suzuki gsx 750 f motoru nasıl bilirsiniz?
Reklamlar
-
29 Aralık 2007, 16:42
bambu adlı üyeden alıntı
Yuhh ben espri olsun die 20bin yazmıştım da, 700km de biraz fazla az değil mi 750'liğe geçmek için?
az ama hep sehir trafıgınde bındım bide kıs oldugu ıcın bınemedım tecrube saglam için rahat olsun ama heyecan cok hıç guclu bır alete bınmedın 125 ustu yanı bu ılk ama guven var kendıme azda korku heyecan karısı bır duygu
Reklamlar
-
29 Aralık 2007, 16:44
ata_06 adlı üyeden alıntı
bende sanmıyorum gucu hıssetmeyı sevıyorum rampada cbr benı yarı yolda bırakıyordu 1-2-3 ıyı ama ondan sonra :( nal topluyordum artık 4 teker rakıplerın ısı zor
begendım evet hemde cok sana ve tum arkadaslardan kaza uzak olsun
saol ata kaza hepimizden uzak dursun ne diyelim sana da hayırlı olsun artık
gücü hissetmek cok güzel ama motorun gücü bi yana etrafındaki seyleride hissetmeyi unutmazsın umarım
-
Bence sen önce bi 250'lik alıp 4-5bin kilometre yap madem cıbır'dan sıkıldın, sonra al bu aleti
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
-
ben 125 lik motorla 700 km yaptım sadece 20,000 km cok degil mi 600 lüge gecmek için?
Paşam sen şimdi git o motosikletini geri al veya bitane daha küçük cc li bul..
Benim yazdıklarım malesef..
Malesef kardeşim..Malesef...
Bu arada yaş kaç..
Eğitimin?....
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
-
29 Aralık 2007, 16:45
aYe adlı üyeden alıntı
Şöyle söyleyim benimde boy 180'den fazla ama 170kg civarlarındaki 1000RR bile inanki yoruyor, 600RR'ı sürünce keyiften geberiyorum.
Benim açımdan bakınca 220kilo cidden fazla geldi bana, şahsen böyle birşey almazdım.
Tabi bu tercih meselesi, mesela ben asansör bozuksa 9. kata merdivenle çıkmak yerine dönüp arabada uyumayı tercih eden biriyim
Ayrıca gaz konusunda yanlış anladın beni, gaz'ı açmaman lazım, söylemek istediğim buydu, hangi motora geçersen geç en az ilk 5000km'sinde acemisin, rodajdaymışçasına kullanmanı öneririm.
haklısın kılo cok fazla bide 20 litre benzın bıde ben 85 kılo 320 kılo ayaklarımız yere basar 1000 rr cok tatlı bır makıne ona gecmeye hazır degılım işte bu tam spor degil dedıgın gıbı usul usul soldan giderim
aYe adlı üyeden alıntı
Sadece 700km mi??? bunu bir gecede yapan var, ben pek hazır olduğunu sanmıyorum, bütün yazdıklarımı unut gitsin...
ne gıbı tehlıkeler beklıyor olabilir beni cbr ile cok seri hareket edıyordum trafıkte korkak surmuyorum nelere dıkkat etmem lazım tecrubelerınle aydınlatırsan sevınırım
ayshegül adlı üyeden alıntı
saol ata kaza hepimizden uzak dursun ne diyelim sana da hayırlı olsun artık
gücü hissetmek cok güzel ama motorun gücü bi yana etrafındaki seyleride hissetmeyi unutmazsın umarım
amin etrafımdakı şeyler neler dusundum dusundum bulamadım
bambu adlı üyeden alıntı
Bence sen önce bi 250'lik alıp 4-5bin kilometre yap madem cıbır'dan sıkıldın, sonra al bu aleti
cıbırla 250 ligin pek farkı oldugunu sanmıyorum hyosoung lara baktım kımse tavsıye etmedı super sport 250 lik yok ki cbf 250 var oda gucu hıssettırmez dıye dusunuyorum
-
29 Aralık 2007, 16:50
-
29 Aralık 2007, 16:50
true love..
Drift Religion
-
29 Aralık 2007, 16:53
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Paşam sen şimdi git o motosikletini geri al veya bitane daha küçük cc li bul..
Benim yazdıklarım malesef..
Malesef kardeşim..Malesef...
Bu arada yaş kaç..
Eğitimin?....
yaş 26 lise oldurme beni abi 125 lıkten kucuge bınecegıme hıc bınmem daha iyi
cbr ıyıde 8-11 arası gucu hıssedıyorum zaten vıtesı redline getırmeden degiştirmıyorum oda acmıyordu artık beni varmı tavsıye edecegın bır sey
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
gel beraber gecıs yapalım sanada ist bulalım bır tane cok sabırlıymıssın tebrıkler ben cok maymun iştahlıyım sanırım :( ama alet cok hosuma gıttı cok buyuk cusseli tam bana gore 125-600 arası bı alet yokki iş görecek
-
29 Aralık 2007, 16:55
cıbırla 250 ligin pek farkı oldugunu sanmıyorum hyosoung lara baktım kımse tavsıye etmedı super sport 250 lik yok ki cbf 250 var oda gucu hıssettırmez dıye dusunuyorum
Ben zaten cc büyütmek anlamında söylemedim, sadece cıbırdan sıkıldıysan benzer güçte başka bi motor alıp tecrübeni arttırmak için km yap anlamında söylemiştim.
Tabi aslında hiç belli olmuyor bu işler belki çok yeteneklisindir, 700 km de trafiği çözmene gerçekten yetmiştir ve hiçbir problem yaşamazsın. Ama bu istisnai bir durumdur. Sen bu istisnai kişilerden biri misindir bilinmez. O yüzden bizler de mantıklı olanı söylüyoruz.
-
29 Aralık 2007, 16:57
Arkadaşım şimdi baktım..
26 yaşında..
Bilgisayar ürün müdürüymüşsün..
.
Dipnot: BU arada profil bilgilerini gizleyenlerde beni hep
kıllandırmıştır..
Ne var ki saklıyosunuz arkadaşlar..
aynen abi kısı ozellıllerıne basınca gormek lazım bılgıleri kimligini r-1 e gecene kadar keç sene gecti ?
-
29 Aralık 2007, 16:59
gel beraber gecıs yapalım sanada ist bulalım bır tane
cok sabırlıymıssın tebrıkler ben cok maymun iştahlıyım sanırım :( ama alet cok hosuma gıttı cok buyuk cusseli tam bana gore
125-600 arası bı alet yokki iş görecek
ya ztn bu hayabusa kdr kalıplı bi makıne gucunede dicek yok kimsenin ztn sporttouring bi model ama 750cc bi motor 2. viteste senn cbr125le yaptıgın guce ulasır geri kalan vitesleri napıcan tehlikeli olanda o işte
true love..
Drift Religion
-
29 Aralık 2007, 17:00
bambu adlı üyeden alıntı
Ben zaten cc büyütmek anlamında söylemedim, sadece cıbırdan sıkıldıysan benzer güçte başka bi motor alıp tecrübeni arttırmak için km yap anlamında söylemiştim.
Tabi aslında hiç belli olmuyor bu işler belki çok yeteneklisindir, 700 km de trafiği çözmene gerçekten yetmiştir ve hiçbir problem yaşamazsın. Ama bu istisnai bir durumdur. Sen bu istisnai kişilerden biri misindir bilinmez. O yüzden bizler de mantıklı olanı söylüyoruz.
tşk ederim trafigi biraz cözdüm gibi gelıyor ama 700 km ile ne derece cozulur o ayrı bır konu yetenek olsada kucuk bır hatada gerı donusumuz yok mantıklısını soyluyorsunuz bunda hıc tereddut duymuyorum ama gelde ıcıme anlat bunu aklımdan cıkmıyor sesi hiç
-
29 Aralık 2007, 17:01
abi kaç
model
motor
-
29 Aralık 2007, 17:02
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
ya ztn bu hayabusa kdr kalıplı bi makıne gucunede dicek yok kimsenin ztn sporttouring bi model ama 750cc bi motor 2. viteste senn cbr125le yaptıgın guce ulasır geri kalan vitesleri napıcan tehlikeli olanda o işte
fazla vites iyidir yedekte dursun ank trafıgınde zaten buyuk vıteslere atmak akıl işi degil uzun yollarda kullanırız fazla vites göz cıkarmaz
-
29 Aralık 2007, 17:02
bende cbr 125 var tabi 750lik makinaylailgili bişey diyemem
-
29 Aralık 2007, 17:03
cbr_125_rr adlı üyeden alıntı
abi kaç
model
motor
2004 model sattıgımı soruyorsan cbr 125 r 2006 model di
-
29 Aralık 2007, 17:03
bambu adlı üyeden alıntı
Bırak Allah'ını seversen ablacım..Arkadaş Ankara'daymış.
700km ile kim neyi çözer yaw.
Bide arkadaş evli ve 1 bebişi var galiba..
Ben VEBAL alamam..
aynen abi kısı ozellıllerıne basınca gormek lazım bılgıleri kimligini r-1 e gecene kadar keç sene gecti ?
Konumunda güzelmiş paşam..
Benden abi (35yaş) tavsiyesi birazdaha tecrübe ve sabır..
Bak biz buradan çok kişinin arkasından taziye dileğinde bulunuyoruz.
Yapmayın gözüm yapmayım yahu..
Bu arada bebişi öpüyorum..
Sende bebişi öp ve gözlerinin içine dikkatli bi bak..
-
29 Aralık 2007, 17:04
benim motorda bu
-
29 Aralık 2007, 17:08
tşk ederim trafigi biraz cözdüm gibi gelıyor ama 700 km ile ne derece cozulur o ayrı bır konu yetenek olsada kucuk bır hatada gerı donusumuz yok mantıklısını soyluyorsunuz bunda hıc tereddut duymuyorum ama gelde ıcıme anlat bunu aklımdan cıkmıyor sesi hiç
Yaw paşam yerim trafiğini, makinanın sesini...
Abini dinle bi..
Üste yazdıklarımı iyi oku ve bu yazımı bi zahmet yengemede okut..
Bak bende YZF R1 var..
İnan üstüne otuduğum zaman hız yapmayayım diye benim hatun ve 2 oğlumun
resmini km yerine koymuşum
-
29 Aralık 2007, 17:09
Bırak Allah'ını seversen ablacım..Arkadaş Ankara'daymış.
700km ile kim neyi çözer yaw.
Bide arkadaş evli ve 1 bebişi var galiba..
Ben VEBAL alamam..
Aynen katılıyorum sana Gergerli abi, biz doğrusunu söyleyelim de, arkadaş ya bizi dinler ya da yine ne istiyorsa yapar zaten. Kimseye zorla engel olamayız ki, burda tecrübe sahibi insanlar (ben değilim bu arada) konuşuyor mutlaka kulağına küpe oluyordur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)