Yaklaşık 9-10 yaşından beridir araba kullanıyorum. 17 yaşında da motor kullanmaya başladım. Tabii 19 yaşında aldım ehliyetimi ve o güne kadar bir kere polis çevirmişti ceza yemiştim ehliyetsiz araba kullanmaktan. Ehliyetimi aldım ve aradan 1 sene kadar geçmişti artık daha temkinsiz ve rahat araba kullanır olmuştum. Çünkü artık ehliyetim vardı kimse bana dokunamazdı. Tabii bunun yanlış olduğunu etrafımdaki insanların dikkatsizliğine ve vurdumduymazlığına bakarak başıma bir kaza gelmeden farkına vardım. Neyse ehliyeti aldık ya içimden hep şöyle diyorum "ulan ehliyeti aldık polis durdurmuyor 1 senedir, çevirme oluyor 100 arabadan sadece beni çevirmiyorlar ne iş" . Bir gün arkadaşla bir Ford Focus kiraladık ve radarın bol olduğu bir yerde ben basıyorum, arkadaş hemen atladı "Semih olm burada çok radar var ne yapıyorsun sen?" bende "abi benim dokunulmazlığım var millet vekili gibiyim valla beni durdurmazlarda ceza kesmezlerde" dedim. Sonra Antalya - Çamyuvadan geliyoruz, Beldibi sapağına geldim ve içeri döndüm. Biraz insan yüzü görerekten gidelim merkeze hesabı ana birde ne göreyim Jandarma - Trafik holleyyy!!! Adamlar durdurdu bizi, ben seviniyorum tabii ehliyet gösterecez artık diye
Jandarma - Kusura bakmayın bir kaçak varmışta arama yapıyorduk.
Ben - Buyrun bu ruhsat bu da eh eh eh...
Jandarma - Ruhsat kafii ehliyete kontrolu yapmıyoruz zaten, bu arada araba kiralık mı_
Ben - Evet araba kiralıkta peki ben ehliyetsizsem ya ?
Jandarma - Merkezden ehliyet kontrolü ile ilgili bir bilgi gelmedi.
Ben - Olsun ben yinede göstereyimde içiniz rahat etsin.
Jandarma - Kardeş istemiyorum gösterme alla alla, hadi iyi günler.
Tabii yanımdaki arkadaşım yıkılıyorrr hemde nasıl adam 1 saat boyunca sürekli güldü
. Belki konu ile alakasız oldu ama yazayım istedim
...