sattım ya olm.. ondan diyorum anır diye. http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post887545 (mesaj no:386)sen ölü eşşek fiyatı 1000 ytl ve üstüne sat ben anırcam merak etme...
sözünde dur. bekliyoruz
sattım ya olm.. ondan diyorum anır diye. http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post887545 (mesaj no:386)sen ölü eşşek fiyatı 1000 ytl ve üstüne sat ben anırcam merak etme...
sözünde dur. bekliyoruz
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
kanka artık beni şaşırtmıyon wallahi yani. yakına bnzin koymıcan depoya sonra diceki motor calışmıyor....sonra da dicenki göstergede ibre var dicenn...mete utanıyom kanka utanıyom. ama suc sende deil inan ki
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Geçmiş bayramın kutlu olsun Cartman.
Nadir yazar oldun, len yoksa motorla bi tur patladında ondan mı sesin çıkmıyo
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Yaw benim bildiğim "ENGİNE STOP" butonu açıkken ; marş bile çalışmaz.
Motor check etmez. Marş düğmesine basınca far söner. Uyarı verir.
Demek sizin motorlarda sistem farklı
bi benzeride benim başıma gelmişti...sigortasını kapamışım sona bi unutum kapadıımı hatırlıyana kadar uuraşdur orayla oyna burayla oyna...
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
yoğurt istermisin bide sarımsak olursa daha bi lezzet li olur
artık tuzuda birileri atar
geçmüş olsun
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
hello... How are youuuu janum nassın ?
koskocaman düğmeyi göremedinmi.. sana bir iltifatta buluncam içimden geldi.. Gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyin... ayrıca o gazete bayinde belki tek olabilirsin ben genelde öyle takılıyom bazen müsteriler beni görünce müsade ediyolar.. tabi adamlar alışık değel iri kıyım birinin motorla gazete bayiden gazete almasına bide motorun üstünden enmiyon inerde bi adım atarda spor yaparsın bacağını felan kaldırırsın aman yapma ha bire ye... bide dersin şimdi bunlar yemeden değil içmeden die
Amatörler bile bundan iyi.. allahtan motoru kaskolu felan değil yol yardım çağırırdı alim allah koskoca çekiyi alır gelirdi
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
,ne yaptın sen yaa))
metondor handro biz seni matador belledik, kırmızı rengi ii bil dedik
sen bi kırmızı düğmeyi çözemedin, kırmızı nokta olsan çözerdin selefsiziimm
bu arada geçenlerde aynı olay ihsanhakan abiminde başına gelmiş
bizim çocuklardan birine taksimde motor ittirmiş
ilk deilsin son olmayaksııınnn
GKN MOTORS
metehan burdakilerle senin bi alakan varmı
Abicim benimde başıma gelmişdi inanırmısın hatta CBF 150 topiğinede yazmısdım ozamanın GİNGERI cevap vermişdi ve dediği gibide o düğmeyi kapalı konumuna getirmişim.Çok uğraşmışdım HOndanın kulaklarını çınlatmısdım fakat dediğim gibi bilgisizlik kötü Neyseki bilenler yardımcı olmuşdu Aynı şeyin senin başınada gelmesi üzüldüm.Birdaha motorumuza bok atma
hayırlı olsun.Bir 250lik yakışır sizede Yada gelin sizede 150cc CBF alalım
metehan hoca sözünde dur
lezzet gider,mesuliyet kalır...
eyvallah dostum. kısmet...
kimse üstüne alınmasın, ve de kusura bakmasın ama, metenin bindiği motura binmem.Yada gelin sizede 150cc CBF alalım
katılıyorum.metehan hoca sözünde dur
__________________________________________________ _______________
sözünü tut füreeeeeeeeeeekkkkkkkkk...
Hüzünlü Bir Anırma Hikayesi...Delikanlı Eşşek Site Önünde Anırır... TIKLAYINIZ...
tarih tekerrür etsin... yeni arkadaşlar da görsün... aleme ibret ol fürek efendi
Hüzünlü Bir Anırma Hikayesi...Delikanlı Eşşek Site Önünde Anırır... TIKLAYINIZ...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım
Ösledinis mi beni
Olm eski günlere hızlı bi geçiş yapmışsın.. Önceden msnde resim istiyodun şimdi selam sabah yok direk cam daveti gönderiyosun ne iş
Sana fare öptüğümü söylemiştim dimi
Honda da mı var sadece?
Suzukide de var bikerem
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Bizim motorlarda engine stop tuşu yok fakat ona benzer bir sistem ayaklıkta var eğer vitesin boşta değilse ayaklık açıkken marşa basarsan aynı Mete abinin başına gelenler senin başına gelir. Yani motordan tık bile gelmez.
Mete abi geçmiş olsun güldürdün beni gece gece... Bu arada birşey söyleyecem ama kızma; Bangladeş Afrika'da değil Hindistan'ın yanında be abi... Sen misin cbr'ye laf atan aha böyle yakalarlar adamı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)