kına yollarım...
kanka valla ben hiç öyle mücadeleyi seven biri değilim aslında...Bursada yoldamı kaldı birakırım...ilk otostopta Istanbıl...ama eve gelince bi aynaya bakarım...lann ben naptımm diye gerii dönerim...
mantıklı bi fikir...bi halta yaradığını görmemişem zaten...
oraya 4 lü fllaşör yaptırmayı düşünüyorum...valla...bi şe yarar hem..
abi sabahın 6.45 i elcik var...elimi içine soktuğum...elcik olmasa hatırlarım muhtemelen...
marş şaftı kaydırdı valla...bas bas artık oda pes etti...en son bi komik zırt diye ses çıkardı...son nefesiydi galiba...
aynen öyle...marşı yakmadık hemen bıraktım alkım kitapevinin önüne...
şimdi sevindim işte...bi kek kendimi sanıyodum...
Alırsın Honda Olursun Panda...uymadı...
yok abi sabah vakti kafa almıyor...şok şekli hemen...
evet patlasa kafa şarj edecek mevzuyu...ama karnım aç vs...
Sinoplu dostum Kawada yok böle bişi değelmi...kıskanmayın şekerim...
arkadaşım HONDA reklamı yapma burda...
taksi parasınamı yanam...stresemi...Allah sevdiği kuluna eşşeği kaybettirir sonrada buldururmuş...
ohooo SS ciler bastı burayı...büyük makinanın derdide büyük oluyo kankalar...aman diyim benden uzak olsun...bi stop etti nerdeyse ağlıyodum ya...valla...
heheh...okudum kendimden çok onnara güldüm..
ya hayatla dalga geçicen...bana salaksın dediler kız vermediler...ossun...
ohh HYO S&T Kanuniyi okuttun..4 ayak üstüne düştün hadi iyisin yırttın...
vay kankam demek seni kirletip bir mendil gibi attılar hemi...ihsahakan abim cebindne çıkarıp bi 10 gayme bahşiş vermedimi sana yiğenine...ayıp ayıp...çocukları köle gibin kullan sora selam bile verme...ihsanhakan yakışmadı sana...kızıldereliler öpsün seni hakan abi...
zaten ilk onnara kayılır...sanki suç onnarın...
valla bilmiyom abicim..Bisikletlerde olmaz diye biliyom ama...
bende senin GSR 600 paylaşımlarını zevkle okuyom...biz işin geyik kısmıyız...abi möhöm değel ya...küçük cc de pek işe yaramaz gibime geliyor...ısnıt..
evet abi aynen dediğin gibi...yetilerimiz alışkanlıklarımız üzerine kurulu...monoton yaşamdan dışarı çıktığında başka dünyalara girdiğinde beyin gerçek anlamda düşünmeye başlıyor..işler ters gidince panik yapmaya başlıyorsun ve beynin mantık kısmı salgılanan anksiyetif reaksiyonlarla sağlıklı kararlar alamamaya başlıyor...ve pes ediyoruz...halbuki soğukkanlı olsam bişey olmazdı çözerdim veya aklıma gelirdi o an...soruna odaklı düşünce sistemi hatayı bulmayı zorlaştırıyor...
Bangladeşlilerle olan diyalogların çok ürkütücü aslında...Afrika insanlarını tüm DÜNYA kendi ülkelerine çekse ve o kıta terkedilse keşke...başka çare yok gibi...kimsenin umurlarında değiller...
abi bu adamlar istila falan etmiyolarmı gemiyi..yani tırsmıyomusunuz...yağma şekli...
yazık...büyüğümüz abimizsin...gencleri sigortasız beleş karın tokluğuna çalıştırıyorsun...kölelik geri gelmiş...yazık...
Beyaz Türk AYE...istersen bide Nazi örgütü kur...
arkidişim bıyır sende Zonghsen reklamı yap...tutanmı var seni...daha satabildinmi ...hayır...daha ne yiğidim...
APV 41...abicim yaşını 10.000 le çarp yaptığım km budur...illa bir kısım sıyırık abiler gibi teknik topiklermi açam...şovmu yapam...hayır...gezmediğim il girmediğim yol kalmadı be memlekette...
Tryi kapsama gezme alanım %91.2 dir muhtemelen...(çok salladım)
sen gelirken ben gidiyordum be...orda bahar havasında kelebek gibi değil asıl mevzu İstanbılda sürmek...
abi Allah açlık soğukla imtihan etmesin kullarını
dediğin şey olsa işte ben yanılmazdım...yani onlar heç çalışmasa akım gelmese ben çakozlardım...ama anlamıyoz işte herşeye he diyoz...
vara vara olduk harbiden...navi bezgirte mınıı ha mınıı ha düştüğümüz durum bu...irezil oldum kendime karşı...sizi sallamıyom zati..
öle ya...il dışınd aböle bişey olsa herhalde stresten kalp krizi geçiririm...
saksı çalışmıyo bazen...arada bir olur hepimize...
heleki o olay kızların yanında falan olsa abovvv...en kötü durum bu...
onlarda garibim Beşiktaş dolmuş şoferleri...abi mabi çektim sağolsunlar hemen görev aşkıyla yardıma koştular...Yurdum insanı ya...Avrupada öpsen hayatta yardım fdalan etmez kimse...isteyen bile yoktur...anca ölüceğini anlarsın 911 i aramsını rica edersin..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gecmıs olsun honda yolda bırakmaz
Hızır cvp metehandro mandro tontontra mentreos
Abım bunlar senın dedıklerıne uydumu bılmıom ama olmus gıbı massallah bunları bole yazman kac gununu aldı :D:D:D:D
kanka senin hakkın ödenmez be...Allah razı olsun bu akşam motorumla ilgilendin koruma demirime çamur önleyici taktın...kendi motoruna neyse banada aynısı özenerek...elinde pratik...senin gibi sağlam içi dışı bir adam az valla...
senide kurtarcam abi bu hayattan...Kanuniden kurtarcam bataklıktan çekicem...
aha aynı benim stres...ama gece vakti bid eil dışında abovv...
bel lazım kanka...şimdi işe yaramıyosada ileride lazım olcek...
yusuf yusuf şekli yani...aynı şekil valla...
e tabi Antalyada 50 metrekarede 10.000 ilaçla bir arada olunca kafa 1500 olüyor...yav Emeriken filmide izlemedinmi...911 RESCUE...bizdeki 112...sen bu kader cahal değildin ya...culturlu kızdın...aşk adamı demek saftirik yapıyo...
nevet...nevett...Nondaa nayatt nonda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
METE HANDRO... msn beklenıonuz ))) lutfen sınyal sesınden sonra msn gırın dıttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.)9
Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
crayzboyone, APV41, mete_han, bambu, marten1907, tubis, omegaefe, Muzzyer, Cyberm, OKD, iskenderunlu26, istanbulian, intercom
Ana butun sıte burdaymıs :D:D:D hahaha ıse bak
Alnıma bile yakarım
Azcık reklam izle de hangi düğme hangi işe yarıyor öğren
Ahh ahh nerde o günler, şu hayatta kıskandığım tek adamdır hitler, ben hitler olcaktım yanlış geldim, iade almıyorlar beni
Sana karşı çok ayıp olmuş
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
mete bey geçmiş olsun
dimekkiii tuçi hanımın motorsuzluğu ile dalga geçmemek gerekiyomuş...
şaka bi yana tabi üzülürüm bi terslik olursa sana
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
yavrım yiğidim küçük Selçuğa gurban olam bu saatte ne msni bu...yapma yavrım...ben iletişime sokma...hiç iletişimim yok şu an...iletişmesek bu gece bidenem...Gaziosmanpaşanın soğuğu ruhumu esir aldı eve yeni geldim...oki dokimi yavrım...hadi canım ikile...
bugün git 22.yüzyılda gel...
öle öle...pembiş pembiş hediyeler alınca dünya sana pembiş geliyo...
sana cevap vermimde az kudur ...
küçükk tuçee...küçükk tuçe...motorunnn nerde...
terslik bana olmadıkine...motora olduu...yaaa...
ben sana alıcam bisiklet yavrım...öle 1000 RR görünce için geçmicek artıkın yavrım..
üzülürmüsün...ah kıyamam sana...Pınarr teyzen nerde...o uğramadı tükana...
sen önce çık site önünde anır, ondan sonra laf söyle.fürek adlı üyeden alıntı
sanki cebefeyi satabildin de, bana p0k atıyorsun.
hadeeeeeeeee motura geeelllll vatandaaaaaaaaaaşşş
http://www.sahibinden.com/2800_35_li...XQQdisplayitem
2 liraya almayanı döverlerken, 2.8 liraya sattığı motoru millet kapış kapış yapmış, birbirini ezmiş, fürek de millete zarar gelmesin deyu, pasife almış ilanı...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Crayzboyone, bence bu kıllı panda seni emesende engellemiş
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
eski Yunan Yazı Tabletlerini karıştırmayın efendiii...
"Anıran bizden değildir" demiş Honre de Balzac...
bu şahıs kim onu bilmeden bana gelmeyin arkadaşım...
sbf için 4 ilan verdim...1 haftada hepsini geri çektim...sen ölü eşşek fiyatı 1000 ytl ve üstüne sat ben anırcam merak etme...bari UNESCO ya falan bağışlada bi hayrın dokunsun...
Güççükk Ayee...güççükk Aye motorunn nerdee....
hadi bakalım hayırlısı küçük çokoprenses tuçi...
Mırroo...tuçiye artık küçük çokoprenses diyekmi...
tuçi sen varya ölü bir motoru bile TEM de uçurursun...
aaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa yılın olayı keko meko handroooo yapma bunu yapma bunu
sen o moturu ver bana hakkını vereyim ben onun yavrucak nasıl üzülmüştür senin amatörlüğüne
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
ben motoru yanlışlıkla duran motur istemem mete abi, cık, sevmedim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)