Selamlar Dostlar Ben Mobiletim İçin Sıfırdan Alt Takım Toplamak İstiyorum Bugün Kitleme Yaptı Masrafı Büyük.Motor Gitsin Yeter 52,46 motor falan farketmez En Düşük Fiyata Bir Alt Takımı Ne Kadara Toplarım ?
Selamlar Dostlar Ben Mobiletim İçin Sıfırdan Alt Takım Toplamak İstiyorum Bugün Kitleme Yaptı Masrafı Büyük.Motor Gitsin Yeter 52,46 motor falan farketmez En Düşük Fiyata Bir Alt Takımı Ne Kadara Toplarım ?
Hoş geldin aramıza...!
kardes sokulmeden bısey demek yanlıs..sokunce parca ısmı soylersen sana yardımıcı olabılırım..
yanlış anlamada bi mobilet kaç paraki
GKN MOTORS
arkadaş bah piyasada bi glardoni silindiri ben gecen sene 100 YTL aldım kullanılmış
işcilik felan derken 120 bulr.Kitleme sorunu silindirle alakalı olsa gerek onun için sadecce silindire ihtiyacın var..
fakat 30 milyonada peugeot silindirleri var yanii bunla yapcagın hız 80-90 arası ama glardoni silindirle 165 cıkanlar var. (örnek dayıoglu)
şirinler gay mı? onlar nasıl çoğaldı, aman tanrım hepsi şirineyemi kaydı yoksa şirine kaşarmı?
geçmiş olsun
bence önce bir makinayı sök belki alt takım sağlam kalmıştır ve piston segman ve silindiri honlamayla geçirebilirsin problemi.alt takım komple 100ytlyi geçmemesi lazım.2. elleri de yaşadığın yere göre değişir.
www.zozi.net/forum sitesinde satılık bölümü var burda istediğin parçaları 2. el bulabilirsin.
slm arkadaşlar ben mobilet toplama yapıcam acaba ne kadar fiyat tutar...
mobilete masraf yapma
kardeş mobilet parçası varmı? sende
polis toplıyor yenıden cıakrtıolar nereye kadar boyle gıder bılmem
Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme
selam arkadaşlar ben foruma yeni üyeyim . daha çaylağım 2,5 haftalık bir ilqim var mobiletlere ben öğrenciyim e mağlum öğrenciyiz fakiriz :D :D ben mobilet toplamak istiyorum en az ne kadar para harcayabilirim . tekli olabilir 80-90 bassın yeter . 40 tl param var . ( tabiki az artıcak zaten ) yardımcı olursanız sevinirim .
tipi şöle bşy olucak : http://www.google.com.tr/imgres?imgu...w=1020&bih=548
şimdiden herkeze teşekkürler
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/alma...#ixzz1KA5FNedi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)