açılın tohtur perdon kimyacı geldi
şimdi olay şu manyetizma etkisiyle hizaya dizilen benzin molekülleri daha verimli patlıyormuş. ben söyleyenlerin yalancısıyım
Bir arada tokatçının biri böyle manyetik jenaratör yaptım diye çıktı, hatta adam bilgiden o kadar uzak ki erke dönengeç mi ne demiş adına
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
daldan dala atlıyorsun aye. erke işini hafife almayın derim
Hocam işim elektronik, yüzlerce chip'in içini evimin içinden daha iyi biliyorum, o adamı kucaa bile alırım
Neodyum mıknatıstan enerji üretmeyi geç, önce bir sor bakalım neodyum mıknatıs nasıl üretiliyormuş?
Ve neden çok pahalıymış, acaba üretilmesi esnasında ne kadar enerji harcanıyormuş vs... vs...
Hem bilimsel açıklamasını yapamıyorsun hemde saçmalık diyorsun..Orta çağ zihniyetine benzedi.... Hazerfan ahmet çelebinin uçacağınada kimse inanmamıştı ama şimdi jetler moda....
Varsa somut örnekler deneyenler paylaşalım.... Ben dedim zaten başında... 1990 lı yıllarda yapılan ama faydası varmıydı yokmuydu hatırlamadığım bir olay....
Senin motorda deneyelim mesela.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Alp_tunay hocam, yani kişisel bir soru..
Sen Hazerfen Ahmet Çelebi'nin hakikaten Galata kulesinden Üsküdar'a kadar uçtuğuna inanıyor musun? Hiç Galata kulesinden Üsküdar'a doğru bir baktın mı? Ben birkaç yıl önce baktım. Bir ultralight veya helikopter bile o mesafeyi katederken oldukça fazla yakıt kullanır. Kaldı ki şöyle delta filan gibi motorsuz, iyi mühendislik eseri planörlerin orayı katedebileceğinden bile emin değilim.
Yani bana bu Hazerfen Ahmet Çelebi işi biraz zorlama gibi geliyor.
Üç boyoz bir kola
Hayatının herhangi bi noktası kimya ile kesişen biri bu başlığa yazıcak anlaşılan,özetle herkeşşş
Ben tarihçilerin yalancısıyım.... Kayıtlara öyle geçmiş öyledir.... Somut bir delil...
Deltaların uzun mesafe katettikleri bir gerçek.... Dediğin yere bende baktım..Galata kulesini ilk gördüğümde hazerfan geldi aklıma zaten..Nedendir bilinmez..Tarih sevdiğimden olsa gerek....
Kişisel görüşüm o yolu alabilir... O zamanlar yüksek binalar falan olmadığı için belki gözüne daha yakın gelip konsantre falan olmuştur...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Başlığa bakarak ilgimi çekmişti ama baştan sona kadar okudum başlıkla yazılanların hiç alakasını görmedim. Tamamen geyiğe ve dalga geçmeye dönüşmüş. Herkesin fikrine saygı duymak lazım elbette.Burası bir paylaşım sitesi arkadaşımız motor sevdalısı olan meslektaşını bulmak istemiş tanışmak istemiş ama dalga geçen geçene.Halbuki arkadaşlar daha yapıcı olsa da kimseyi kırmasalar daha iyi olmazmıydı. İnanıyorum ki başlığı açan arkadaşta gülüp geçmiştir.
Motosiklet.net e yakışan bu değil aslında.
[QUOTE=tüzemen;906303]Başlığa bakarak ilgimi çekmişti ama baştan sona kadar okudum başlıkla yazılanların hiç alakasını görmedim. Tamamen geyiğe ve dalga geçmeye dönüşmüş. Herkesin fikrine saygı duymak lazım elbette.Burası bir paylaşım sitesi arkadaşımız motor sevdalısı olan meslektaşını bulmak istemiş tanışmak istemiş ama dalga geçen geçene.Halbuki arkadaşlar daha yapıcı olsa da kimseyi kırmasalar daha iyi olmazmıydı. İnanıyorum ki başlığı açan arkadaşta gülüp geçmiştir.
Motosiklet.net e yakışan bu değil aslında.[/QUOTE]
katılıyorum...genelde bende takılırdım böyle durumlara geyiğe sarardım ama burda saçma geldi...adam bir topik açmış...lakayıt cevap verme lüksü alışkanlık oldu bizde...sanal ortamın rahatlığı cıvıklığı diyorum...herşe laçka...gerçek hayatta bu kadar cıvıtık değilizdir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Başlığı açtığıma bin pişmanım.
Zira bu kadar alakasız mesajların yazılacağını tahmin etmedim. Bu laçkalığın içine moderatörün de keyifle dahil olmasını hiç anlayabilmiş değilim...
Süleyman Deveci
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)