Ben herkese göstertcem hangi mesaj olduğunu
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Motorcuları kötülemek için bilerek çekildiğini düşünüyorum.Eleman iyi para kazanmıştır bu işten.
ps:Arabanın içinde anıran gazeteci midir nedir artık bilmiyorum en az biri kesin gey.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
bence embesilin ta kendisi kameramanlar. sadece sürücüye gaz vermişler oda iyi yemiş gazı
---TURKISH STUNT---
allah akıl fikir versin
örnek teşkil edecek bir davranış değil
o tarz insanlara gıcık olan sürücüler bizlerden intikam alıyorsanra
bedelini akıllı uslu motora binen ödüyor
Bu adam deli mi?
İstanbul'da motorsikletiyle trafiği birbirine katan adam kameraları görünce bakın ne yaptı?
İstanbul trafiğinin yoğunluğuna aldırmadan tek tekerlek üzerinde akrobatik hareketler sergileyen motosikletli genç, görenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Zaman zaman ölümle de sonuçlanan motorsiklet kazalarından ders çıkarmadığı gözlenen genç, kendisine 'Rüzgar Hakan' denildiğini belirterek, tek tekerlek üzerinde araçların arasından geçtiği sırada düşme tehlikesi atlattı.
Son zamanlarda İstanbul'da meydana gelen ve kimi zaman ölümle sonuçlanan motorsiklet kazalarına her geçen gün bir yenisi eklenirken, hız tutkunu Hakan Yıldız, bu tür kazalara aldırış etmeden lüks yarış motoruyla İstanbul'un göbeğinde akrobatik hareketler sergiledi. Beşiktaş'ta kameralara takılan Hakan Yıldız, yoğun trafiğe aldırmadan hız yaptı. Yaptığı hızla yetinmeyen Yıldız, daha sonra tek tekerlek üzerinde gitmeye başladı. Büyük tehlike oluşturan Yıldız, adeta trafiği birbirine kattı. Beşiktaş'tan Eminönü'ne giden sürücüler, yanlarından tek tekerlek üzerinde hızla geçen sürücüyü görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Hakan Yıldız, trafiğin yoğunluğuna aldırmadan, tek tekerlek üzerinde araçların arasından hızla geçti.
Görüntülendiğini fark edince şovunun boyutunu değiştiren Hakan Yıldız, hızını artırarak motorunun arka lastikten dumanlar çıkarmaya başladı. Tek tekerlek üzerinde şovunu sürdüren Yıldız, daha sonra yasak olmasına rağmen tramvay yoluna girdi. Tramvay yolunda da uzun sure tek tekerlek üzerinde ilerleyen Hakan Yıldız, tehlikeli şovunu yol kenarında bekleyen polis memurlarına rağmen sonlandırmadı.
'Rüzgar Hakan' yol kenarında bekleyen polislere aldırış etmeden tek tekerlek üzerinde hız yapmaya devam etti. Polis memurları da, son anda fark ettikleri Yıldız'a herhangi bir müdahalede bulunmadı.
Hakan Yıldız'ın tehlikelerle dolu yolculuğu Galata Köprüsü'nde de devam etti. Köprünün yarısına kadar tek tekerlek üzerinde ilerleyen Yıldız, trafiğin yoğunluğuna aldırış etmeden araçların arasından geçti. Sürücüler, Yıldız'ın tehlikeli şovunu korku dolu gözlerle izledi. Tek tekerlek üzerinde gittiği sırada kaza tehlikesi atlatan Yıldız, motorsiklet üzerinde kameralara dönerek, "Çocukluğumdan beri motora biniyorum. Bana 'Rüzgar Hakan' derler. Bu bir tutku. Bu hareketlerden korkmuyorum" dedi. Trafiği alt üst eden Yıldız, araç sürücülerinin motorculara saygı göstermemesinden de yakındı.
İstanbul trafiğinde tehlikeli esen 'Rüzgar Hakan' Galata Köprüsü'nü geçtikten sonra gözden kayboldu.
Kaynak: Haberturk
Verseler de elimize bi kaşık su da boğsak..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ya o kameramanlarda bişey var sonlara dogru hhihihihihihihihi diye igrenç bi gülme sesi varya orda koptum ben
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Ilk basta tek lastık yaptıgında zor topladı bence....
Bu gıbı ınsanlardan dolayı millet motora ters bakıyor
Ben; motorcuların yüz karası olarak gördüğüm şahsın görüntüsünü
tam 6 defa dikkatli bir şekilde izledim..
Yukarıda Habertürk'ün yazdığı polisler gördü de aldırış etmedi gibi aldatıcı ve
yanlı davranılmış haberi esefle kınıyorum..
İzledim...İzledim, dikkatli ve tekrar tekrar ama Polis kardeşlerimin olaydan bihaber oldukları
apaçık ortada..
Polis kanun adına görev yapan devlet memurudur..Görevini ve haklarını bilir.
Vatandaş ise devletin kanunularına uymalı ve görev ve sorumluluklarını bilmeli..
Bu sorumluluklardan biride ortada suç teşkil eden bir olay varsa ve görüyorsa
bunu kanun adına görev yapan kişiye bildirmesi..
Bu esef olayda suçlu varsa ben bu olayı görüpte duyarsız kalan kişilerde ararım..
Ayrıca bilgi amaçlı söylemekte fayda gördüğüm de Alo155 ve 154 ücretsiz buda biline.
Bir düşünsenize bir kanalda motorcu arkadaşlarımın sorunlarıyla ilgili bir oturum yapıldığını..Düşünün...
Ve bu motorcu diye geçinenin orda oturtulup bizim adımıza sorunlarımızla ilgili
açıklama yaptığını..Düşünün,düşünün..
Eczacıablacım yok mu bunun bi ilacı felan..Ya da panzehiri..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
video tam açılmadı ama gazeteciler araba ile takip ettiklerine göre onca çabasına
rağmen yine de aynı ortalama hızda gidebilmiş.
Arkadaşlar belki inanmıcaksınız ama size yemin ediyorum yaklaşık 1 saat önce The Massacre ile birlikte, bu rüzgar(cı) hakan'ı eminönünde trafikte gördük ara gaz vererek arabaların arasından geçiyordu
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Bırakacam bu işleri abicim ben.
Biz bir taraflarımızı yırttık 300 göremedik bu motorda.
Adam arasıra 300 yapıyormuş.Müsait yollarda.
Medya gazı konulu kısa bir tartışma geçen sene de forumumuzda yaşanmıştı.
Eğer danışıklı dövüş olmasa, o kalabalık trafikte o motoru ancak bir an görebilirdi arkadaşlar.
Halbuki uzun bir süre birlikte ilerliyorlar.
Arkadaşımız da almış gazı elinden geleni yapıyor.
Ben yaptığı hareketleri enteresan bulmadım ama, konuşmasını çok enteresan buldum.
Hiç konuşmasaymış gerçekten kızmayacaktım.
Hıyarlık yapıyosun bari felsefe yapma kardeşim.
Motor tehlikeliymiş zaten.
İnsanı öldürücü etkisi bilinen bir tabanca, kınında durursa, hiçbir tehlikesi yoktur.
Aynı tabancayı alır, atış poligonuna gider, tüm önlemlerinizi alır, ateşlersiniz.
Kimse ölmez.
Ama tabancayı alır ulu orta yerde sağa sola ateşlerseniz ve biri ölmezse bu şanstır.
Motoru böyle aptalca kullanırsan, tehlikeli tabii.
Ünlü Türk düşünürü Mahsun Kırmızıgül'ün de dediği gibi,
"Hepimiz kardeşiz" Bu kavga ne diye???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)