Yakındır, yeriz helvasını...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
puhah ahahaa a bu neyaaaaaa arkadaş karaköyde takılıyo ((((: acelesi var galiba nereye yetişiyosa artık ?????
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
sade ve öz :EMBESİL
Sevmek çay gibidir, sevilmek şeker, bizim gibi garibanlar çayı şekersiz içer..
rüzgar hakan mış bak hele lennn bana da Roket Hasan derler uçamıyanından
[QUOTE=denizcimuzaffer;898122]Yok yok Tarkanım, kimse eşek falan değil Ata Sözü bu
Dedem eşekten düştüğünde sinirlenir, eşeğin kulağını ısırırdıGerçek
aa bende küçükken oğlakların kulaklarını ısırırmışım
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Cok harbi delikanliymis, helal olsun....Mangal gibi yürek var adamda......
Yanliz kendisinden daha baska showlar da bekliyorum...Lütfen biraz daha
tehlikeli olsun ....Mümkünse yaya gecitlerinin hemen yanlari, trafigin daha
yogun oldugu yerler örnek olarak sayilabilir.....
Nazar etmeyelim ne olur, calisalim bizimde olur....
manyak herif. inşallah toslar biyere de görür neymiş şow yapmak. la biz bazen aradan geçerken kolumuz filan aynaya değiyo da demediğini bırakıyolar adam neler yapıyo... yani bişe dicem ama kızmayın bana belki bu yakışıyo bu adama: görmemişin bi racing'i olmuş tutmuş paso tekere kalkmış
valla bravo benden 1000 puan değerinde bir 10 puan aldı
Drift Religion
ben izledim bu haberin kanalda iyi teker yapamıyor yaw
Bence sadece ''motorcu'' kavramını zedelemiş.Bide beceremiyo ön kaldırmayı.
arkadaşlar sizde aynen haber ajansı gibi pireyi deve yaptınız yani
gördüğümkadarıyla adam habercilerle ortak çalışıyo ve eskazaa tekere kaldırıyo motosikleti.trafikteki durumuna gelince hiçte yazıldığı gibi gitmiyo.
yani isterseniz kızın ama onun gidişi benim ene yavaş halimdende beter ama malum biz ekmek peşindeyiz oysa haber olma peşinde ama daha çok ekmek yemesi lazım tabiki hayatta kalırsa.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ne diyim şimdi ben he ne diyim biz iki teker üstünde zor gidiyos saygı bekliyos adam tek teker üstünde artist saygımı bekliyoo ayıpp bizi böle tanıtmasınlar abiiii
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Allah akıl fikir versin..Başka bişey demiyorum.
Ayrıca olaya sessizkalan meslektaşlarımı da kınıyorum..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
arkadaşlar zannedersem çoğunuz sadece yazıyı okuyupta cevap yazmışsınız.
aslında ben bu rüzgar hakanı tanıyomuşum ama okadar samimi deiliz oda bir kurye ve yazıldığı kadar da deil aslından çok sakin birisi ama dediğim gibi bu haberciler her zaman olduğu gibi her şeyi abartıyolar.
rüzgar hakan dediğim gibi kurye ve o 600rr la çalışıyo ama şimdi şu resme bi bakın asıl trafik canavarı omu yoksam benzinliğin içinde bile hız yapan bu minibüsçümü.
bu canavarda bu sabah sefaköyde tunç petrole sigara almak için girdim ve hemen arkamdan tam gaz girdi ve naptığını kendiside bilmiyodu galiba ve gelip benzin almakta olan adama güzelce bi vurdu.
şimdi ikisi arasında acaba kim daha büyük trafik canavarı???
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
nedir bu minübüsçü dehşetinden çektigimiz yyawww
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)