Motosiklet Kullanırken Aradan Dereden Geçmek
-
24 Aralık 2007, 17:50
tubis adlı üyeden alıntı
He bi de benim gireceğim araya zınk diye dalan amcalara kıl oluyorum sabah ki gibi
Valla taktım ben bu amcaya
bazı heyecanlı amcalar vardır boyle (((: genelikle toplu taşıma arçlarında sık sık görürüz bir türlü yavaş hareket edemezler ( hayret dimi o yaşta halbuki slow olmak gerek) illa boş biyer bulup oturmak için heyecan yaratıp mileeti yara yara geçmeye çalışır senin amcada bunun araba kullaan versiyonu olsa gerek
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Reklamlar
-
24 Aralık 2007, 22:43
[QUOTE=MEZOPOTAMYA PRENSESİ;896756]
Evet toplumumuz oldukça ön yargılı motosiklete karşı.Ne zaman gelecek yaz için motor alma planlarım olduğunu söylesem yüzüme bakıp sonra da vazgeçirmeye çalışıyorlar.
QUOTE]
Hec sorma kıl oluyom o davranıslara bızımde ıs yerınde sefımız var adam aldırmamak ıcın neler dıyo bakalım akmı karamı hangımız ınatcı
-
24 Aralık 2007, 23:16
bu türkiye de motoru bisiklet zannedip kaldırım ters yol emniyet şeridi gibi yerlerden süratle gidebiliyolar
-
24 Aralık 2007, 23:25
benimde en kıl olduğum davranış
-
25 Aralık 2007, 00:17
sadece dıkar tebır olunca bısey olmuyo
-
25 Aralık 2007, 00:20
[QUOTE=Szman!;897386]
MEZOPOTAMYA PRENSESİ adlı üyeden alıntı
Evet toplumumuz oldukça ön yargılı motosiklete karşı.Ne zaman gelecek yaz için motor alma planlarım olduğunu söylesem yüzüme bakıp sonra da vazgeçirmeye çalışıyorlar.
QUOTE]
Hec sorma kıl oluyom o davranıslara bızımde ıs yerınde sefımız var adam aldırmamak ıcın neler dıyo bakalım akmı karamı hangımız ınatcı
Valla ben de kesin kararlıyım..
Sanırım bugün yarın kursa da yazılırım....
-
25 Aralık 2007, 00:22
Kurs dediğin A2 ise elini çabuk tut bence, 2008 Nisan da stajer ehliyet uygulaması kesin geliyor. Öyle diyolar..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler