Valla muhteşem,biz iki kişiyiz 2 motorum var,ama hatun daha ehliyet almadığı için şimdilik artçı bana takılmak durumunda keyifli sürüşler cümlemize
Valla muhteşem,biz iki kişiyiz 2 motorum var,ama hatun daha ehliyet almadığı için şimdilik artçı bana takılmak durumunda keyifli sürüşler cümlemize
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Maşşallah.... Bir zamanlar benim evin önüde böyleydi.... Mz en başta yanında Titan onun önünde kinetix yanında ybr ve en önde er-5....
Bu er5 e binen adamların geçmişi motorlarla fazla haşır neşir oluyor galiba........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
abi benim motorum yok birini bana verirmisin baksa fazla koyacak yer yok sizinde ayak altı boşalmış olur hem
süüüpppeeerrsinizzz maaşallah
Okul yıllarımda benim evin önüne dizilen arkadaşlarımın ayakkabılarına benzettim nedense Bizim evde Çorap, burada da sanırım yağ-benzin kokusundan uyunmaz artık sabaha kadar
Bu arada küçük bir eleştiri, motosikletler apartman içlerine girişlere falan konmamalılar. Her türlü kaza yangın ihtimali olabilir. Girişi kapattığı için maazalla sorun çok büyüyebilir. Herşeyi düşünmemiz lazım
Poturdak
deyilmi ama.........
hepsi evin adamı
yemezleeerr
serhat sen satmıştın sanırım.için sızlamadı değilmi görünce
abi dur daha,onların ikisi müşterinin,üçü evin.ama o kadar deyil daha kawasaki bajaj var.
darısıda sizin evlere olsunda motorlardan geçemeyesiniz
he vallaha.bazen o yüzden dışarda bırakacak oluyorum.tabi ıırsızlar aklıma gelinceyemiyor
Allah motorunuza bereket versinbazen bende hanıma öğretim diyorum ama motor ağır,hanım kendini zor taşıyor
alp er5 kral makina,doğruyu bulmuşuz.ben er5 i aldığımda mz imde duruyordu evde koyacak yer yok diye sattım.bi hayal etsene girişi ...er5-251mz-tvs-gn250-bajaj eh yani.ve bunlar sabit yani evin,müşteri falanda deyil
abi verelim kawasaki bajaj ımız istanbulda,geçiver al.tabi 3000 ytl hazırdır herhalde
muzaffer ev bizim.yani apt. deyilnerdeee apt....aslında düşününce haklısın ama ne yaparsın imkan dahili bu
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
çok motorlu sizin türünüzden bir arkadaş bendede var.o negörse ellemek,binmek ve almak ister,bu bir tutku.sağlıklı gezmeler.
güzel ya maaşallah .. ....
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
en öndeki motorun acil bi işi çıksa Allah yardımcısı olsun
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
waşh manzaraya baq.....:d
sizin oralarda kask var mı kaskkk
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
süper bir manzara .......
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
ne güzel,ne güzel Zaten evlenirsem 1 düzine çocuk yapacağım hepsine baştan aşağı motor bilgisi vererek geleceğin MT üyeleri diye diye birde toplu fotoğraf Çekeceğim
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Allah daha çok versin..
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)