha 100km yapabildim aldıgımda depo full doluydu daha bitiremedim internet sitelerinden aldıgım bilgilere gore soyledım o rakamı ankarada kullananlara sordum onlarda aynı sekılde yaktıgını soyledıler

Motosikleti
    GSXF 750
    Alıntı ata_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakımı en kolay motosikletlerden biridir. Enjeksiyonlu olanlardan yakıt olarak bir farkı yok, daha iyisi 95 oktanı rahat rahat kullanırsın ateşlemede bir sorun ve tıkanıklık kolay kolay oluşmaz. Ankarada yetkili servisi var.

Yedek depo açmadan 250 km rahat gidersin...Bu arada 2000 devirin altına düşürme ve devamlı 2500-3500 devir aralığında kullanma. Motora zarar verebilir.11500 devirde, devir keser. Haftada bir çalıştırmaya çalış.
    Genelde orta ayağı kullan meraklısı çok devirmesinler..:-)

blackhawk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER S2
    ata hocam bugüne kadar hçbir buluşmaya katılamadım zaten motoruda sattım ama yenisini alınca buluşmalara katılmaya başlıycam...sennle tanışmak isterim bi topic açmışsın walla yazan yazana merak ettm doğrusu... kazasız sürüşler dliyorum...
    İMZA:BİR DOST

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F
    Bakımı en kolay motosikletlerden biridir. Enjeksiyonlu olanlardan yakıt olarak bir farkı yok, daha iyisi 95 oktanı rahat rahat kullanırsın ateşlemede bir sorun ve tıkanıklık kolay kolay oluşmaz. Ankarada yetkili servisi var.

Yedek depo açmadan 250 km rahat gidersin...Bu arada 2000 devirin altına düşürme ve devamlı 2500-3500 devir aralığında kullanma. Motora zarar verebilir.11500 devirde, devir keser. Haftada bir çalıştırmaya çalış.
    bujisini kendim degiştirdim ama sol grenajı oturtamadım o kadar ugrastım ama olmadı grenaj cok buyuk komple sokuluyor ben 2000 devırde hıc kullanmadım 4000 9000 arası gıdıyorum genelde haftada bir çalıstırıyorum makıne cok ıyı hevesimi alamadan satacagım sanırım bir müşterisi var hayırlısı alırsa verecegım gecen cumartesi biraz gezdim super tat veriyor leovince karbon eksoz taktım sesı bır baska guzel omurluk motor bu

Alıntı blackhawk06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ata hocam bugüne kadar hçbir buluşmaya katılamadım zaten motoruda sattım ama yenisini alınca buluşmalara katılmaya başlıycam...sennle tanışmak isterim bi topic açmışsın walla yazan yazana merak ettm doğrusu... kazasız sürüşler dliyorum...
    bende katılmadımki işlerin yogunlugundan ankarada kar kıs cok motorada binemiyoruz adrenalin seven tarafımız yatıs modunda tanısırız inş. yaz gelsın ortalık hareketlenir tsşk ederim sanada istedigin gibi bir motor allah nasip eder inş.

Motosikleti
    SUZUKİ GSX 750F

senin motor kaç model ve kaç km de yakında istanbul gelecegim haberleşelim nasıl irtibat kurarız

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)