Motosikletiyle trafiği birbirine kattı. Rüzgar Hakan
Reklamlar
-
İSTANBUL (İHA) - İstanbul trafiğinin yoğunluğuna aldırmadan tek tekerlek üzerinde akrobatik hareketler sergileyen motorsikletli genç, görenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Zaman zaman ölümle de sonuçlanan motorsiklet kazalarından ders çıkarmadığı gözlenen genç, kendisine 'Rüzgar Hakan' denildiğini belirterek, tek tekerlek üzerinde araçların arasından geçtiği sırada düşme tehlikesi atlattı.
Son zamanlarda İstanbul'da meydana gelen ve kimi zaman ölümle sonuçlanan motorsiklet kazalarına her geçen gün bir yenisi eklenirken, hız tutkunu Hakan Yıldız, bu tür kazalara aldırış etmeden lüks yarış motoruyla İstanbul'un göbeğinde akrobatik hareketler sergiledi. Beşiktaş'ta kameralara takılan Hakan Yıldız, yoğun trafiğe aldırmadan hız yaptı. Yaptığı hızla yetinmeyen Yıldız, daha sonra tek tekerlek üzerinde gitmeye başladı. Büyük tehlike oluşturan Yıldız, adeta trafiği birbirine kattı. Beşiktaş'tan Eminönü'ne giden sürücüler, yanlarından tek tekerlek üzerinde hızla geçen sürücüyü görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Hakan Yıldız, trafiğin yoğunluğuna aldırmadan, tek tekerlek üzerinde araçların arasından hızla geçti.
Görüntülendiğini fark edince şovunun boyutunu değiştiren Hakan Yıldız, hızını artırarak motorunun arka lastiğinden dumanlar çıkarmaya başladı. Tek tekerlek üzerinde şovunu sürdüren Yıldız, daha sonra yasak olmasına rağmen tramvay yoluna girdi. Tramvay yolunda da uzun sure tek tekerlek üzerinde ilerleyen Hakan Yıldız, tehlikeli şovunu yol kenarında bekleyen polis memurlarına rağmen sonlandırmadı.
'Rüzgar Hakan' yol kenarında bekleyen polislere aldırış etmeden tek tekerlek üzerinde hız yapmaya devam etti. Polis memurları da, son anda fark ettikleri Yıldız'a herhangi bir müdahalede bulunmadı.
Hakan Yıldız'ın tehlikelerle dolu yolculuğu Galata Köprüsü'nde de devam etti. Köprünün yarısına kadar tek tekerlek üzerinde ilerleyen Yıldız, trafiğin yoğunluğuna aldırış etmeden araçların arasından geçti. Sürücüler, Yıldız'ın tehlikeli şovunu korku dolu gözlerle izledi. Tek tekerlek üzerinde gittiği sırada kaza tehlikesi atlatan Yıldız, motorsiklet üzerinde İHA kameralarına dönerek, "Çocukluğumdan beri motora biniyorum. Bana 'Rüzgar Hakan' derler. Bu bir tutku. Bu hareketlerden korkmuyorum" dedi.
Trafiği alt üst eden Yıldız, araç sürücülerinin motorculara saygı göstermemesinden de yakındı.
İstanbul trafiğinde tehlikeli esen 'Rüzgar Hakan' Galata Köprüsü'nü geçtikten sonra gözden kayboldu.
içinizden bu arkadaşı tanıyan herkez tanır demiş ben çıkaramadım
mynet'ten alıntıdır
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
-
bu yazıdan sonra tanıyanlar da ses etmez heralde
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Eskiler şey derler: Şah tı, Şahbaz Oldu
Poturdak
-
aha al sana tam bir özürlü,öbür tekeri niye koymuşlar bi tarafına mı takacan?
Sonra motorcular kötü diyolar ya
-
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Eskiler şey derler: Şah tı, Şahbaz Oldu
abi bide şaptın şeker oldun diyorlar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Adam ne hareketler yapıyor arkasındanda arabalar saygı göstermiyor diyor :D Hem suçlu hem güçlü sözünü hatırlattı bana sanki
-
Poturdak
-
-
o şekilde motorcu olmak ve anılmak istemem.bu hareketleri yaparken korkmuyorum demiş.düşene kadar korkmaz ondan sonra yalan olur.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
25 Aralık 2007, 20:01
Afedersiniz arkadaşlar ama anneannemin bir lafı vardı, yazmadan edemeyeceğim:
Eşek Osursa Gızılırmı
Poturdak
-
25 Aralık 2007, 20:05
Eşek Osursa Gızılırmı
iyi oldu işte bu .......
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
25 Aralık 2007, 20:07
Eşek Osursa Gızılırmı
abi süpersin yetenekli eşekmiş
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
25 Aralık 2007, 20:09
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
-
25 Aralık 2007, 20:10
Poturdak
-
25 Aralık 2007, 20:12
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son model yarış motoru dediğide 600RR'mış
Tekeride beceremiyo zaten
http://video.haberturk.com/Video.asp...&k_A=haberturk
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
25 Aralık 2007, 20:14
aYe adlı üyeden alıntı
hakkaten gidiyodu zor topladı
-
25 Aralık 2007, 20:16
İnsanoğlunu HAYVANLARDAN ayıran en önemli özelliklerinden biriside akıl ve kişilik sahibi olmasıdır.
Bu özelliklerin yeterince olgunlaşmadığı insanlarda,kelek karpuzu,ham meyvayı,yeşil domatesi,koruk üzümü andıran bir tad olur.
Allah kimseyi HAM etmesin amiiin
Herkese damak tadında yaşamlar dilerim.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
25 Aralık 2007, 20:39
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
İnsanoğlunu HAYVANLARDAN ayıran en önemli özelliklerinden biriside akıl ve kişilik sahibi olmasıdır.
Bu özelliklerin yeterince olgunlaşmadığı insanlarda,kelek karpuzu,ham meyvayı,yeşil domatesi,koruk üzümü andıran bir tad olur.
Allah kimseyi HAM etmesin amiiin
Herkese damak tadında yaşamlar dilerim.
Sayın İhtiyar, ben anneannemin lafından devamla şöyle demek istiyorum, insanı heyvan mahlukatından ayıran kendini tutma becerisidir sonuçta Eşek şeedince kızılmaz ama İnsan Şeyedince öyloe değil
Poturdak
-
25 Aralık 2007, 20:56
bide saygı istiyo, bunun gibi denyolar oldugu surece kim saygı gostercek, o gun trafikteki herkez motora ayrı bi gıcık olmustur...
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
25 Aralık 2007, 20:57
Sadece kınıyorum.
başka bişey diyemiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)