1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
AAAAAAAAAAAAAAAAAA zayıf alan yok herkez gecmıs boyle bı sınıf olamas hemen MİLLİ EGİTİM BAKANINI ARIYORUM HÜSSEYİN ÇELİK ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ NERDESİN HERKEZ CİKLER GECMIS BOLE BISEY OLAMASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS AAAAAAAAAAAAAAAAAA..........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
"Siz" ben mi oluyorum burada?alp_tunay adlı üyeden alıntı
Genelde buluşmaların ilk fotoğraflarını koyan ben oluyorum zaten...
Son zamanlardaki buluşmalardan bir kaç örnek:
http://www.motosiklet.net/forum/882787-post65.html
http://www.motosiklet.net/forum/883640-post89.html
http://www.motosiklet.net/forum/891810-post268.html
Nasıl dert olduysa laf, üşenmeyip aradım bu saatte
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Yıldo ile nostaljik saatler yaşıyorum... Kafadan kopuyorum......
...Sergerdan...
Teşekkür ederim hocam emekleriniz için bütün derslerden iyi kötü geçirmişin beni
Bu romatizm olayı nerden geldi yaw? Krediside baya yüksekmiş O seçmeli dersmiymiş bi ben almışım
Ben sınıfta yalnız değildim ya tarıkla davut da aldı o dersi sanki heralde onlar bütünlemeye kaldılar velilerinin isteğiyle
ak deniz karadeniz karnemizi isterizzzz
cengiz abi ben bu kadar asabimiyim yaw...şeker gibi çocuğum yalanmı
APV41 öğretmen olmayı düşündünmü hiç ??
Öğrencilerin bayram eder
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
oynanmış bu karnelerle renkli fotokopi bunlar
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
kolpacım cok güwenme kendine daha 2. dönemi var bunun yaaa (heralde bidaha toplantılara gelemicem ), buarada ceydayla bizim karnelerimiz nerde bakiiim
Ne güzel olmuş ya valla kıskandım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şeker gibi çocuksun tamam ama yalan mı ne yav Bence yalamaz..
Öyle her şeker gibi çocuk olanı yalasa
Iğyykkk
Asabisin asabiiii... Sen ki koca huzur evi MT sakinlerine bile langırtta yenilip sinirlenmiş adamsın Onlar bizim geçmişimiz,onlar bizim annelerimiz babalarımız..
Eyvallah abi Olcan yöneticiler arasında en çok katılandır yine toplantılara.Skull cum ve Gürki az katılır,zaten eyong u en son bir buluşmada göreli uzun zaman oldu Olcan katılabildiği kadar katılır..
Ah imkanlar el verse daha ne inek olucam ama Sınıfta çok çalışkan ama,bizde herkes inek aslında..Sadece ben biraz daha fazla möööledim başlarda
Siz derken sadece seni değil.... Diğer modlardan da bahsetmek için şeeetmiştim....
Misss kolpa fotoşop olayı bence biraz düşün...Gerçekten gelemeyebilirsin bidaha toplantılara....
Bu arada neden gelmiyomuşun bakiiim?....Eren in magaldaki halinden bahsetmişmiydik sana?... Çok üzgündü ...Sen gelememişin.... Çocuğun ağzından lokma geçmedi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben bu okulu çok seviyom yarıyılda da kimse bi yere gitmeyecek eminim, hepimiz sınıfda bekleyecez,
ne çabuk bitti bi dönem, ama bu okuldan mezun olmak yok dimi, yıl sonunda diploma versen bile mahkemede yaşımı küçültür geri gelir yine bu okula kaydolurum
hem mezun olunca diploma töreninde kepler havaya atılır ya, bizde kaskları falan havaya atarız sakatlık çıkar.
eğitim öğretim sezonlarımızın yıllarca sürmesi dileği ile.
jenkiss abicim örtmenim, fikir- emek- ayrıntılar falan süperr ellerine sağlık .
May The Force Be With You
Evet kolpa üzüntüden sadece bir tam kangal sucuk,iki köfte ve yarım kilo kanat yiyebildi,tabi yanında mangalda kızartılmış 2 bütün ekmek de var..
Hiç bu kadar üzgün bir insan görmemiştim..Resmen yemekten içmekten kesildi
Şaka maka,grubumuza en çok renk katanlar arasında en büyük paylardan biri çiftlerimizindir Yoksa karmacoma,wallace ve ben gibi sapların gruba ne gibi bir renk katmasını bekleyebiliriz ki
I m a poor lonesome cowboyyy
And a long way from home...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)