Yılların Motorcusuyum...HONDA Tongaya Getirdi..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ecevitte gider ayak günah çıkarttıydı, ne iş metehan gidici misin abi
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
He he geçmiş olsun
Bende böyle birşey yaşamıştım. Hemde trafiğin ortasında
ama işi çakmam uzun sürmedi
Yaşlanıyorsunuz galiba abi
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
mete_han honda seni yolda bırakmak için yapmış o düğmeyi
-
allahalaaaaa niye koyarlarsa o düğmeyi sanki ben olsam iptal ettirririm hatta kontagıda düz baglarım ugraşmam öyle anahtardı kilitti dimi ama (((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Herkeste olan bişey ama, uzun süre farkedilmemesi biraz kaygı verici...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Gerçekten bi insan 12 000 kmye gelene kadar farketmezmi Allahtan vurdurmaktan marşı bitirmemiş
-
Geçmiş olsun dostum allahdan marş ile ilgili bi problem olmamış
-
-
24 Aralık 2007, 19:51
Geçmiş olsun. Honda Engine run/off switch onda
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
24 Aralık 2007, 19:56
abi sen niye kurcalamadın motorun her tarafını illa çözerdin nese geçmiş olsun.
-
24 Aralık 2007, 20:00
Marv adlı üyeden alıntı
abi sen niye kurcalamadın motorun her tarafını illa çözerdin
nese geçmiş olsun.
sabah sabah sende sordugun soru şimdi ((((((((((: afyon meselesi
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
24 Aralık 2007, 20:00
mete abicim yazılarını okutturuyorsun vallahi hehhe bir dusme baslangicinda,sag elinizin bas parmagi,o kirmizi dugmeye,adeta ic gudusel bir sekilde basma aliskanligi kazanirsa,devrilen motorun yerde calismaya devam ederek savrulmasi ve kendine ve etrafa zarar vermesi onlenmis olur.
-
24 Aralık 2007, 20:02
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
excavator_zx6 adlı üyeden alıntı
mete abicim yazılarını okutturuyorsun vallahi hehhe
bir dusme baslangicinda,sag elinizin bas parmagi,o kirmizi dugmeye,adeta ic gudusel bir sekilde basma aliskanligi kazanirsa,devrilen motorun yerde calismaya devam ederek savrulmasi ve kendine ve etrafa zarar vermesi onlenmis olur.
Honda da bu sistem zaten var, motor devrilince otomatik olarak durur.
Hatta motoru kaldırdıktan sonrada çalıştıramazsınız, kontak anahtarını kapalı konumuna alıp tekrar açmadan çalışmaz.
Devirdim ordan biliyorum
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
24 Aralık 2007, 20:07
aYe adlı üyeden alıntı
Hatta motoru kaldırdıktan sonrada çalıştıramazsınız, kontak anahtarını kapalı konumuna alıp tekrar açmadan çalışmaz.
Devirdim ordan biliyorum
wayy bu tecrübeyi kazanmak kolay olmamış anlaşılan
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
-
24 Aralık 2007, 20:44
aYe adlı üyeden alıntı
Devirdim ordan biliyorum
evt aynı tecrübeye bende sahibim.hatta motoru kaldırdıktan sonra baya denedim marş basmadı bir türlü.en sok kontağı kapatıp açtım çalıştı
-
24 Aralık 2007, 20:52
bu konuda ihsanhakan ve crayzboyone kardeşimizinde bi solicekleri vardr aslında onlar senn kdr sanslı diillermiş
true love..
Drift Religion
-
24 Aralık 2007, 20:56
aynı sorun benim de basıma gelmişti...cıkardım takımı anahtarı basladık ugrasmaya.. sonra bi baktım aynen seninde anlattıgın gibi.... kimseye anlatmıyayım dedim ama yanlız degilmişim bu konuda .... sorun yok yani .... herkesin basına gelebilir ben ce ... allah beterinden saklasınn....
-
24 Aralık 2007, 20:58
.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
24 Aralık 2007, 21:02
çık çık çık METEhan abım senden beklemezdım :D:D:D o bısey deıl ıhsanhakan babada aynısını yaptımı yaptı o bıse deıl o motoru bana bı ıtekledı aboo :D aksam sırt ustu yerde yatıom :D allahtan tamırcı vardı yakında :D gıttıkte akude makude sorun yokmus dısarı cıkınca dedıkı ula usaklar ben stop dugmesını basmısım dıe bende orda bı ahhhhhhhhhhh cektım :D nnese anlaytan anladı :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)