Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Yılların Motorcusuyum...HONDA Tongaya Getirdi..

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Abiler bu sabah motörümle dıgıdık dıgıdık giderikene Beşiktaşda durakladım..gazete almak için Beşiktaş ıhlamur girişindeki bayi önüne geldim...motordan inmeden alırım gazeteyi...adam bu şekilde gazete sattığı ilk ve tek müşterisi olduğumu söyler hep...abi senin gibi bir müşterim olmadı diyor...yani arabayla gazete almanı düşünemiyorum diye takılır...motorla gazete alırken diğer müşterilerde ürküyor tabi...yan yan bakıyolar manyakmı bu herif diye....

gelelim sadede...saat 06.45...motor rölantide stop etmezmi...haydaa ne alaka dedim...ısınmış motör...neyse veriyom marşı yok abi almıyor gazı...motor boğulmuş sanki...allahım yarabbim nörüyo dedim..5 değil 10 değil 15 kere gaz veriyom yok almıyo...bir iki kişiye rica minnet ittirtim 2 ye taktım yeminli çalışmıyo...

7 de şirkette olmam lazım...arabayı alcam...nası stres yaptım ama...yok gezide kalsam böle napardık...eyvah bittim şekli...alışıkda değiliz bünyede durmuyo arıza...yaktın beni Honda dedim bastım kalayı...düşünüyorum hemen vereceğim ilanı...satamda kurtulam...İNNOVA yıda deposu küçük diye vermiştim zaten...yrbyi can sıkıntısından amrtisörlerine uyuz olduğum için satmıştım...işte eyle...

dedim 12.000 deki ilk arıza...ne diyim şimdi siteye...yazimmi bunları diyede düşünüyom...e Hondayada toz kondurmuyoduk naparız ne ederiz diye taksiyle işe geldim...işlerimizi hallettik...öğlen 1 de D&B motordan Gökhan Konşuk'u aradım...kanka arabayı yollasana böyle böyle dedim...hımm dedi...ben çözdüm işi dedi...benimde canım sıkkın ...nası çözdün biraderim telefonda dedim...

abi motor stop(engıne stop) düğmesine basmışın ondan öyle galiba demezmi...

abovvvben uyandım...taam dedim öyle yaptık kesin dedim...hemen Beşiktaşa uçtum düğmeyi açıp motoru stop etmişim...kafamdan çıkmış bu özellik...yani kendi hıyarlığımmış iyimi...

Hondacılara selam olsun...Honda Sizi Asla Üzmez...

siz hıyar olmadıktan sonra tabi üzmez...

yav konuyu ve dikkati üzerimden dağıtmak için bi soru sorayım bari...

dohtorrr bu neee....

ne işe yarar bilen varsa beri gelsin...

bu arada yılların motorcusuyuz ama tongaya dalgınlığa geldik...tırt çıktık...ama kurye tipi elciklerden unutmuşum o düğmeleri ben...

Sağ kumanda da ise engine run/off switch mevcut.

Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Ecevitte gider ayak günah çıkarttıydı, ne iş metehan gidici misin abi
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    He he geçmiş olsun

Bende böyle birşey yaşamıştım. Hemde trafiğin ortasında

ama işi çakmam uzun sürmedi

Yaşlanıyorsunuz galiba abi
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    mete_han honda seni yolda bırakmak için yapmış o düğmeyi

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    allahalaaaaa niye koyarlarsa o düğmeyi sanki ben olsam iptal ettirririm hatta kontagıda düz baglarım ugraşmam öyle anahtardı kilitti dimi ama (((((((((:
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Herkeste olan bişey ama, uzun süre farkedilmemesi biraz kaygı verici...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Gerçekten bi insan 12 000 kmye gelene kadar farketmezmi Allahtan vurdurmaktan marşı bitirmemiş

Geçmiş olsun dostum allahdan marş ile ilgili bi problem olmamış

megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    mete_han abi aylnız benim başıma geldi zannetme sakın o hıyarlığı bende yaptım
    sen eldiven farkında olmadan takıl oraya svic i çevir kapalı konumuna tabii bende benzin almışım gidicem bismillah dedim bastım marşa çalışmaz bas bas bas besmelenin hayrı kalmadı küfürlere dönüştü artık belki yarım saat uğraştım ve akü bittiakü zayıfladıktan sonra svic in kapalı konumunda olduğunu gördümbaşladım gülmeye sinirlerim bozuldu
    motoru istemeden vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldık dalgınlık çook kötü bişeymiş insanı rezil edebiliyo

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Geçmiş olsun. Honda Engine run/off switch onda
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    abi sen niye kurcalamadın motorun her tarafını illa çözerdin nese geçmiş olsun.
    Drift Religion

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Alıntı Marv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sen niye kurcalamadın motorun her tarafını illa çözerdin nese geçmiş olsun.
    sabah sabah sende sordugun soru şimdi ((((((((((: afyon meselesi
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

excavator_zx6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki zx-6r
    mete abicim yazılarını okutturuyorsun vallahi hehhe bir dusme baslangicinda,sag elinizin bas parmagi,o kirmizi dugmeye,adeta ic gudusel bir sekilde basma aliskanligi kazanirsa,devrilen motorun yerde calismaya devam ederek savrulmasi ve kendine ve etrafa zarar vermesi onlenmis olur.
    zx-6r namı diğer 636...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı excavator_zx6 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abicim yazılarını okutturuyorsun vallahi hehhe bir dusme baslangicinda,sag elinizin bas parmagi,o kirmizi dugmeye,adeta ic gudusel bir sekilde basma aliskanligi kazanirsa,devrilen motorun yerde calismaya devam ederek savrulmasi ve kendine ve etrafa zarar vermesi onlenmis olur.
    Honda da bu sistem zaten var, motor devrilince otomatik olarak durur.

Hatta motoru kaldırdıktan sonrada çalıştıramazsınız, kontak anahtarını kapalı konumuna alıp tekrar açmadan çalışmaz.

Devirdim ordan biliyorum
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

Motosikleti
    Apache RTR150-2012
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hatta motoru kaldırdıktan sonrada çalıştıramazsınız, kontak anahtarını kapalı konumuna alıp tekrar açmadan çalışmaz.

Devirdim ordan biliyorum
    wayy bu tecrübeyi kazanmak kolay olmamış anlaşılan
    sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir

Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Devirdim ordan biliyorum
    evt aynı tecrübeye bende sahibim.hatta motoru kaldırdıktan sonra baya denedim marş basmadı bir türlü.en sok kontağı kapatıp açtım çalıştı
    Drift Religion

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu konuda ihsanhakan ve crayzboyone kardeşimizinde bi solicekleri vardr aslında onlar senn kdr sanslı diillermiş
    true love..

Drift Religion

Motosikleti
    cbf 250 2006
    aynı sorun benim de basıma gelmişti...cıkardım takımı anahtarı basladık ugrasmaya.. sonra bi baktım aynen seninde anlattıgın gibi.... kimseye anlatmıyayım dedim ama yanlız degilmişim bu konuda .... sorun yok yani .... herkesin basına gelebilir ben ce ... allah beterinden saklasınn....

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    .
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çık çık çık METEhan abım senden beklemezdım :D:D:D o bısey deıl ıhsanhakan babada aynısını yaptımı yaptı o bıse deıl o motoru bana bı ıtekledı aboo :D aksam sırt ustu yerde yatıom :D allahtan tamırcı vardı yakında :D gıttıkte akude makude sorun yokmus dısarı cıkınca dedıkı ula usaklar ben stop dugmesını basmısım dıe bende orda bı ahhhhhhhhhhh cektım :D nnese anlaytan anladı :D

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)