reeekklaaammmlaaaarr
abi şu rüzgarhakan topicini güncellemeyi bırakalım isterseniz
reeekklaaammmlaaaarr
abi şu rüzgarhakan topicini güncellemeyi bırakalım isterseniz
GKN MOTORS
Kız çık aradan..3 erkek top oynuyorum..
Top gökhanda..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Ben kart oyunu sevmem genelde tavla oynarım..
yanlış anlaşılacak bişey yoq kuryeyim ben..
bazıları neden kurye olur biliyomusun parası güzeldir ama bazıları vardır hayatının anlamı olan motosiklete devamlı olarak binmek için olur ben her ikisi için KURYEYİM ama sen sakın yanlış anlama öle pahalı makina alıpta resimlerini çekip ayda yılda bi binip motorcuyum diyenlerdende değilim ama burda çoğunun binemediği makinalara bindim neden bunları yazıyosun havamı yapıyon gibisine takılıyosan yoq hani burda ağar abilik modu felan olayına girilmiş açıklama gereği duydum bizde her yol var boş keseden atan değeliz police amca
Hee düzeltiyim rüzgar hakan trafikte değil çerkezköy yolundan bahsediye daha öle babayiğit yok bu memlekette istanbul trafiğinde 300 basacak
ssağlığım sıhhatim yerinde yağmur yağdığında motora binmek ayrı bi zevktir sanırım bu zevki daha tadamaşın murat dostum... aman ha fazla kuruda iyi değildir metapilizmamı ne onu yakarsın
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
gereksiz kişilerle muhattab olmam gerekmiyo sanırım..hele ortalığı kızıştıranlara ayar oluyom
GKN senin motor çalındıydı dimi dostum... Rüzgar hakanın motor çalınmış topiğine bakarsan bişeyler yazmıştım senin motorla ilgili...
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
merabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
muratgergerli paşam iyi geceler (sabahlar) ... hayırlı görevler..
bende gidiyom zaten adam gibi muhabbet edecek biri kalmıyo sen gidince GKN de gitti sanırım..
Bu arkadaşı tanımasamda olur... Daha doğrusu tanımamaktan gayet memnunum
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
soylemicem amaaaa su topicte kitlense ne iyi olur ya kac gundur guncellenio artikin yeterr
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
banada pas verin bencil oynamayın
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konunun amacına ulaşmasının yanında konu dışına çıkan mesajlaşmalar ve tartışma içerikli mesajlaşmalar sebebiyle başlık kilitlenmiştir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)