abi aynı olay benimde şöle başıma geldi :::
windy i aldığım ilk gün motoruma güzel güzel bindim gezdim dolaştım neyse işte akşam oldu motoru evin altındaki garaja koyacağım koymadan önce mahalleye geldim stop ettim sokak lambasının altına çekip incelemeye başladım
tabi ilk motor ya bi heves işte ayrılamıyoruz her neyse motoru çalıştırmak için basıyom almıyo abi aynı senin durum gibi ittim falan motor tık demiyo
içimden : yaw tamam çin malıda ilk günden mi böle olur die geçinmeye başladım neyse zarzor garaja elimde götürdüm
ertesi gün garaja inip çalıştırmaya çalışıyom olmuyo falan 3, gün bende sen gibi engine stop düğmesini açık tuuttuğumu gördüm düğmeyi kapadım tek basışta aldı
bi sevinç bi heycan vs..vs..vs..vs
ama ben honda sizi üzmez diemicem
benim motorum üzer çünkü çan çin çon
bugün olmazsa yarın yine olur sen yeterki iste
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Yahu Mete_han 2008 e girdik hala tongadan çıkamadınmı?
Düşmeye gör vallahi vuran vurana..
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
yok böle bir soğuk abi...eldiveni çanta dibinden çıkarmaya üşendim elim buz kesti vala...bile bile işkence...
olm yarın git bi bak bakalım adam seni beğencekmi..tipinden muamelenden mamnun kalırsa ofisboyluğun hayırlı olsun...
vayy demek wındydede var o dalga...dugulandım valla...
abi çıkrmadılar beni Tongistandan...bidaha yapmam heralde öle bi malaklık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Benimde başıma böyle bişe geldi ancak fazla zaman kaybetmeden bulduk.Motor park halindeydi bindik marş basmıyor bir iki olmuyor hay allah.Eeee ne yapalım servise götürelim servis 2 km al boşa motoru ver elini yollara yürü yürü bitmiyor tabi yürürkende düşünüyoruz sonra aklımızda ak partinin lanbası gibi bir ışık yandı on off tuşuna baktık kapalı açtık ilk marşta çalıştı sevincimiz motoru yeniden almış gibi.
sen artık aşmışın benide...marşı bilem açmamışın...
abi bu kerester demeseydi keşkem...zira yapılan iyilikler sölenmez dediydi atalarımız...dedi artıkın...yarın bi podyuma çıkacak bizim kereste selçuk..
deme kankam biyerde beni utandırma...senin gibi saf bi oğlanı arasada bulamaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ABı utancak ne var ya sana altın madalya taktırcam bende junıor mete olarak yarım madalya taktırcam :D senı sevıem ellerıden opmusem
Ula selçuk...Valla bu kıyağı bana babam bile yapmaz...
Helede İstanbul gibi bir yerde..Kıymetini bil..
Motosikleti al...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
ohhho..sen işe girdin...maaşı aldın benide doyurdun bu akşam ...helal olsun kanka be...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)