Site icinde örgütlesme görüyorum Acaba ülkemizde kaçtane kimya mühendisi var ve bunların kaçı motor kullanıyo ve kaçı bu forumlara giriyo
Site icinde örgütlesme görüyorum Acaba ülkemizde kaçtane kimya mühendisi var ve bunların kaçı motor kullanıyo ve kaçı bu forumlara giriyo
hoşgeldin bende öğrenciyim
benim babam avukat aynı zamanda kimya mühendisi, bende girebiliyomuyum acaba
vaaaaaaaoooooov kimya mühendisi
giderken arabaların üstüne asit falan atarız artık
facebook.com/kaskafa
Amma abartmışsınız arkadaşlar Ne var yahu...
Hoşgeldiniz...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hee hep abartırız zaten biz
dur başlık açayım ben de "Motosiklet Kullanan Ama Meslekleri Toplum İçinde Söylenmeyenler" diye
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Kimya sınavından 93 almış birisi olarak, aramıza hoşgeldiniz..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
abi daha lise öğrencisiyim belki kimya okurum
alıyomusunuz abii
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
herkese slmlar kimya müh. 5. sınıf ögrencisiyim bu sene motorla gezmeye biraz ara verirsem mezun olurun sanıyorum motor sevdasına 1 sene uzattım ama okul bitip iş hayatına atılınca fazla gezemem şimdiden acısını cıkarıyorum.
(eski nickim engineer23)
Ne olursan ol ; GEL
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
konuyu güzel bağlamışsın
ya ben yeni gelmedim ki, neden herkes hoşgeldin diyor...
ben üniversiteyi kazanınca motorumu satmıştım. mezun olana kadar bekledim, mezun olduktan sonra tekrar aldım. seni seneye 6.sınıf kimya mühendisi olarak forumda mesaj atarken görebiliriz
Süleyman Deveci
Ben işe giderken Makine Kimya Enstütüsün önünden geçiyorum. Heralde kabul görür.
öss-öys'de baya bi kimya sorusu yapmıştım. kurtarır mı?
Hocam Merhabalar, aynı meslek, aynı sevda, ortak zevklerde buluşmanız daha kolay olur tabi, doğal bir arzu bu.
Dizayn grup poje yöneticisisiniz yanlış okumadıysam, Dizayn grubun ilk reklamı vardı, sıhhi tesisatla ilgili kırılmayan boru, şu üstünden araç geçen değil de ondan öncekiydi sanırım, belki de oydu tam hatırlayamıyorum da. O reklamda gördüğüm çalışanlar vardı bir grup, beyaz önlüklü, çok genç, dinamik ve modern görünmüşlerdi gözüme. Vurgu da iyiydi ilk biz bulduk, farklıyız ortaya koyarız şeklinde bir mesajdı. Yani ben ilk izlediğimde Sıhhi tesisat deyince insanın aklına daha böyle daha güçlü, sektör gereği daha düz mantık ve alıcı kesime hitab eden, tut şunun ucunu döşeyelim abiea! gibi göndermelerle dolu tanıtımlar geliyor. dizayn grubun tanıtımların ise modernizm var, daha bi renkli ve kafamda canlanan inşaat sektörü firmaları, tanıtımları vs. lerle bağdaşmayan bir çizgisi var gibi gelmişti hoşuma gitmişti çok. Kısacık tanıtımlardan ne anlamlar çıkarmışım yuh artık bana da be.
Reklamın senaryosunu firmamı tasarlamıştı yoksa dizay grup çalışanlarımı. Bir de oyuncular gerçek çalışanlar mıydı hocam.
Comfirmation Bias
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)